deba ne kopiraj me
noć mi te duguje
Moderator: spacebound
deba ne kopiraj me

Milina me gledati ko Iniestu kad igra fudbal. Kad me gledas to izgleda tako jednostavno i smuut..vrhbosnica wrote: 12 Aug 2020, 23:54Morala bih prvo da vidim kako kosis..i da probam te slijive sto si licno krecio![]()

Isto sam pomislio brt..

Ja ne vidim ovdje nista smijesno..

Pa smješno mi je upravo to što me može nešto ovakvo isprovocirati.Duminjo wrote: 13 Aug 2020, 00:11Ja ne vidim ovdje nista smijesno..
Vama svaka cast kad joj ovako odgovarate. Ja bih davno popusio ban na ove njene provokacije i vrijedjanja

Ne obracam se tebe.Nora Ibsenova wrote: 13 Aug 2020, 00:06 Daj ba mundži o čemu ti pričaš, pa pola dječaka iz moje ulice je ranjeno u ratu. Jedan živi bez nogu, drugi ima trajno oštećenje noge, treći nema stopala, peti trajne posljedice na psihi jer je sa 16 godina bio u rovu i prekidao živote da bi preživio. I žive, i bore se, i rade i trude se, a tii ih ovdje nazivaš lijenim jer je to takav mentalitet.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Pa jesi ti nazvala omladinu lijenom i razmaženom?MunDzi wrote: 13 Aug 2020, 00:16Ne obracam se tebe.Nora Ibsenova wrote: 13 Aug 2020, 00:06 Daj ba mundži o čemu ti pričaš, pa pola dječaka iz moje ulice je ranjeno u ratu. Jedan živi bez nogu, drugi ima trajno oštećenje noge, treći nema stopala, peti trajne posljedice na psihi jer je sa 16 godina bio u rovu i prekidao živote da bi preživio. I žive, i bore se, i rade i trude se, a tii ih ovdje nazivaš lijenim jer je to takav mentalitet.
Reagovala sam na Zivinicara.
Ali posto se ti meni sad obracas da ti odgovorim.
Sada koristis trikove da izmanipulises moje rijeci i kontekst u kojem je sve receno.
A nisi glupa.
Znas tacno sta radis.
Necu ti objasnjavati nista vezano za mentalitet jer to sam vec objasnila.
Ti smatras da nije do mentaliteta.
Pa sta.
Ne dijelimo misljenje.
Ali uzimati u tastaturu ranjenu djecu i imputirati mi da takve nazivam lijenima je podlost.

Pa sta cu joj brt.. Ona drka picku u Švedskoj i vama u bosni kaze kako se mozete osamostaliti sa 400 marki.Nora Ibsenova wrote: 13 Aug 2020, 00:13Pa smješno mi je upravo to što me može nešto ovakvo isprovocirati.Duminjo wrote: 13 Aug 2020, 00:11
Ja ne vidim ovdje nista smijesno..
Vama svaka cast kad joj ovako odgovarate. Ja bih davno popusio ban na ove njene provokacije i vrijedjanja
Ja se divim tebi što se suzdržiš, da imam gram mozga i ja bi![]()

Biž, odo spavat, sutra valja na posoDuminjo wrote: 13 Aug 2020, 00:19Pa sta cu joj brt.. Ona drka picku u Švedskoj i vama u bosni kaze kako se mozete osamostaliti sa 400 marki.Nora Ibsenova wrote: 13 Aug 2020, 00:13
Pa smješno mi je upravo to što me može nešto ovakvo isprovocirati.
Ja se divim tebi što se suzdržiš, da imam gram mozga i ja bi![]()
Crtali ljudi, objasnjavali, pisali, zajebavali se.. Nema sta nisu. Ispadose svi glupi, samo ona zna kako je vama![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Nemoj ba mi lijeni trebamo naprđivati do zore. Vrijedne osobe poput nje su već trebale biti u krevetu.Nora Ibsenova wrote: 13 Aug 2020, 00:20Biž, odo spavat, sutra valja na posoDuminjo wrote: 13 Aug 2020, 00:19
Pa sta cu joj brt.. Ona drka picku u Švedskoj i vama u bosni kaze kako se mozete osamostaliti sa 400 marki.
Crtali ljudi, objasnjavali, pisali, zajebavali se.. Nema sta nisu. Ispadose svi glupi, samo ona zna kako je vama![]()
![]()