Zanki wrote: 06 Aug 2020, 18:04
eno na Australija , sace nase budale, spremni smo mi za lockdown kad god, majko mila
nek se samo ekipa izdivlja do max i idemo
U glavnom gradu države Victoria tokom prethodna 24 sata registrovan je 471 slučaj zaraze i osam smrtnih ishoda.
To na 5 miliona ljudi. Kod nas na 3.5 miliona bude više zaraženih, ali niko ni ne pominje lockdown, osim kad govore, kako bi nas to odvelo u glad.
Zanki wrote: 06 Aug 2020, 18:04
eno na Australija , sace nase budale, spremni smo mi za lockdown kad god, majko mila
nek se samo ekipa izdivlja do max i idemo
U glavnom gradu države Victoria tokom prethodna 24 sata registrovan je 471 slučaj zaraze i osam smrtnih ishoda.
To na 5 miliona ljudi. Kod nas na 3.5 miliona bude više zaraženih, ali niko ni ne pominje lockdown, osim kad govore, kako bi nas to odvelo u glad.
bumo vidli na jesen, htjedoh rec nemos banirat drzave na balkanu kad ti cijeli svijet gori, EZ je ispala zesce govno, decit
ako nije sad puscala ljude niti nece jos par godina, sto ce rec, eo vam 10 000 deka pomoc, ajte ne naguravajte se, drzte se mjere i tako
pa tko prezivi... kmek ne smije se sovat
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
bumo vidli na jesen, htjedoh rec nemos banirat drzave na balkanu kad ti cijeli svijet gori, EZ je ispala zesce govno, decit
ako nije sad puscala ljude niti nece jos par godina, sto ce rec, eo vam 10 000 deka pomoc, ajte ne naguravajte se, drzte se mjere i tako
Ma mi smo malobrojni i nebitni. Oni sami sebi mogu napraviti veći problem, ali eto, pustimo ih nek misle kkao im virus donose indijanci iz naše regije.
Crna Gora majko mila kakav smijeh oni ti dijele zabrane, jos manje od mjesec dana i mozemo ih preskakat u prolazu
ne bih nikog da uvrijedim osobno (jerbo sam ja nicije dijete), pricam o politici koju vode i njihova tesna koza za vrijeme pandemije
nes ti ima se more
Zanki wrote: 06 Aug 2020, 18:26
Ma mi smo malobrojni i nebitni. Oni sami sebi mogu napraviti veći problem, ali eto, pustimo ih nek misle kkao im virus donose indijanci iz naše regije.
mah, ok samo ih gledam
– U slučaju alergije, možemo govoriti o alergiji gornjih disajnih puteva (nos, ždrijelo i sinusi) i donjih disajnih puteva (astma). Kod onih koji imaju astmu, kašalj se javlja u ranim jutarnjim satima i praćen je osjećajem nedostatka zraka. Ispljuvak je najčešće gus
Bogami, mescini to tamo nije nikako dobro.
Do sad ste vi to nekako i kontrolisali, al sad se izgleda otelo kontroli.
Gasite te kafane, oticete helac jebote, ne moze se to zdravstvo nositi sa ovom zajebancijom, ne moze ni puno bolje a kamo li ti nasi jebivjetri.