Čarobni wrote: 07 Aug 2020, 15:13
Chloe wrote: 07 Aug 2020, 14:58
Heeej, samo prozivaj.... Ako smatraš da sam zaslužila. A ostaje nepoznanica kako bi se Sarajevo ponaşalo na našem mjestu.
A tebe nisam nazivala zlobnim samo zbog ove teme, nego i drugih na kojima si me ismijavao.
Bolje i nepoznanica nego ono prisjedanje na muku i to ne samo samo Sarajevu, negirala si postojanje nevolja u Velikoj Kladuši. Sve one scene koje si nazvala nepostojećim, su postojale itekako, što smo i dokazali, zatim si prozivala ljude u Cazinu, pa u Bihaću i to je širenje dezinformacija i prikrivanje istine, čak i sad negiraš slučaj koji je službeno zabilježen i daješ neku svoju verziju priče iako su ti haman sve prethodne bile lažne, što je i dokazano.
Ne znam čemu to, ali biće još materijala iz Velike Kladuše.
Zašto bih lagala? Eto, navedi razlog.
Nikakve koristi osim "štete" nemam od njih.

Ne radim za nijednu humanitarnu organizaciju, osim što se po potrebi uključim volonterski.
Određena empatijama koju imam prema onima koji su krenuli tražeći nešto bolje od života, ne prihvatanje načina na koji se (ne) rješava pitanje migranata kod nas itd.
Slučaj nije prenešen kako je bio, preuveličano, dodano. Ko i zašto to radi je drugi par opanaka.
Što se tiče materijala iz V. Kladuše, ima ga na sve strane interneta, a meni osobno ne treba jer živim u Velikoj Kladuši.
Nešto se ne sjećam koga sam prozivala, a ako sam slučajno spomenula onda nisam bezveze i neosnovano. Nisam budala da sebi tražim probleme.
Mada znajući situaciju kod nas, pa evo i tu zadnju vijest, nbe bih se iznenadila da ih imam, jer opasne se igre igraju.
Nazivaj me i prozivaj kako god hoćeš. Riješi migrantsku situaciju, cijeli USK- a će ti biti zahvalan.