Znam. Nazalost ima. Ipak vjerujem da su u manjini.almir90 wrote: 12 Aug 2020, 12:49Imaš ba Spejs i loših majki, gdje je bolje da joj djeca nisu u blizini, jer im pravi psihičku, fizičku ili obje vrste štete. Možda je to tebi ili nekome drugom teško prihvatiti da je to moguće, ali ipak jeste. Ne tvrdim da je ovo takav slučaj, ali ih ima.spacebound wrote: 12 Aug 2020, 12:13
Ni za monstruma ne mogu da shvatim da povrjedjuje nekog povrjedjujuci vlastitu djecu. A iz prve ruke znam sta djetetu daljina majke uradi, u psihickom, a manifestuje se i u fizickom smislu.
Razvodi..Kako dalje...sta sa djecom ..?
Moderator: spacebound
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10185 times
- Been thanked: 17296 times
- Status: Offline
Re: Tanja Savić progovorila o mužu Dušanu, oteo njihovu djecu!
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Heidi
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 7 times
Malo je I 30.Mister No wrote: 12 Aug 2020, 12:45Mozes ti komentarisati koliko hoces, i ostali, nego nemate ni 1% pravih informacija sta se desilo, a razapeli ste covjeka.Heidi wrote: 12 Aug 2020, 11:03 I, sta sad, da ne komentarisemo?
Tema je tema. Bila o Sanji, Dervisi ili Zvonki.
Lijepo ste ga i osudili, cca 20 - 30 god.
Sve međunarodni advokati.![]()
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 9308 times
- Been thanked: 5974 times
Uzet ce se u razmatranje.
The Dark Side Of The Forum...
- lejlamo
- Forum [Bot]
- Mood:
- Been thanked: 2 times
sigurno da ima svega...jelena... wrote: 12 Aug 2020, 12:54
Da, ali ta naknada može vrlo lako biti okidač za gubljenje već stečenog starateljstva u situaciji kada je do raskida došlo par godina po rođenju djeteta.
Ne znam, ne razumijem se u te sudove i to, samo me zanima kako se i na osnovu čega dodjeljuje alimentacija.
Ide li to procentualno u zavisnosti od zarade roditelja koji je izgubio starateljstvo? Mijenja li se taj iznos novca i kako?
Sve su to izvori budućih konflikata koji mogu dovesti do preokreta da ne povjeruješ.
koliko ja znam najminimalniji iznos koji roditelj koji nije dobio strateljstvo treba da uplaćuje za uzdržavanja djeteta je 100KM..
mislim da se roditelji mogu dogovoriti u prisustvu suda za te troškove, ili da se tužbom može tražiti određeni iznos, a vjerovatno imaju te granice u zavisnosti od prihoda.
ne znam, toliko je poražavajuća činjenica da jednog roditelja sud mora primoravati da za dijete snosi određene troškove života.
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4532 times
- Been thanked: 3524 times
Djeca treba da se radjaju u inkubatorima i da onda AI vodi računa o njima, sad je barem sve jasno.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
- jelena...
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 1 time
Poražavajuće, baš.lejlamo wrote: 12 Aug 2020, 13:22sigurno da ima svega...jelena... wrote: 12 Aug 2020, 12:54
Da, ali ta naknada može vrlo lako biti okidač za gubljenje već stečenog starateljstva u situaciji kada je do raskida došlo par godina po rođenju djeteta.
Ne znam, ne razumijem se u te sudove i to, samo me zanima kako se i na osnovu čega dodjeljuje alimentacija.
Ide li to procentualno u zavisnosti od zarade roditelja koji je izgubio starateljstvo? Mijenja li se taj iznos novca i kako?
Sve su to izvori budućih konflikata koji mogu dovesti do preokreta da ne povjeruješ.
koliko ja znam najminimalniji iznos koji roditelj koji nije dobio strateljstvo treba da uplaćuje za uzdržavanja djeteta je 100KM..
mislim da se roditelji mogu dogovoriti u prisustvu suda za te troškove, ili da se tužbom može tražiti određeni iznos, a vjerovatno imaju te granice u zavisnosti od prihoda.
ne znam, toliko je poražavajuća činjenica da jednog roditelja sud mora primoravati da za dijete snosi određene troškove života.
100km...super - pa ti zatraži više kad dijete poraste i eto belaja.
Odoh s teme...bolje mi je, a i vama.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 23244 times
- Been thanked: 21267 times
Smatraš li da su i loši očevi također u jednakoj manjini?spacebound wrote: 12 Aug 2020, 13:00Znam. Nazalost ima. Ipak vjerujem da su u manjini.almir90 wrote: 12 Aug 2020, 12:49
Imaš ba Spejs i loših majki, gdje je bolje da joj djeca nisu u blizini, jer im pravi psihičku, fizičku ili obje vrste štete. Možda je to tebi ili nekome drugom teško prihvatiti da je to moguće, ali ipak jeste. Ne tvrdim da je ovo takav slučaj, ali ih ima.
Tek kad vidis koje mamlaze ljube i za koga se udavaju, shvatis koliko neke zene nece da rade.
A kad izgube novac i djecu onda ricu i zapomazu ko da vabe svinje.
A kad izgube novac i djecu onda ricu i zapomazu ko da vabe svinje.
Glup sam!
- Divlja_u_srcu
- Forum [Bot]
- Mood:
- Been thanked: 1 time
Kako god i šta god ja uvjek kažem da postoje dvije strane price, njena i njegova. Mi smo čuli samo njenu.
❤️ Majka❤️
Jedina osoba koja može svačije mjesto da zamjeni a njeno niko nemože. ❤️
Jedina osoba koja može svačije mjesto da zamjeni a njeno niko nemože. ❤️
- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4197 times
- Been thanked: 3137 times
Slika govori hiljadu rijeci. Dovoljno ga je pogledati da znas o kakvom se tipu muskarca radi, cak i da nije oteo djecu od majke.Divlja_u_srcu wrote: 12 Aug 2020, 16:27![]()
![]()
Kako god i šta god ja uvjek kažem da postoje dvije strane price, njena i njegova. Mi smo čuli samo njenu.
Pogledaj vlastiti potpis. Zalosno je da i na ovakvoj temi ima onih koji ga brane iskljucivo po rodnoj ulozi, usprkos cinjenicama.
Hvala tetak.Fuddo wrote: 12 Aug 2020, 07:21Sve ti to dobro izvagaj,
Emocije strogo po strani,
Isto ko da televizor kupujes.
U tom ce i 40ta na vrata.
Dakle treba se samo voditi emocijama i udati se za giliptera kao sto je to uradila Tanja. Onda se fino treba oroditi s takvim, pa kad dodje do frke (do koje je s njim moralo doci), to je dokaz vjecne ljubavi - svakako ga se nece rijesiti do kraja zivota.
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14620 times
- Been thanked: 24853 times
Jok, kakvi to.Lavlje_srce wrote: 13 Aug 2020, 00:30Slika govori hiljadu rijeci. Dovoljno ga je pogledati da znas o kakvom se tipu muskarca radi, cak i da nije oteo djecu od majke.Divlja_u_srcu wrote: 12 Aug 2020, 16:27![]()
![]()
Pogledaj vlastiti potpis. Zalosno je da i na ovakvoj temi ima onih koji ga brane iskljucivo po rodnoj ulozi, usprkos cinjenicama.
Hvala tetak.Fuddo wrote: 12 Aug 2020, 07:21Sve ti to dobro izvagaj,
Emocije strogo po strani,
Isto ko da televizor kupujes.
U tom ce i 40ta na vrata.
Dakle treba se samo voditi emocijama i udati se za giliptera kao sto je to uradila Tanja. Onda se fino treba oroditi s takvim, pa kad dodje do frke (do koje je s njim moralo doci), to je dokaz vjecne ljubavi - svakako ga se nece rijesiti do kraja zivota.![]()
Bolje da se nusreetaaaa uuuu beegooveeee udaalaaaa
Al jbg, cige se vrzmale oko kuce, staS joj sad.
KaS se ti udavat da ti dodjem na svadbu?
Dozvolite da se obratimo
- Lavlje_srce
- Alienka

Ona se nije znala postaviti prema njemu, plasi ga se. Pisalo se da je placala velike cifre za stanarinu u Australiji, a valja to zaraditi u Srbiji. Ona se izgleda bas zaljubila, a njemu je bila zlatna koka - da ga izdrzava (sa sve narkomanskim navikama), radja mu djecu i da bude sve po njegovom naraFski. Olos i seljacina, pisalo se takodje da je bolesno ljubumoran, vrlo je moguce da je tu bilo i nasilja. Kad je vidio da mu izmice iz kandzi, posluzio se djecom kao ultimativnim vidom manipulacije. Sad sigurno bjesni sto je sve izaslo na vidjelo. Neka je i njoj i djeci Bog na pomoci.uvijek_kontra wrote: 12 Aug 2020, 10:52To sam i ja pokusavala objasnit. Njena jedina greska je taj brak. Ali sta mi jadnice forumske znamo.
U svemu tome najvise mi zao djece. Ko zna sta su do sad pretrpela pa sad jos bez majke toliko vrijeme.. ne valja nikako.
Sto'sh mi ti na svadbi? Da tjeras zvanice?
Memento Mori
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Pa da pucam, cuj stos mi tiLavlje_srce wrote: 13 Aug 2020, 00:39Ona se nije znala postaviti prema njemu, plasi ga se. Pisalo se da je placala velike cifre za stanarinu u Australiji, a valja to zaraditi u Srbiji. Ona se izgleda bas zaljubila, a njemu je bila zlatna koka - da ga izdrzava (sa sve narkomanskim navikama), radja mu djecu i da bude sve po njegovom naraFski. Olos i seljacina, pisalo se takodje da je bolesno ljubumoran, vrlo je moguce da je tu bilo i nasilja. Kad je vidio da mu izmice iz kandzi, posluzio se djecom kao ultimativnim vidom manipulacije. Sad sigurno bjesni sto je sve izaslo na vidjelo. Neka je i njoj i djeci Bog na pomoci.uvijek_kontra wrote: 12 Aug 2020, 10:52To sam i ja pokusavala objasnit. Njena jedina greska je taj brak. Ali sta mi jadnice forumske znamo.
U svemu tome najvise mi zao djece. Ko zna sta su do sad pretrpela pa sad jos bez majke toliko vrijeme.. ne valja nikako.
Sto'sh mi ti na svadbi? Da tjeras zvanice?
Tctctc
Dozvolite da se obratimo
- Lavlje_srce
- Alienka

Na mojoj svadbi se nece pucati tetak, dakle ne bi imao svrhu.
Memento Mori
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Pa dobro, ima neka dosadna daiNca koju treba zabavljat da ti ne dosadjuje i ne vice ceri slabo ste vi ovo, ne svidja mi se svekrva ti u tebe...da ti mores bit opustena i sretna.
MoreL to?
Dozvolite da se obratimo
- Lavlje_srce
- Alienka

Aaaa, to ti hoces zbog moje opustenosti i srece. Bas sam silly sto se toga nisam sama dosjetila.Fuddo wrote: 13 Aug 2020, 00:45Pa dobro, ima neka dosadna daiNca koju treba zabavljat da ti ne dosadjuje i ne vice ceri slabo ste vi ovo, ne svidja mi se svekrva ti u tebe...da ti mores bit opustena i sretna.
MoreL to?
Memento Mori
- Fuddo
- Maliciozni seronja

E necu ti sad ni doc na svadbuLavlje_srce wrote: 13 Aug 2020, 00:51Aaaa, to ti hoces zbog moje opustenosti i srece. Bas sam silly sto se toga nisam sama dosjetila.Fuddo wrote: 13 Aug 2020, 00:45Pa dobro, ima neka dosadna daiNca koju treba zabavljat da ti ne dosadjuje i ne vice ceri slabo ste vi ovo, ne svidja mi se svekrva ti u tebe...da ti mores bit opustena i sretna.
MoreL to?Problem je sto bih onda morala dovesti i profesionalne zastitare (zbog dainice).
Previse mi je to troska, sorry.
Dozvolite da se obratimo
- Lavlje_srce
- Alienka

Kakva je ovo sljamcina od covjeka. Ne samo sto joj je oteo djecu, nego joj je oteo i kompletnu ustedjevinu, a onda se u Australiji prijavio kao samohrani otac da bi mjesecno dobijao 3000 Au dolara na ime socijalne pomoci za djecu. Mladjeg sina naziva 'rudnikom zlata' jer dobro igra fudbal. Hoce i njega da unovci kao sto je unovcio zlatnu koku Tanju. Dno effin dna.
Memento Mori
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10184 times
- Been thanked: 12074 times
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Stagod, sad more pjevat qrtzu svom
Nek preda u bingo
Dozvolite da se obratimo