Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Merlin246 wrote: 11 Aug 2020, 08:31
Meni ono nekako najruznije
Presvjetlo nekako ne svidja mi se.. Pogotovo kad je netko tamnog tena kao ona npr.. Meni je lijepa boja srednje plava npr. sto vise ide na medenasto plavu Volim prirodne tonove najvise
Ja isto najvise volim prirodne tonove
Ne volim ni onu umjetnu drecavo crvenu, ljepsa mi je neka neutralnija
Kod mene je neka kao mahagonij boja.. Te umjetne crvene su fuuj
Podsjecaju me na moje strine
Da se ja pitam za savsresnu boju kose, to bi meni bila ova
Al jbg ne moze ovo kod mene i Boga pitaj kako bi mi stajalo Morala bi blans raditi a ne pada mi na pamet da unistavam kosu..
8325fd2fd5c083ac0e6be0297bbbd0e0.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
spacebound wrote: 11 Aug 2020, 08:29
Jesam, pramenovi na moju prirodno svijetlo smedju kosu, ali sam uvijek patila za bojom k'o kod Karleuse
Presvjetlo nekako ne svidja mi se.. Pogotovo kad je netko tamnog tena kao ona npr.. Meni je lijepa boja srednje plava npr. sto vise ide na medenasto plavu Volim prirodne tonove najvise
Ovo. Meni je
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
spacebound wrote: 11 Aug 2020, 08:29
ali sam uvijek patila za bojom k'o kod Karleuse
Znaš kako mi muškarci zovemo boju poput karleušine?
Qrvanjska
DakleM, niš ne diraj. Farba ti odlično pristaje uz lice, a u licu izgledaš kao da ti je 20 godina.
Nije farba, pramenovi
I hvala
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Ovo. Meni je
Ne znam sto al meni ovo hladno i umjetno djeluje
Nije plava nego vise bijela
spacebound wrote: 11 Aug 2020, 08:54
Pa umjetna i jest Al'meni se svidja
Al onda treba imati bar ovaj izrast ovakav kao kod nje i obrve crne.. zato joj stoji fino mozda.. I obrve su bitne kakve su boje kad se farbas.. To zene zaborave cesto... Npr ja sam sad sebi isto obrve u crveno ofarbala tako da mi sve bude jednako