Zavisii kakvo lice imas i oci.. svjetlo,tamno?MunDzi wrote: 10 Aug 2020, 23:02 Imam zakazano sljedece hefte.
Prvi put nakon februara.![]()
Kriva je korona.
I ne znam u koju boju da farbam?
Svijetlo smedje, malo tamnije smedje sa crvenkastim odsjajem ili svjetlo smedje sa plavkastim pramenovima?![]()
Frizure
Re: Frizure
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
- Status: Offline
Bitno da si zadovoljna.
Najgora moguća kombinacija je da platiš i to masno, a da ne budeš zadovoljna.
Svi mi se morete obratit
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9967 times
- Been thanked: 16796 times
Vjerovatno imas svijetlo smedju kosu prirodno, puno crvenog pigmenta. Isti problem imam. Zato ne mogu bit skroz plavusaMerlin246 wrote: 10 Aug 2020, 22:13 Pitala sam ga i jel bi mi valjalo plava da sam kaze ni slucajno.. Kaze uvijek bi bila nezadovoljna i bacalo bi mi na zutoJedino ova kaze da mi pase
![]()
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 196 times
- Been thanked: 842 times
Ja imam puno crvenog pigmenta i bila sam cesto vise narancasta nego plava, al davno je to bilo i nisam se nesto posebno ni trudila oko te boje. Sad sam bas razgovarala s frizerkom o tome i rekla mi je da taj pigment nije vise toliki problem i da bih bila bez problema plavusa samo kad bih redovito odrzavala boju (svaka 3-4 tjedna max) i koristila redovito one sampone za neutraliziranje crvenog pigmenta
No, odavno ne zelim vise biti plava pa nemam u planu isprobati
a i iskreno ne da mi se, zelim nesto laganije za odrzavanje, to mi zvuci kao tlaka
Meni taj pigment probija i kroz crnu
No, odavno ne zelim vise biti plava pa nemam u planu isprobati
Meni taj pigment probija i kroz crnu
somehow I manage
- spacebound
- Urednik foruma

Doduse, meni je to receno ima i 7 godina, kad sam blansem unistila kosu u zelji da budem platinasta plavusa. I da, zahtjevno je, valja stvarno porast farbat. A meni se pramenovi svidjaju i sto ne traze puno paznje, dovoljno u 7-8 mjeseci ponovit. Meni idealno jer ne podnosim da mi se dira kosa, jezim se od toga 
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Taare
- greatest

Zar ti trenutno nisi plavuša?spacebound wrote: 11 Aug 2020, 06:03Vjerovatno imas svijetlo smedju kosu prirodno, puno crvenog pigmenta. Isti problem imam. Zato ne mogu bit skroz plavusaMerlin246 wrote: 10 Aug 2020, 22:13 Pitala sam ga i jel bi mi valjalo plava da sam kaze ni slucajno.. Kaze uvijek bi bila nezadovoljna i bacalo bi mi na zutoJedino ova kaze da mi pase
![]()
![]()
Svi mi se morete obratit
Daa prirodno svjetlo smedja kosa.. a i ja ne patim za tim da budem plavusa, nikako nisam plavi tip nit se mogu zamisliti s plavom bojomspacebound wrote: 11 Aug 2020, 06:03Vjerovatno imas svijetlo smedju kosu prirodno, puno crvenog pigmenta. Isti problem imam. Zato ne mogu bit skroz plavusaMerlin246 wrote: 10 Aug 2020, 22:13 Pitala sam ga i jel bi mi valjalo plava da sam kaze ni slucajno.. Kaze uvijek bi bila nezadovoljna i bacalo bi mi na zutoJedino ova kaze da mi pase
![]()
![]()
Crna smedja crvena sve ok al plava mi ne ide nikako
- spacebound
- Urednik foruma

Jesam, pramenovi na moju prirodno svijetlo smedju kosu, ali sam uvijek patila za bojom k'o kod KarleuseFufe wrote: 11 Aug 2020, 08:24Zar ti trenutno nisi plavuša?spacebound wrote: 11 Aug 2020, 06:03
Vjerovatno imas svijetlo smedju kosu prirodno, puno crvenog pigmenta. Isti problem imam. Zato ne mogu bit skroz plavusa![]()
![]()
Meni ono nekako najruznijespacebound wrote: 11 Aug 2020, 08:29Jesam, pramenovi na moju prirodno svijetlo smedju kosu, ali sam uvijek patila za bojom k'o kod Karleuse![]()
Presvjetlo nekako ne svidja mi se.. Pogotovo kad je netko tamnog tena kao ona npr.. Meni je lijepa boja srednje plava npr. sto vise ide na medenasto plavu
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 6 times
Ja sam najbolja kao plavusa. Lice mi se ozari, izgledam mladje, njeznije. Par pramencica koji se razliju po prirodno boji I voila. I kad izraste ne primijeti se.
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
Sta ti mislis kakva je njena kosa prirodna i ima li je opce kad poskida sve one puste dodatke i perike i Boga pitaj sta jos ima
Javila se prirodna plavusa.. Pa drugo je prirodna plava, to se odmah primjeti..zato ti nije tesko odrzavati..Heidi wrote: 11 Aug 2020, 08:32 Ja sam najbolja kao plavusa. Lice mi se ozari, izgledam mladje, njeznije. Par pramencica koji se razliju po prirodno boji I voila. I kad izraste ne primijeti se.
- Taare
- greatest

Znaš kako mi muškarci zovemo boju poput karleušine?
Qrvanjska
DakleM, niš ne diraj. Farba ti odlično pristaje uz lice, a u licu izgledaš kao da ti je 20 godina.
Svi mi se morete obratit
- Taare
- greatest

Đes merlin 
Haman sinoć zaspala prije negoli si stavila sliku da i mi vidimo djelo tog majstora.
Haman sinoć zaspala prije negoli si stavila sliku da i mi vidimo djelo tog majstora.
Svi mi se morete obratit
- Heidi
- Forum [Bot]
Ja sam svjetlo smedja, a pigment mi prima dobro taj blans.
A pa bas vala Fufe, dobro kazes..Fufe wrote: 11 Aug 2020, 08:35Znaš kako mi muškarci zovemo boju poput karleušine?
Qrvanjska
DakleM, niš ne diraj. Farba ti odlično pristaje uz lice, a u licu izgledaš kao da ti je 20 godina.
A Space, kad pozelis ovu boju stavi periku bona ko i ona i boli te djon.
Volja te kakvu hoces boju i duzinu..
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Kad se obucem i razbudim uslikat cu.. treba fino uslikati na svjetlosti da se vidi bojaFufe wrote: 11 Aug 2020, 08:36 Đes merlin
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
- Has thanked: 196 times
- Been thanked: 842 times
Ja isto najvise volim prirodne tonoveMerlin246 wrote: 11 Aug 2020, 08:31
Meni ono nekako najruznije![]()
Presvjetlo nekako ne svidja mi se.. Pogotovo kad je netko tamnog tena kao ona npr.. Meni je lijepa boja srednje plava npr. sto vise ide na medenasto plavuVolim prirodne tonove najvise
![]()
Ne volim ni onu umjetnu drecavo crvenu, ljepsa mi je neka neutralnija
somehow I manage
- Heidi
- Forum [Bot]
Neprirodna boja. Nismo mi u shou biznisu.