Nora Ibsenova wrote: 04 Aug 2020, 12:13 Meni je ginekolog na nalazu napisao: bez mirisa, pa vi pričajte šta hoćete![]()
Jel to znači da si umrla, ili šta?
Moderators: spacebound, Duminjo
Nora Ibsenova wrote: 04 Aug 2020, 12:13 Meni je ginekolog na nalazu napisao: bez mirisa, pa vi pričajte šta hoćete![]()
Izgleda tako ali kad pisu mislis nema vecih j..... na svijetu. Mislim da je se ovdje guglaju odgovori
Dok svi ne probaju...
a nisi snalazljiv, a moga si nas pitati da li bi mi zene polizale prst druge zene, ne znas voditi vatrene debate
Svi smo mi jebaci...koteljubi_kadnisamtu wrote: 04 Aug 2020, 14:19Izgleda tako ali kad pisu mislis nema vecih j..... na svijetu. Mislim da je se ovdje guglaju odgovori![]()
oboje , a to je najbolje pod tusem
Kako pisete, svi smo sve probali i svi sve znamo.
Pa normalno da nisu svi..
E, pod tušem mogu lizat. Tad nije problem.
animals wrote: 04 Aug 2020, 14:29Pa normalno da nisu svi..Shadow wrote: 04 Aug 2020, 14:27
Kako pisete, svi smo sve probali i svi sve znamo.
Teorija je super i ode u nedogled, praksa je nesto sasvim drugo.![]()
ovdje ima razliciti generacija i svakakvi osoba..
nismi svi isti nazora..
ko , nije , mozda ce probati..
ako ne proba, njegov problem...
Slazem se. I oce li pisati o tome, isto je njegov problem.
Ima ljudi, koji svoju zenu nikad nisu vidili golu..
Stvarno mi smijesno, kad se neko tome cudi..Fuddo wrote: 04 Aug 2020, 14:34 Sta kaze Fransoa, polize je ko zuco serpicu,
Tako i fufe isto, sam nece da prizna.
A ti, ližeš li?Fuddo wrote: 04 Aug 2020, 14:34 Sta kaze Fransoa, polize je ko zuco serpicu,
Tako i fufe isto, sam nece da prizna.
Ma jok, sto sam lizo lizo sam, vidis da u hitnoj osvanem sa elektrodama za varenje po sebi.