Nema zamiranja,
Lizemo dok se boje ne rastope.
Moderators: spacebound, Duminjo
Nema zamiranja,
Ne svi izgleda... stari zanati izumiru
Ti kad zwnu poljubis a ona ti pusila sam si sebi popusio
Pa nema razlike izmedju usta, i gore i dole..Mutevelija wrote: 04 Aug 2020, 19:27Ti kad zwnu poljubis a ona ti pusila sam si sebi popusioanimals wrote: 04 Aug 2020, 19:21
Ovo me podsjeca na jednu anegdotu..
kad smo pitali jednog starijeg tipa, pusili ti zena..
kaze fuj, pa da mi poslije djecu ljubi![]()
Ti , ko da si sa marsa pao..Mutevelija wrote: 04 Aug 2020, 19:27Ti kad zwnu poljubis a ona ti pusila sam si sebi popusioanimals wrote: 04 Aug 2020, 19:21
Ovo me podsjeca na jednu anegdotu..
kad smo pitali jednog starijeg tipa, pusili ti zena..
kaze fuj, pa da mi poslije djecu ljubi![]()
Pa operi zube poslije, operes i ruke kad cistis klozet...
Pa peres li kad tu svoju k...
Uzbrdo il nizbrdo?
da da samo ih je po njedrima nosala boga pitaj sta je sve osjecala pri njihovim grickanjem na njenoj bradavici ,,,Rum wrote: 04 Aug 2020, 16:29Jel ono kleopatra dresirala zmije da joj doje grudiCalla wrote: 04 Aug 2020, 16:24
Sve zene u Rimu su je mrzile i ogovarale jer je Kleopatra posjedovala posebne rituale sa kupkama ,nosenju nakita ,tehnike u sminkanju i zavodenju odnosno i seksualne cari za koje su egipcanke bile kao poznate iako je Cezar bio ozenjen on ju je dovodio u Rim officijelno kao ljubavnicu i svima pokazivao ili kako bi se reklo na nas zargon prkao ostalim muskarcima bio je duplo stariji od Kleo na kraju mu je to prkanje (njegova iskrenost) jako naskodilo na Kleopatra rekosmo puno se drugacije oblacila i sminkala nego rimljanke plus imala je sina kojeg je svim prilikama zeljela cezaru nametnuti kao nasljednika onda mozes zamisliti koliko se trudila u zajednickoj postelji oko njeg a svi su kasnije pricali o njoj i nmjemu da je bio toliko ovisan i opijen njenim carima...
nebitna je slikovnicaVenera wrote: 04 Aug 2020, 16:27Calla, u vrticu sam imala slikovnicu o kupanju Kleopatre u mljieku , sjecam se da sam mamu pitala o tome , ne sjecam se autoraice slikovniceCalla wrote: 04 Aug 2020, 16:24
Sve zene u Rimu su je mrzile i ogovarale jer je Kleopatra posjedovala posebne rituale sa kupkama ,nosenju nakita ,tehnike u sminkanju i zavodenju odnosno i seksualne cari za koje su egipcanke bile kao poznate iako je Cezar bio ozenjen on ju je dovodio u Rim officijelno kao ljubavnicu i svima pokazivao ili kako bi se reklo na nas zargon prkao ostalim muskarcima bio je duplo stariji od Kleo na kraju mu je to prkanje (njegova iskrenost) jako naskodilo na Kleopatra rekosmo puno se drugacije oblacila i sminkala nego rimljanke plus imala je sina kojeg je svim prilikama zeljela cezaru nametnuti kao nasljednika onda mozes zamisliti koliko se trudila u zajednickoj postelji oko njeg a svi su kasnije pricali o njoj i nmjemu da je bio toliko ovisan i opijen njenim carima...![]()
Calla, koristila je jos kardamom , a sigurno si nekad probala kafu sa kardamomom odlicno mirisiCalla wrote: 04 Aug 2020, 21:25nebitna je slikovnicaVenera wrote: 04 Aug 2020, 16:27
Calla, u vrticu sam imala slikovnicu o kupanju Kleopatre u mljieku , sjecam se da sam mamu pitala o tome , ne sjecam se autoraice slikovnice![]()
nego deder da mi se sjetimo kojim mirisnim recepturama je osvajala muskarce ,,,sa jasminovim uljem natapala je grudi vrat i jedra od njenih brodova da omami ratnicke protivnike ,,,a bilo je nesto u kombinaciji i sa medom i zimtom ..i teski parfemi sa istoka,,
nije dokazano da je umrla od ugriza zmije po nasim historijskim zapisima tako pise medutim po njemackim znanstvenicima koji su se vise godina zaposlili sa njenom smrcu i izjavili veliku sumnju naime mit o kosari sa smokvama gdje se kobra sakrila te da ta jedna kobra ubije nju i dvije sluskinje sa tom malom kolicinom otrova koju zmija i te kako cuva posle prvog ugriza izracunase i kolicinu otrova pa zakljucise da to nije bio uzrok njene smrti ali tko ce im vjerovati od cega je zaista umrla istina je naime da se htjela ubiti zajedno sa Markom Antonijem jer im je necak umrlog Cezara kojeg je ostavio na prijestolju posle sebe da vlada Rimom (Octavius objavio rat i krenuo na Egipat sa cjelom svojom vojskom)Krokodil Behko wrote: 04 Aug 2020, 16:58Mutevelija wrote: 04 Aug 2020, 16:55 A ova rekla nije htjela da joj carstvo (Kleopatri padne rimljanima u ruke pa se roknula kobrama)
Kako pise tu behko cim se ubila?
Pa tako je nekako i bilo.
Ona je samo velika državnica. Htjela je da Egiptom vladaju njeni sinovi i zato je to radila, petljala s Cezaorm i Antonijem.
Garant orgazam.
Calla wrote: 04 Aug 2020, 21:39nije dokazano da je umrla od ugriza zmije po nasim historijskim zapisima tako pise medutim po njemackim znanstvenicima koji su se vise godina zaposlili sa njenom smrcu i izjavili veliku sumnju naime mit o kosari sa smokvama gdje se kobra sakrila te da ta jedna kobra ubije nju i dvije sluskinje sa tom malom kolicinom otrova koju zmija i te kako cuva posle prvog ugriza izracunase i kolicinu otrova pa zakljucise da to nije bio uzrok njene smrti ali tko ce im vjerovati od cega je zaista umrla istina je naime da se htjela ubiti zajedno sa Markom Antonijem jer im je necak umrlog Cezara kojeg je ostavio na prijestolju posle sebe da vlada Rimom (Octavius objavio rat i krenuo na Egipat sa cjelom svojom vojskom)Krokodil Behko wrote: 04 Aug 2020, 16:58
Pa tako je nekako i bilo.
Ona je samo velika državnica. Htjela je da Egiptom vladaju njeni sinovi i zato je to radila, petljala s Cezaorm i Antonijem.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest