Kako je oslabio bio i izgledao jos vise poremecen, strasan glumac

Moderator: Krokodil Behko
Kako je oslabio bio i izgledao jos vise poremecen, strasan glumac
Ma sve pet, odgledala sam sve njegove filmove, predobar glumac, jos cudnije zasto si je oduzeo zivot na vrhuncu slave ajmo rec
Ja koliko znam da nikad nisu dokazali da se ubio ( namjerno ). Kao pio je puno tableta za spavanje jer je zadnjih par godina spavao samo po 2h.
MrH wrote: 05 Aug 2020, 13:16Ja koliko znam da nikad nisu dokazali da se ubio ( namjerno ). Kao pio je puno tableta za spavanje jer je zadnjih par godina spavao samo po 2h.Zanki wrote: 05 Aug 2020, 13:14
Ma sve pet, odgledala sam sve njegove filmove, predobar glumac, jos cudnije zasto si je oduzeo zivot na vrhuncu slave ajmo rec
Njegova situacija je bila slicna ko Brittany Murphy, za nju isto nije bilo bas jasno dali se ubila ili je od tableta, navodno su to bile kombinacije antidepresiva, painkillersa i tablete za prehladu, cudnoMrH wrote: 05 Aug 2020, 13:16Ja koliko znam da nikad nisu dokazali da se ubio ( namjerno ). Kao pio je puno tableta za spavanje jer je zadnjih par godina spavao samo po 2h.Zanki wrote: 05 Aug 2020, 13:14
Evo gledaj Nikolsonu pogleda kad su mu dali da potpise autogram
To ne Dzeku prirodno stanje..Mutevelija wrote: 05 Aug 2020, 13:20Evo gledaj Nikolsonu pogleda kad su mu dali da potpise autogramShadow wrote: 05 Aug 2020, 12:59
Ni meni
I zaista je tuga sto je otisao.
Toliko sam bila opsjednuta sa njim da sam se i sminkala kao on![]()
![]()
Aktivne supstance koje djeluju analgeticki, uglavnom su istodobno i antipiretici i prilicno su toksicne.Zanki wrote: 05 Aug 2020, 13:18 Njegova situacija je bila slicna ko Brittany Murphy, za nju isto nije bilo bas jasno dali se ubila ili je od tableta, navodno su to bile kombinacije antidepresiva, painkillersa i tablete za prehladu, cudno![]()
Mene rodica tagovala, i onda privat piše da je isti jedan naš političar što nam dosađuje...