Sve sto pocinje na K, bar metar od mene..
Mozel se to grickat?
Moderators: spacebound, Duminjo
Sve sto pocinje na K, bar metar od mene..
Vodi je, ko zna sta joj moze naumpast
Neka te,
Hajmo ba čačkat onaj website sexy shopa, pusti ove sa honotnicama
Ja se bio nameračio ove hevte gledat maraton Pirata s Kariba, ide na FOX-u... Hoću đavola sad, kad mi naumpadne kako onaj Kraken prvo podrigne Jacku u facu pa mu poda oralac...
sao usnama mozes da povlacis kapicu, mislim clitorisu ( eto nema slovo K)
HajmoNora Ibsenova wrote: 04 Aug 2020, 16:12Hajmo ba čačkat onaj website sexy shopa, pusti ove sa honotnicama![]()
Samo ti pisi..MunDzi wrote: 04 Aug 2020, 16:11 Nikad ovdje ni jedna tema o seksu nece zazivjeti da ima odrasle, razumne diskutante.
Jer ako nije segacenje na sirovinski nacin, onda jeste prepametovanje o stvarima koje su na dohvat ruke svima.
A svi smo kobajagi odrasli.
Tacno sticem utisak da su najglasniji oni koji su se proseksali u nekoj skorasnjoj proslosti pa sad preko noci misle da su najupuceniji u zene, sta i kako one zele, ili u maskarce sta i kako i oni zele.
Tacno kontam to je kao kad bi Mute jednog dana nakon redovnog seksanja postao najglasniji ne temama o seksu.
Izvini Mute sto te uzimam za primjer, ali cista slucajnost jer ti si jedini koji otvoreno kaze da se ne seksas.
Samo nek u dzamiju ne prstane ici!
Sva se prica svodi na degutantnu diskusiju o necemu o cemu razumni ljudi mogu sasvim normalno razgovarati.
Ovdje je to nemoguce postici.
I zato niko normalan nece pozeliti da ista ozbiljno ovdje napise, jer se zna na sta se sve svede.
Na sirovinski humor.
Joj dobro si, mogla bih i ja to opet gledat, a k tomu, nisam ni gadljivaarzuhal wrote: 04 Aug 2020, 16:12Ja se bio nameračio ove hevte gledat maraton Pirata s Kariba, ide na FOX-u... Hoću đavola sad, kad mi naumpadne kako onaj Kraken prvo podrigne Jacku u facu pa mu poda oralac...
![]()
Vrlo dobro! Niko da se svesrdno posveti ovoj nadasve ozbiljnoj temi lizanja guze i vagine.MunDzi wrote: 04 Aug 2020, 16:11 Nikad ovdje ni jedna tema o seksu nece zazivjeti da ima odrasle, razumne diskutante.
Jer ako nije segacenje na sirovinski nacin, onda jeste prepametovanje o stvarima koje su na dohvat ruke svima.
Tacno sticem utisak da su najglasniji oni koji su se proseksali u nekoj skorasnjoj proslosti pa sad preko noci misle da su najupuceniji u zene, sta i kako one zele, ili u maskarce sta i kako i oni zele.
Tacno kontam to je kao kad bi Mute jednog dana nakon redovnog seksanja postao najglasniji ne temama o seksu.
Izvini Mute sto te uzimam za primjer, ali cista slucajnost jer ti si jedini koji otvoreno kaze da se ne seksas.
Sva se prica svodi na degutantnu diskusiju o necemu o cemu razumni ljudi mogu sasvim normalno razgovarati.
I zato niko normalan nece pozeliti da ista ozbiljno ovdje napise, jer se zna na sta se sve svede.
Na sirovinski humor.
MunDzi wrote: 04 Aug 2020, 16:11 Nikad ovdje ni jedna tema o seksu nece zazivjeti da ima odrasle, razumne diskutante.
Na sirovinski humor.
Ja kad proučim nešta, odmah uzmem Noru pod ruku i odoh, rođo, a i vas sve spomenem u dovi, nemoj prićat...
Pa nemoj tako, pišem ja i ozbiljno, i malo se prozezam, i nisam jedina.MunDzi wrote: 04 Aug 2020, 16:11 Nikad ovdje ni jedna tema o seksu nece zazivjeti da ima odrasle, razumne diskutante.
Na sirovinski humor.
Nemoj, bez tebe , tema nema smisla..Nora Ibsenova wrote: 04 Aug 2020, 16:12Hajmo ba čačkat onaj website sexy shopa, pusti ove sa honotnicama![]()
jeste , zenama, msurkacima i sebi
Izvini kazanova, nisam te prepoznao.
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 2 guests