Mani ba lafine.
Ovako iz glave mogu nabrojat 14 maca i svaka je imala taj miris
Moderators: spacebound, Duminjo

Mani ba lafine.

hahahaha, pa kad nam smrde, nema nam rijesenjaspacebound wrote: 04 Aug 2020, 11:46 Na jednoj temi kritikuje zene kako su slabe u oralcu, na drugoj kaze da on ne zeli da spusta glavu tamo dole![]()

Kod mene nema neprijatnih mirisaspacebound wrote: 04 Aug 2020, 11:58Samo u tom slucaju nema ni prigovora na drugu stranu.
I ne znam koja je luda da ti pruzi nesto sto ti ne zelis uzvratit![]()

uh, ima mmuskraca, kao i zena, koje nisu ZA davanje oralca , i meni je to cudno, ali imaspacebound wrote: 04 Aug 2020, 11:58Samo u tom slucaju nema ni prigovora na drugu stranu.

E pa kad svakakve zisgu ...

Rodilo ga, on uvijek k'o ruzaFufe wrote: 04 Aug 2020, 12:00Kod mene nema neprijatnih mirisaspacebound wrote: 04 Aug 2020, 11:58
Samo u tom slucaju nema ni prigovora na drugu stranu.
![]()
Zato i ne možete tražit protuuslugu![]()

Fufe, higijena i zdrava maca ne smrde, nemaju ni taj specicifan mirisi koji ti dozivljavas kao neugodanFufe wrote: 04 Aug 2020, 12:00Kod mene nema neprijatnih mirisaspacebound wrote: 04 Aug 2020, 11:58
![]()
Zato i ne možete tražit protuuslugu![]()

Meni nije cudno, razliciti ljudi, razliciti afiniteti. Zasto bi bilo kome drugom bilo dobro ono sto i meni?Venera wrote: 04 Aug 2020, 12:01uh, ima mmuskraca, kao i zena, koje nisu ZA davanje oralca , i meni je to cudno, ali imaspacebound wrote: 04 Aug 2020, 11:58
![]()

PoštenoNora Ibsenova wrote: 04 Aug 2020, 12:00 Ja, a kod njih miriše na jasmin taj predio. Sperma ima ukus sladoleda od vanilije. Ih.
Treba se žene vodit jednostavnim pravilom, ne ližeš, ne pušim, zdravo.

ja imam prijatllejicu koaj godinama u braku nije ogla dati oralac muzu, a nejmu nije bio prlbem dati njoj oralacNora Ibsenova wrote: 04 Aug 2020, 12:00 Ja, a kod njih miriše na jasmin taj predio. Sperma ima ukus sladoleda od vanilije. Ih.
Treba se žene vodit jednostavnim pravilom, ne ližeš, ne pušim, zdravo.

Setaju Mujo i Suljo Tuzlom, ono magla, zima, ne mere se dihat od dima,Venera wrote: 04 Aug 2020, 12:01uh, ima mmuskraca, kao i zena, koje nisu ZA davanje oralca , i meni je to cudno, ali imaspacebound wrote: 04 Aug 2020, 11:58
![]()

ali, nije isto ako netko ne zeli dati , a drugo je ako netko ne moze datispacebound wrote: 04 Aug 2020, 12:04Meni nije cudno, razliciti ljudi, razliciti afiniteti. Zasto bi bilo kome drugom bilo dobro ono sto i meni?Venera wrote: 04 Aug 2020, 12:01
uh, ima mmuskraca, kao i zena, koje nisu ZA davanje oralca , i meni je to cudno, ali ima![]()
Ali smatram da ako ne zelis dati nemas pravo ni da trazis![]()

Venera wrote: 04 Aug 2020, 12:03
Fufe, higijena i zdrava maca ne smrde, nemaju ni taj specicifan mirisi koji ti dozivljavas kao neugodan
ja korsotim NIVEA specilani sampon sa Ph faktorom za pranje mace
nema sanse da smrdi , pa i mi zene , mozemo provjeriti miris vulv i vagine, odnsono, to je pozeljno, da znamo da smo zdrave![]()

Prestani lagatOdraz wrote: 04 Aug 2020, 12:01 E pa kad svakakve zisgu ...
Ja samo princeze probiram ... cream de la cream
Prestani i tispacebound wrote: 04 Aug 2020, 12:02 Rodilo ga, on uvijek k'o ruza
A zenetina, ne jedna, nego od reda fuj
Nemaju tebi zato što je tvoja.Venera wrote: 04 Aug 2020, 12:03 Fufe, higijena i zdrava maca ne smrde, nemaju ni taj specicifan mirisi koji ti dozivljavas kao neugodan

Imam i ja prijateljicu koja ne voli lizanje, a voli pušenje, i to je ok. Ha ja.Venera wrote: 04 Aug 2020, 12:04ja imam prijatllejicu koaj godinama u braku nije ogla dati oralac muzu, a nejmu nije bio prlbem dati njoj oralacNora Ibsenova wrote: 04 Aug 2020, 12:00 Ja, a kod njih miriše na jasmin taj predio. Sperma ima ukus sladoleda od vanilije. Ih.
Treba se žene vodit jednostavnim pravilom, ne ližeš, ne pušim, zdravo.![]()

Pa to što stavljaš dezodorans je još gore, možda miriše, al je zato ukus koji ta hemikalija ostavi užasan.Fufe wrote: 04 Aug 2020, 12:09Prestani lagatOdraz wrote: 04 Aug 2020, 12:01 E pa kad svakakve zisgu ...
To je kanalić iz kojeg ne možeš istjerat sve ono što prolazi kroz isti. Jednostavno ne može.
Uvijek se osjeti. Kod neke manje, kod neke više.
Meni se ne sviđa taj miris i gotovo.
Prestani i tispacebound wrote: 04 Aug 2020, 12:02 Rodilo ga, on uvijek k'o ruza
A zenetina, ne jedna, nego od reda fuj
Nisam reko da smrdi, nego ima karakterističan miris koji mi se ne sviđa.
Kod mene ne smrdi. Dezodorans stavljam čak i na prepone.
Nemaju tebi zato što je tvoja.Venera wrote: 04 Aug 2020, 12:03 Fufe, higijena i zdrava maca ne smrde, nemaju ni taj specicifan mirisi koji ti dozivljavas kao neugodan
Ali, evo, stavi si prst, izvadi, sačekaj 30 sekundi pa pomiriši.
Ako kažeš da se ni tad ne osjeti, ja ću pojest sve što sam napisao.

bome zasmrdi od znoja ili ako je dug dan, iako je moja , ali to se i tebi desi, iako si obrezanFufe wrote: 04 Aug 2020, 12:09Nemaju tebi zato što je tvoja.Venera wrote: 04 Aug 2020, 12:03 Fufe, higijena i zdrava maca ne smrde, nemaju ni taj specicifan mirisi koji ti dozivljavas kao neugodan
Ali, evo, stavi si prst, izvadi, sačekaj 30 sekundi pa pomiriši.
Ako kažeš da se ni tad ne osjeti, ja ću pojest sve što sam napisao.

Fufe wrote: 04 Aug 2020, 12:09Prestani lagatOdraz wrote: 04 Aug 2020, 12:01 E pa kad svakakve zisgu ...
To je kanalić iz kojeg ne možeš istjerat sve ono što prolazi kroz isti. Jednostavno ne može.
Uvijek se osjeti. Kod neke manje, kod neke više.
Meni se ne sviđa taj miris i gotovo.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests