Jos mu poslovni kontakt

Ima nas mašalaspacebound wrote: 11 Aug 2020, 20:19 CoJk pric'o s nekim cikom na messenger, kad je zavrsio poziv stavio telefon u zadnji dzep. Pijemo kafu, uze mobitel, na messenger, kad u razgovoru sa zadnjim kontaktom promijenjena boja, u nekakvu njezno narandzastu, a ikona razgovora
Jos mu poslovni kontakt![]()
![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Što će se dido razočaratiChloe wrote: 12 Aug 2020, 13:07 Otišli mi na pauzi u kafić, bašta puna, za jednim stolom neki dido sjedi i konjak ispred njega.
Imaju jedino visoki stolovi slobodni, i ja stala nisam htjela sjedati, kraćušna haljinica na meni,
u međuvremenu čuje se policijska sirena, veli konobar toliko glasno da dopre do osamitog dide,
"E nek' su nam pustili babu iz pritvora!", dido se okrenu pogleda ga, skoči i ode prema općini,
veli konobar, stol vam je slobodan ...![]()
![]()
(slagao naravno, Cikotić u posjeti)

Vratit će se on na konjakNice try wrote: 12 Aug 2020, 13:14Što će se dido razočaratiChloe wrote: 12 Aug 2020, 13:07 Otišli mi na pauzi u kafić, bašta puna, za jednim stolom neki dido sjedi i konjak ispred njega.
Imaju jedino visoki stolovi slobodni, i ja stala nisam htjela sjedati, kraćušna haljinica na meni,
u međuvremenu čuje se policijska sirena, veli konobar toliko glasno da dopre do osamitog dide,
"E nek' su nam pustili babu iz pritvora!", dido se okrenu pogleda ga, skoči i ode prema općini,
veli konobar, stol vam je slobodan ...![]()
![]()
(slagao naravno, Cikotić u posjeti)
![]()

Pametno ti je i rekla. Treba zenevskom konvencijom zabranit vrilicuvrhbosnica wrote: 16 Aug 2020, 11:44 Razgovor mama i ja
ja- znas sta je vrilica
mama-neka busilica, masina, stali...
- nije ba, pita..
- od cega je
- pa ima brasno, voda, sol, mlijeko...
- pa od cega je pita
- pa od toga
- de vrhbosnixe ne glupiraj se
![]()

ta ce pizzavrhbosnica wrote: 16 Aug 2020, 11:44 Razgovor mama i ja
ja- znas sta je vrilica
mama-neka busilica, masina, stali...
- nije ba, pita..
- od cega je
- pa ima brasno, voda, sol, mlijeko...
- pa od cega je pita
- pa od toga
- de vrhbosnixe ne glupiraj se
![]()

Pa i jest, samo nemas onog preljeva od bijelog luka nego je polijes mlijekom i toetovrhbosnica wrote: 16 Aug 2020, 12:24 Na google joj izrovim sliku..kaze pa ovo kljukusa![]()
Sta je sad i poprskusa... nikad pofatati sve ovo