Tamo gdje sam se zaputio bio prolom oblaka i onda se vrnem nazad u Tr. Pa eto, ko je sad kriv za taj prolom oblaka nezz
O čemu trenutno razmišljate?
Moderator: VIP
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
- Status: Offline
Re: O čemu trenutno razmišljate?
Samo sabura
- Koteljubi_kadnisamtu
- Inventar foruma

- Has thanked: 4299 times
- Been thanked: 2112 times
Citam ovaj ali i druge forume. Koliko samo pametnih i talenovanih, pismenih i kulturnih ljudi ima u BIH. Ne shvatam kako na papairu smo u svemu naj, a vidi nam drustva i kako se zivi. Pa gdje ste vi svi ???
Ko te jubi kad nisam tu jebla te beba ?
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 55270 times
- Been thanked: 9856 times
- Status: Online
Neki smo u zenici a neki u drugim gradovima.koteljubi_kadnisamtu wrote: 09 Aug 2020, 15:39 Citam ovaj ali i druge forume. Koliko samo pametnih i talenovanih, pismenih i kulturnih ljudi ima u BIH. Ne shvatam kako na papairu smo u svemu naj, a vidi nam drustva i kako se zivi. Pa gdje ste vi svi ???
Da smo pametni ne bi visili na forumu
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Da bog da se do vijeka ne probudio
- Shadow
- Svemirka

- Has thanked: 25278 times
- Been thanked: 28064 times
Znam ko nije..e ovdje je bio kratki pljusak nakon mog posta, pa se zatim razvedrilo.
Sve u svemu fin ljetni dan.
Sad dosla tek
Acta non Verba
- Koteljubi_kadnisamtu
- Inventar foruma

- Has thanked: 4299 times
- Been thanked: 2112 times
Dobra ti je i ta. Nekad mi je neko jako davno rekao: tvoj zivot je samo u tvojim rukama. Mogu ti reci da mi je ovaj savjet u tom trenutku promjenio ziviot zauvijek.ElTriconi wrote: 09 Aug 2020, 15:47Neki smo u zenici a neki u drugim gradovima.koteljubi_kadnisamtu wrote: 09 Aug 2020, 15:39 Citam ovaj ali i druge forume. Koliko samo pametnih i talenovanih, pismenih i kulturnih ljudi ima u BIH. Ne shvatam kako na papairu smo u svemu naj, a vidi nam drustva i kako se zivi. Pa gdje ste vi svi ???
Da smo pametni ne bi visili na forumu![]()
Ko te jubi kad nisam tu jebla te beba ?
- vrhbosnica
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 26 times
kako da glasam za mistera foruma... dali da sudim po izgledu ili karakteru 
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
- vrhbosnica
- Forum [Bot]
ja imam kartu za kuala lumpur, vazi do kraja godine...Odraz wrote: 09 Aug 2020, 16:08 Kako da dodjem kuci ...![]()
Upravo mi sef kaze da nema sanse da napustim maleziju ove godine radi situacije sa koronom u evropi.![]()
svako malo gledam dali je malezija otvorila granice, da mi to ne propadne
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 7 times
Po karakteru bona. Vidis li ti nasih lavova plemenitih I casnih.vrhbosnica wrote: 09 Aug 2020, 16:00 kako da glasam za mistera foruma... dali da sudim po izgledu ili karakteru![]()
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- Odraz
- Inventar foruma

- Has thanked: 270 times
- Been thanked: 268 times
Mozes uci, alin dvije hefte izolacije o tvom trosku. Tako je do kraja Avgusta.vrhbosnica wrote: 09 Aug 2020, 16:11ja imam kartu za kuala lumpur, vazi do kraja godine...Odraz wrote: 09 Aug 2020, 16:08 Kako da dodjem kuci ...![]()
Upravo mi sef kaze da nema sanse da napustim maleziju ove godine radi situacije sa koronom u evropi.![]()
svako malo gledam dali je malezija otvorila granice, da mi to ne propadne![]()
Meni je jos gore jer moram ostati u izilaciji u Kuala Lumpuru, a zatim letim za Sarawak, i tu isto moram ostati dvije sedmice u izolaciji ... nece to firma da pokriva.
- vrhbosnica
- Forum [Bot]
ja sam citala da pustaju samo svoje drzavljane i one koji imaju malezijsku radnu i boravisnu...Odraz wrote: 09 Aug 2020, 16:15Mozes uci, alin dvije hefte izolacije o tvom trosku. Tako je do kraja Avgusta.vrhbosnica wrote: 09 Aug 2020, 16:11
ja imam kartu za kuala lumpur, vazi do kraja godine...
svako malo gledam dali je malezija otvorila granice, da mi to ne propadne![]()
Meni je jos gore jer moram ostati u izilaciji u Kuala Lumpuru, a zatim letim za Sarawak, i tu isto moram ostati dvije sedmice u izolaciji ... nece to firma da pokriva.
nego, kada odes za sarawak, ko ce da ti kucu cuva? evo mogu ja, javljam se dobrovoljno.. nis ne moras da mi platis
- Odraz
- Inventar foruma

Samo svoje drzavljane. Imam radnu dozvolu i ne pije vode.vrhbosnica wrote: 09 Aug 2020, 16:22ja sam citala da pustaju samo svoje drzavljane i one koji imaju malezijsku radnu i boravisnu...Odraz wrote: 09 Aug 2020, 16:15
Mozes uci, alin dvije hefte izolacije o tvom trosku. Tako je do kraja Avgusta.
Meni je jos gore jer moram ostati u izilaciji u Kuala Lumpuru, a zatim letim za Sarawak, i tu isto moram ostati dvije sedmice u izolaciji ... nece to firma da pokriva.![]()
nego, kada odes za sarawak, ko ce da ti kucu cuva? evo mogu ja, javljam se dobrovoljno.. nis ne moras da mi platis![]()
Stan ... ma ima puno nekih seksualnih pomagala u njemu pa mi se ne daje nikome ... kao extra size tava za palacinke, cisti seks vjeruj mi ...
- vrhbosnica
- Forum [Bot]
ne sikiraj se za tavu, necu ti je maznuti..nebi je mogla u avion unijeti svakako, nebi mi dali...Odraz wrote: 09 Aug 2020, 16:24Samo svoje drzavljane. Imam radnu dozvolu i ne pije vode.vrhbosnica wrote: 09 Aug 2020, 16:22
ja sam citala da pustaju samo svoje drzavljane i one koji imaju malezijsku radnu i boravisnu...![]()
nego, kada odes za sarawak, ko ce da ti kucu cuva? evo mogu ja, javljam se dobrovoljno.. nis ne moras da mi platis![]()
Stan ... ma ima puno nekih seksualnih pomagala u njemu pa mi se ne daje nikome ... kao extra size tava za palacinke, cisti seks vjeruj mi ...![]()
nego bogami, ovo ti je fer ponuda.. tebi u stanu cvijece zaliveno, cuvano od provalnika, i tak..ja ne placam hotel...
da napomenem da nikad nisam metalnom kasikom po tefalu grebala, i da sam se zbog ovoga sa pola raja zakacila i spasila svoje tave
- Odraz
- Inventar foruma

Ne ulaze tu provalnici. Oni ga cuvaju.vrhbosnica wrote: 09 Aug 2020, 16:32 ne sikiraj se za tavu, necu ti je maznuti..nebi je mogla u avion unijeti svakako, nebi mi dali...![]()
nego bogami, ovo ti je fer ponuda.. tebi u stanu cvijece zaliveno, cuvano od provalnika, i tak..ja ne placam hotel...![]()
da napomenem da nikad nisam metalnom kasikom po tefalu grebala, i da sam se zbog ovoga sa pola raja zakacila i spasila svoje tave![]()
- vrhbosnica
- Forum [Bot]
javim ti se prije puta da mi napravis listu kafica i restorana, i tako must-see fazonaOdraz wrote: 09 Aug 2020, 16:38Ne ulaze tu provalnici. Oni ga cuvaju.vrhbosnica wrote: 09 Aug 2020, 16:32 ne sikiraj se za tavu, necu ti je maznuti..nebi je mogla u avion unijeti svakako, nebi mi dali...![]()
nego bogami, ovo ti je fer ponuda.. tebi u stanu cvijece zaliveno, cuvano od provalnika, i tak..ja ne placam hotel...![]()
da napomenem da nikad nisam metalnom kasikom po tefalu grebala, i da sam se zbog ovoga sa pola raja zakacila i spasila svoje tave![]()
![]()
- Odraz
- Inventar foruma

Ming Caffevrhbosnica wrote: 09 Aug 2020, 16:45javim ti se prije puta da mi napravis listu kafica i restorana, i tako must-see fazona![]()
Miri je mali gradic, Ming je glavna baza ovdje.
- vrhbosnica
- Forum [Bot]
ma ja ti o kuala lumpur pricam..kakav ming kakvi gradiciOdraz wrote: 09 Aug 2020, 16:49Ming Caffevrhbosnica wrote: 09 Aug 2020, 16:45
javim ti se prije puta da mi napravis listu kafica i restorana, i tako must-see fazona![]()
![]()
Miri je mali gradic, Ming je glavna baza ovdje.
- Odraz
- Inventar foruma

A tamo nisam bio.
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
- TAFKAP
- Forum [Bot]
- Has thanked: 1564 times
- Been thanked: 2651 times