U pivi je spas.Fuddo wrote: 07 Aug 2020, 18:05 Cim ti moras cunu 12 puta otrest da ga okapas kad pisas,
Rodjo, sto si majstoriso majstorisosi.
Pristavi sebi kamilice i ne budalesi.

Moderators: spacebound, Duminjo
U pivi je spas.Fuddo wrote: 07 Aug 2020, 18:05 Cim ti moras cunu 12 puta otrest da ga okapas kad pisas,
Rodjo, sto si majstoriso majstorisosi.
Pristavi sebi kamilice i ne budalesi.
Vazno je samo da sa tvojom ne priprema ispit za majstoraHAVANA wrote: 07 Aug 2020, 19:17Ta ce segrt, sjeba i navoj i sve.Koraci_u_noci wrote: 07 Aug 2020, 18:38 Sto si stariji majstor, vece su sanse da te neki segrt izgura
Jes pa stomak bude veci od cune
Ja sad gledo, vidim cunu fino.
Treba vise ziogu nego pitiHAVANA wrote: 07 Aug 2020, 20:46Ja sad gledo, vidim cunu fino.Mjera u svemu je najvaznija. Necu svaki dan pit, nisam pobudalio. Malo pijes pa malo pazis hranu, treniras, pa pijes... Laganini.
Evo sad ne pazim, pijem, jedem, dobicu 5 kila ko da gledam. Oooj.
Bice
![]()
Šnajder. Kae izvrnu mi pičku ko šnajder nogavicu
HAVANA wrote: 07 Aug 2020, 19:17Ta ce segrt, sjeba i navoj i sve.Koraci_u_noci wrote: 07 Aug 2020, 18:38 Sto si stariji majstor, vece su sanse da te neki segrt izgura
A sta je talenat u ovom slucaju?
Talent = da imaz zicu, slif za nesto, prirodno. Ako ti prirodno ne znas pjevat dzaba ti skole pjevanja, neces nikad znat, eh tako i ovo, mozes iskustvom malo popraviti ali nikad majstor bit.
Pa nije baš.
Pa eto. Uvijek ima izuzetaka.Nora Ibsenova wrote: 08 Aug 2020, 19:13Pa nije baš.
Ja u porodici imam 37godišnjeg djevca.
Sve ovisi u šta su u godine ošle.![]()