Kod mene nema diskriminacije po godinama.
Žene isključivo dijelim na dobre i one koje to nisu
Moderator: Krokodil Behko

Je li te sramota ljude nazivati papcima?Zannalee wrote: 08 Aug 2020, 10:24 Šteta što nema kategorija "najveći papak"![]()
Ova dvojica bi djelili prvo mjesto![]()

Krokodil Behko wrote: 08 Aug 2020, 10:41 Dželena na temi dva sata, a ništa ne reče.
Vjerovatno se onesvijestila, od drskosti ove Zanale.
Fufe, znaš li ti šta oko prve pomoći?

Jah, lahko je na najmlađeg
Još uvijek je na temi mister foruma. Pred njom su tri pune pepljare i tek načet drugi hektolitar kafe.
A otkud, brate. Vidiš da ne znam ni sebi pomoć, a kamoli drugima

jelena... wrote: 08 Aug 2020, 10:55 Samo vas gledam...
Čuj matora koka....svojoj voljenoj?![]()
Što si bio spešl edišn - bio si!![]()

Samo vas pratimjelena... wrote: 08 Aug 2020, 10:55 Samo vas gledam...
Čuj matora koka....svojoj voljenoj?![]()
Što si bio spešl edišn - bio si!![]()

Ma Fufi, ti si sebi osiguro pobjedu u četvrtoj kategoriji i baš te briga...Fufe wrote: 08 Aug 2020, 10:54
Još uvijek je na temi mister foruma. Pred njom su tri pune pepljare i tek načet drugi hektolitar kafe.
Još uvijek nije glasala ni za prvu opciju.
Tako je to kad ženama daš da biraju
Vidiš da ne znam ni sebi pomoć, a kamoli drugima![]()

Zašto jednostavno ne nestaneš? Ono, ispariš i poštediš me saznanja da sam vodeći u nepopularnoj kategoriji feminiziranih muškaracajelena... wrote: 08 Aug 2020, 12:31 Ma Fufi, ti si sebi osiguro pobjedu u četvrtoj kategoriji i baš te briga...

Ali Fufi, nije to do mene i mog postojanja.

Sinoć sam rekao da ne tražim. Ende! Sad nek plaču i lome prste zbog prilike koju su propustileanimals wrote: 08 Aug 2020, 13:50 E moj Dino, jesi i ti nasao dzamiju, djes klanjati..
na forumu trazi curu...

Kad ovo kažeš, nekako mi toplo oko srca
Forum piše, forum briše. Ti si taj zlikovac koji potencira i redovno osvježava tu temu ne dopuštajući da je prekrije trava zaborava mogjelena... wrote: 08 Aug 2020, 14:00 Mogu ja nestati, ali ta činjenica će ostati i ti ćeš se kad-tad morati suočiti s njom.

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests