Ne vire
Ocuvan
30 maraka hoce cojek za njega na piku
Dzaba
Prije su skuplji bili
Staimje
Moderator: VIP

Ne vire

Hvala ti brt. Napokon i od tebe nesto poziticno i optimisticnoMutevelija wrote: 06 Aug 2020, 21:53Moguće ali si i ušao sa samo Lailahe ilelah a morao si od tad izgovoriti vise put.greeneyes wrote: 06 Aug 2020, 21:43 I meni je to kao utjehaMada koliko psujem vjrv sam jos 2002 nezvanicno izas'o iz vjere
![]()

Ovo je odlican kauc.

Nisamgreeneyes wrote: 06 Aug 2020, 21:58Hvala ti brt. Napokon i od tebe nesto poziticno i optimisticnoMutevelija wrote: 06 Aug 2020, 21:53
Moguće ali si i ušao sa samo Lailahe ilelah a morao si od tad izgovoriti vise put.
![]()
jesi l se to zaljubio
![]()

Alkohol ga ubijo...tj. ubija...nije još...dalekobilo.MrH wrote: 06 Aug 2020, 21:46 Rodjo nije nam dobro Sejo nikakoProuci sta ako znas
sejo-kalac-krevet.jpg

Joj u mene djed i nena imali ovakve kauce jos ima i ona špaka što je metar i po gotov razvuces.greeneyes wrote: 06 Aug 2020, 22:01 Na ovom kaucu ako slucajno, u zanosu, opaucis glavom u ove stranice-tu ti je i kraj. Utitahte dolazile uz ovaj kauc kao prva i posljednja pomoc

ocisti ekran

Ja imo druga, i uz onaj rat, kaze on meni fudo haj me osisaj, kofol ja znao sisat.greeneyes wrote: 06 Aug 2020, 22:01 Na ovom kaucu ako slucajno, u zanosu, opaucis glavom u ove stranice-tu ti je i kraj. Utitahte dolazile uz ovaj kauc kao prva i posljednja pomoc

Nemoj sam ko mundzi one bosko buha slicice lijepit po njemu.
De samo nam objasni sta je tocno kvalitetno i dobro u ovom kaucu?MunDzi wrote: 06 Aug 2020, 21:59Ovo je odlican kauc.
Imali su moji isti ovakav kad sam bila mala, ali nije zuti nego tamno zeleni.
I set od dvije fotelje.
Kao sad da ih gledam i kredenac koji sam ja kasnije unistila jer sam po njemu polijepila oho ljepilom razglednice.
To je bio kvalitet od namjestaja, a ne ova danasnja sranjca.

Joj mala kod mene kucu citavu izljepila. Srecom sad macak ide pa odljepljuje

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest