Moderator: VIP
Veca wrote: 04 Aug 2020, 18:43 ...on je noc prezivio, sto je meni najbitnije, ne daj boze da nije, pa s tim zivjeti cijeli zivot...ma nema koji scenario mi nije sinoc dos'o u glavu! ...oni zive sami sve dok se ovako nesto ne desi, pa netko pozove hitnu ili policiju! ....................sve je dobro proslo
...zaustavila sam komsinicu i pitala, ona kaze da je takav i auto vozio, a bio i agresivan
...na agresivnost sam tek pomislila kad sam s njim u liftu gore krenula!
...................netko je javio njegovom sinu, rano jutros, tako da je ovaj dosao po njega, pravo mi je laknulo!
Veca wrote: 04 Aug 2020, 18:45 ...dal' ima jos koji qratz da skoci na me!......................hej, puna zgrada, nitko vrata da otskrine!
![]()
Eto te ko moj jaran koji mjesa boje. Ne zna razliku izmedju roze i ljubicaste, drugacije plave i ljubicaste..
Pa jel stvarno ne vidiš razliku između boja nhegovog nicka i onog što je inače plavo?
Pa vidim razliku, dasta, ali nije to ljubicastoZannalee wrote: 04 Aug 2020, 19:17Screenshot_20200804-191524_Chrome.jpggreeneyes wrote: 04 Aug 2020, 19:12
Eto te ko moj jaran koji mjesa boje. Ne zna razliku izmedju roze i ljubicaste, drugacije plave i ljubicaste..![]()
Pa jel stvarno ne vidiš razliku između boja nhegovog nicka i onog što je inače plavo?![]()
Haj bjaaz, zayebaji nekog drugog. Ovo ljubicastog ni u putu nije srelo
Bog cuva dobre ljude
Users browsing this forum: No registered users and 30 guests