Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Nisi ti Meni stala na zulj nikakav, samo si mnogo nadrkana i volis hraknuti drugog da bi neki svoj problem umanjila.. Ja sam deseti koji ti to kaze, pa se malo zapitaj ili nastavi gurat glavu u zemlju, mozda se neko i zajebe pa se zaleti i rijese te napetosti
Ma daj.
Ko u onom sto sam pisala pronadje hrakanje i nadrkanost, po meni ima problema sa samim sobom i svojim vlastitim zivotom, a iste projecira na mene.
I ta prica "mozda se neko i zajebe pa se zaleti i rijese te napetosti" je djetinjasta.
Uopste nisam napeta.
Dozivljavaj me kako hoces.
Ja generalno ne lajkam tvoj nacin rezonovanja niti tvoj maliciozan nacin obracanja.
Neki od vas mi nikako ne lezite.
Sto vise prostacite, sve vise i vise tonete na dno u mojim ocima.
Ako je to nadrkanost, onda sam nadrkana i meni je to OK.
Zaboli me desno mudo sta ti mislis o meni.
Vrijedjas citav svoj narod od kojeg si jucer otisla
Plata 450, osamostaljenje..
Ti tvrdis da moze i sve koji to ne urade nazivas lijenim i razmazenim..
MunDzi wrote: 13 Aug 2020, 19:57
I da dodam.
Moras Duminjo traziti podrsku svojih jarana.
Ne ide ti nikako kad sam napadas.
Ti se vise onako da iskaces sa strane, kao potrcko.
Papiric, olovka.. Digitron
Gdje je zapelo?
Nije nigdje zapelo.
Ti jednostavno nisi sugovornik vrijedan mog truda da se s tobom uvlacim u neku normalnu raspravu.
Bezobrazan si.
Navalentan.
I cesto prost.
MunDzi wrote: 13 Aug 2020, 20:12
Ma daj.
Ko u onom sto sam pisala pronadje hrakanje i nadrkanost, po meni ima problema sa samim sobom i svojim vlastitim zivotom, a iste projecira na mene.
I ta prica "mozda se neko i zajebe pa se zaleti i rijese te napetosti" je djetinjasta.
Uopste nisam napeta.
Dozivljavaj me kako hoces.
Ja generalno ne lajkam tvoj nacin rezonovanja niti tvoj maliciozan nacin obracanja.
Neki od vas mi nikako ne lezite.
Sto vise prostacite, sve vise i vise tonete na dno u mojim ocima.
Ako je to nadrkanost, onda sam nadrkana i meni je to OK.
Nije nigdje zapelo.
Ti jednostavno nisi sugovornik vrijedan mog truda da se s tobom uvlacim u neku normalnu raspravu.
Bezobrazan si.
Navalentan.
I cesto prost.
Ja tebe nigdje nisam uvrijedio a ti mene evo peti ili sesti post za redom. Bravo
Ne pricam okolo gluposti vec o realnim stvarima od kojih ti bjeziš a nabadaš kako su ljudi lijeni i razmazeni..
Nije nigdje zapelo.
Bezobrazan si.
Navalentan.
I cesto prost.
Ja tebe nigdje nisam uvrijedio a ti mene evo peti ili sesti post za redom. Bravo
Ne pricam okolo gluposti vec o realnim stvarima od kojih ti bjeziš a nabadaš kako su ljudi lijeni i razmazeni..
Ja sam svoje rekla.
Nisam odgovorna za tvoj mozak niti kako on procesuje napisano.
Sretno ti.
Ja sam svoje rekla.
Nisam odgovorna za tvoj mozak niti kako on procesuje napisano.
Sretno ti.