Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Ali ono fkt, iz aviona se vidi da radi samo za onih 1% najbogatijih, a sirotinja ga podržava
Ali ono taj avion samo leta iznad Tesnja, Trump je izbor za izolacijnisticku politiku a Biden za globalni neo liberalizam a poslijedice te Clintonove budalastine se i danas osjecaju, Trump popravio puno al tek u slijedecem manadatu ce dobro da to umanji.
Hajd, nek si živ i zdrav, raspitivali smo se, da te nije ubila korona, crnci, itd.. ja prvi
Ali ono fkt, iz aviona se vidi da radi samo za onih 1% najbogatijih, a sirotinja ga podržava
Ali ono taj avion samo leta iznad Tesnja, Trump je izbor za izolacijnisticku politiku a Biden za globalni neo liberalizam a poslijedice te Clintonove budalastine se i danas osjecaju, Trump popravio puno al tek u slijedecem manadatu ce dobro da to umanji.
Socrates wrote: 05 Aug 2020, 19:19
Pa sigurno je da je neće lako predati, ali odakle vam to da neće sići sa vlasti.
Izbori ili će se održati ili će morati i Republikanci da ga se odreknu. Zapravo, ako insistira na zadržavanju vlasti tim putem, i vojni udar je svakako moguć.
Covjek uzima izbore lopatom a vamo se razbija glava kako ce sici sa vlasti, ono Biden samo na CNN pobjedjuje , Demokrate se ubile da registruju nove glasace na Floridi , Republikanci potrali kad se radi o registraciji.
Biden produkt istog glupog razmisljanja ko i Hillary guraj osobu za koju u bijelim demokratskim drzavama gdje 60-70 % glasaca demokrate srednji i visi srednji stalez dodje po broju glasova zadnji ili predzadnji kandidat ( zanci slika prosjecnih glasaca na predsjednickim izborima) dok ne budu partijski izbori u crvenim drzavama gdje ce crnci penzici glasat za ime koje prepoznaju a sto su crnci demokratski glasaci u tim drzavama 8-12 % glasackog tjela a drugih 65-80% glasaca glasa za Republikance , nema veze bitno je da Biden i Hillary uzeli te glasove na primaries.
Hajd, nek si živ i zdrav, raspitivali smo se, da te nije ubila korona, crnci, itd.. ja prvi
Hvala takodje,
Ma ba kakva korona, a u moje selo crnac samo svrati ili uniformi UPS/Fedex ili zanadarska.
Socrates wrote: 05 Aug 2020, 19:19
Pa sigurno je da je neće lako predati, ali odakle vam to da neće sići sa vlasti.
Izbori ili će se održati ili će morati i Republikanci da ga se odreknu. Zapravo, ako insistira na zadržavanju vlasti tim putem, i vojni udar je svakako moguć.
Covjek uzima izbore lopatom a vamo se razbija glava kako ce sici sa vlasti, ono Biden samo na CNN pobjedjuje , Demokrate se ubile da registruju nove glasace na Floridi , Republikanci potrali kad se radi o registraciji.
Biden produkt istog glupog razmisljanja ko i Hillary guraj osobu za koju u bijelim demokratskim drzavama gdje 60-70 % glasaca demokrate srednji i visi srednji stalez dodje po broju glasova zadnji ili predzadnji kandidat ( zanci slika prosjecnih glasaca na predsjednickim izborima) dok ne budu partijski izbori u crvenim drzavama gdje ce crnci penzici glasat za ime koje prepoznaju a sto su crnci demokratski glasaci u tim drzavama 8-12 % glasackog tjela a drugih 65-80% glasaca glasa za Republikance , nema veze bitno je da Biden i Hillary uzeli te glasove na primaries.
Meni se čini, kako je ovo sve neki priželjkionizam.
Ne znam ja sta ti gledaš, ali svaka televizija ima slične prognoze, uključujući FOX, koji samo što ne kaže da će sljedeći put morati zvati samo KKK članove da ispadne drugačiji rezultat.
Ako bude sljedećeg mandata, ako bude.
Sljedeci mandat garantovan, uzima lopatom , ekonomija jaka, nemers nac auto koje hoces nego ima sta ima nema vise de u tirkiznoj boji sa sjedistima boje pjeska, kuce se prodaju ni jedna ne ostaje na trzistu duze od 7 dana.
vako dobro nije bili od 1950
Socrates wrote: 08 Aug 2020, 01:01
Ne znam ja sta ti gledaš, ali svaka televizija ima slične prognoze, uključujući FOX, koji samo što ne kaže da će sljedeći put morati zvati samo KKK članove da ispadne drugačiji rezultat.
Pa zna se ako zovu od 9 do 1700 pobjedjue Biden , poslije 1800 pobjedjue Trump ( j... ga dodju Trumpovi glasaci sa posla)
I Hillary je pobjedjivala po anketama, prosjecan glasac glasa sa svojim 401-k ( nije zar da to tebi trebam objasnjavat) boli njega za Trump-ove izjave dok god je penzioni fond jak njemu Trump ko Tito .
Socrates wrote: 08 Aug 2020, 00:52
Jest popravio poumiraste svi od korone.
Ko ba umire , jes ba pri sebi prosjecan umrli od korone 80 godina starosti, nit on izazvo koronu niti iko u svijetu ista bolje uradio on spasio ekonomiju.
Socrates wrote: 08 Aug 2020, 01:04
Al' hajd' sve, al' da ga neko ovoliko brani.
Transfer blama
Jaro svako hvali svog konja , ono socijalci normalno vole Bidena, go proleter nema sta izgubit , svako ko stoji normalno podrzava Trump, Bio sam na vikendici u tvom komsiluku ( Berniev Vermont) dje god se okrenem Trump 2020 zastave se vijore , vako nije bilo ni 2016 . Trkno bi u Montreal da nema karantina.
Sad doso kuci pa velim da vidim sta ima novo na forumu.
Meni se čini, kako je ovo sve neki priželjkionizam.
To ti je stvarnost ,tako je i hilari zijanila izbore , kaje pobjedio u Missisispi Biden a vamo 80% drzave glasa za Repubilikance
Socrates wrote: 08 Aug 2020, 01:04
Al' hajd' sve, al' da ga neko ovoliko brani.
Transfer blama
Jaro svako hvali svog konja , ono socijalci normalno vole Bidena, go proleter nema sta izgubit , svako ko stoji normalno podrzava Trump, Bio sam na vikendici u tvom komsiluku ( Berniev Vermont) dje god se okrenem Trump 2020 zastave se vijore , vako nije bilo ni 2016 . Trkno bi u Montreal da nema karantina.
Jaro, ako dobije drugi mandat, očekuj protjerivanje. Jer on nema vise sta ni izgubit' ni dobit'. Udariće na svakoga ko je drugačiji, jer fašizam tako radi.
Jaro, ako dobije drugi mandat, očekuj protjerivanje. Jer on nema vise sta ni izgubit' ni dobit'. Udariće na svakoga ko je drugačiji, jer fašizam tako radi.
Nemoj rec' da nisam upozorio.
Opet woke raja gluposti prica, vazda vam se neki fasizam prividja a vamo Trudeo suti ko ckapi kad ga pitaj sta misli o Trump. Treba mene Amerika vise neg ja nju a i to bilo zlo ne bilo ima se gdje vratit, a nije se bas da nema koja para u steku . Odo malo da docekujem Bajrame u Bosni .
Da niste prodali stan u Zenici i ti bi se mogao vratit.
Da niste prodali stan u Zenici i ti bi se mogao vratit.
Eto, sad, on bi Trumpa podržao i po cijenu da ga protjera.
Jbmt, kad ljudi krenu podržavati fasističke projekte bez ikakvog racionalnog razmišljanja.