Ignorišemo li povorku, ostaje propaganda koju osnivači povorke plasiraju tokom cijele godine.
Definiši ignorisanje.
Moderator: Krokodil Behko
Ignorišemo li povorku, ostaje propaganda koju osnivači povorke plasiraju tokom cijele godine.
Uh ti rezona.Toruk Makto wrote: 09 Aug 2020, 17:35 Ja mislim da je pogresno skroz to sto rade, al hajd nek jebe ko koga hoce sta me briga, a sto se tice parade to treba zabranit iz razloga sto hodaju u gacama i tarlahaju kurcima po cesti, nije lijepo uopste i nije potrebno.
Ignorisanje stvarnih problema s kojim se homoseksualci susreću u našem okruženju.Čarobni wrote: 09 Aug 2020, 17:52Ignorišemo li povorku, ostaje propaganda koju osnivači povorke plasiraju tokom cijele godine.Nice try wrote: 09 Aug 2020, 17:50
Hajde da ignorišemo povorku. Svakako je i odgođena za ovu godinu.
Reci mi, da li još nešto žulja?
Da li smeta?
Kako ide ignorisanje?
Definiši ignorisanje.
Šta su njihovi stvarni problemi?Nice try wrote: 09 Aug 2020, 17:58Ignorisanje stvarnih problema s kojim se homoseksualci susreću u našem okruženju.Čarobni wrote: 09 Aug 2020, 17:52
Definiši ignorisanje.
Evo, nećemo više o povorci, ni njenom značenju, ni plaćenicima...
Stvarni problem je nemogućnost normalnog emotivnog i seksualnog života. Bez osuda.Čarobni wrote: 09 Aug 2020, 18:00Šta su njihovi stvarni problemi?Nice try wrote: 09 Aug 2020, 17:58
Ignorisanje stvarnih problema s kojim se homoseksualci susreću u našem okruženju.
Zanemarićemo one koje izmišlja plaćenićka propaganda.
Zanemarićemo one koji pogađaju sve nas.
Šta je tu nemogućnost?Nice try wrote: 09 Aug 2020, 18:04Stvarni problem je nemogućnost normalnog emotivnog i seksualnog života. Bez osuda.Čarobni wrote: 09 Aug 2020, 18:00
Šta su njihovi stvarni problemi?
To nije propaganda.
Nikoga ne pogađa osim njih.
Kolko se danas ta pederska propaganda gura u medijama nije humano.Čarobni wrote: 09 Aug 2020, 18:00Šta su njihovi stvarni problemi?Nice try wrote: 09 Aug 2020, 17:58
Ignorisanje stvarnih problema s kojim se homoseksualci susreću u našem okruženju.
Misliš li da je lako s nalaženjem partnera/ice?Čarobni wrote: 09 Aug 2020, 18:06Šta je tu nemogućnost?Nice try wrote: 09 Aug 2020, 18:04
Stvarni problem je nemogućnost normalnog emotivnog i seksualnog života. Bez osuda.
To nije propaganda.
Nikoga ne pogađa osim njih.
Da ne mogu živjeti zajedno i u svoja 4 zida raditi šta žele, kao i svi ostali - mogu.
Zašto ne bi bilo lako?Nice try wrote: 09 Aug 2020, 18:10Misliš li da je lako s nalaženjem partnera/ice?Čarobni wrote: 09 Aug 2020, 18:06
Šta je tu nemogućnost?
Da ne mogu živjeti zajedno i u svoja 4 zida raditi šta žele, kao i svi ostali - mogu.
Da li si otvoren u pogledu njihovog društvenog života u kome bi otvoreno pokazali svog partnera i postupali kao i svaki drugi heteroseksualni par?
Ne samo u svoja četiri zida?
Peder poj'o šišmišaREMB wrote: 09 Aug 2020, 19:57 Ko ce ga znat...mozda su nam pederi donijeli i ovu bolescugu - koronu, i sad jos traze podrsku...hmm
Naravno da jesu. Prikladno se obuci i ponasa se prikladno, i svoje intimne stvari zadrzi za sebe.MunDzi wrote: 09 Aug 2020, 17:52Uh ti rezona.Toruk Makto wrote: 09 Aug 2020, 17:35 Ja mislim da je pogresno skroz to sto rade, al hajd nek jebe ko koga hoce sta me briga, a sto se tice parade to treba zabranit iz razloga sto hodaju u gacama i tarlahaju kurcima po cesti, nije lijepo uopste i nije potrebno.
Naravno zene koje hodaju u gacama i tarlahaju sisama nisu nikakav problem.
Naravno da nece, moja cuna samo u onu rupu koja joj odgovara kako majka priroda nalaze. Stipu budalastinja ba. Something wrong in their heads Fo shoo.Heidi wrote: 09 Aug 2020, 17:38Pa nece te ujesti za cunu ili okresat guzuToruk Makto wrote: 09 Aug 2020, 17:35 Ja mislim da je pogresno skroz to sto rade, al hajd nek jebe ko koga hoce sta me briga, a sto se tice parade to treba zabranit iz razloga sto hodaju u gacama i tarlahaju kurcima po cesti, nije lijepo uopste i nije potrebno.
Vala u pravu si MunDzi ... treba da svi tarlahaju, i sve da je gologuzo, musko i zensko i da bude dosta pive i janjetine. Jednom se zivi.MunDzi wrote: 09 Aug 2020, 17:52Uh ti rezona.Toruk Makto wrote: 09 Aug 2020, 17:35 Ja mislim da je pogresno skroz to sto rade, al hajd nek jebe ko koga hoce sta me briga, a sto se tice parade to treba zabranit iz razloga sto hodaju u gacama i tarlahaju kurcima po cesti, nije lijepo uopste i nije potrebno.
Naravno zene koje hodaju u gacama i tarlahaju sisama nisu nikakav problem.
Kako su upropastili onako dobru akcionu seriju - Star Trek discovery ...Beni wrote: 09 Aug 2020, 18:10 Kolko se danas ta pederska propaganda gura u medijama nije humano.
Nemres pogledat seriju/film a da nije neko peder
Nije lako zato što se ne mogu tek tako otvoreno izjasniti.Čarobni wrote: 09 Aug 2020, 18:40Zašto ne bi bilo lako?Nice try wrote: 09 Aug 2020, 18:10
Misliš li da je lako s nalaženjem partnera/ice?
Da li si otvoren u pogledu njihovog društvenog života u kome bi otvoreno pokazali svog partnera i postupali kao i svaki drugi heteroseksualni par?
Ne samo u svoja četiri zida?
Šta znači to da li sam otvoren?
Još nikoga nisam prebio zato što je pripadnik LGBT populacije.
Da li si otvoren .... i koliko prstijuNice try wrote: 10 Aug 2020, 09:02Nije lako zato što se ne mogu tek tako otvoreno izjasniti.Čarobni wrote: 09 Aug 2020, 18:40
Zašto ne bi bilo lako?
Šta znači to da li sam otvoren?
Još nikoga nisam prebio zato što je pripadnik LGBT populacije.
Pa pitam te da li si otvoren?
Kako gledaš na to što sam pitala?
Čuj, nije još nikoga prebio![]()