Zna insomnia dobro sta je.
Kod afere sa razvedenim Turcinom
I nije mu to jedini ispad. Niko živ ne valja na dunjaluku, samo on (valjda bosanski Francuz ili francuski Bosnjak) valja.
Eksplicitan je. Sve živo prljavo kod njega u Francuskoj.
Moderator: spacebound
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Ovdje se modernizovali. Sa tabletom dodjose. Kad moremol vam pokazati jedan videoMarlboroGold wrote: 13 Aug 2020, 20:58 Treba vam zvati Jehovine svjedoke da vas smire. Maloprije su mi zvonili na vrata.

Ma ljudi sta je vama

Upravo tako.

Duminjo wrote: 13 Aug 2020, 20:53 Pa napiso je negdje da sva djeca koja dolaze iz škole kod njega da rade, ostanu da rade ili im Bude ponudjeno da ostanu ako oni to hoce. Bez obzira ko su, odakle i kako se zovu..
To je ono baš fasisticki![]()

jelena... wrote: 13 Aug 2020, 21:19Duminjo wrote: 13 Aug 2020, 20:53 Pa napiso je negdje da sva djeca koja dolaze iz škole kod njega da rade, ostanu da rade ili im Bude ponudjeno da ostanu ako oni to hoce. Bez obzira ko su, odakle i kako se zovu..
To je ono baš fasisticki![]()
Jes i da kod njeg na poslu ima svakakvih...radiš svoj poso i nikakav problem - Musolini glavom i bradom.![]()
Hjooj da mi je vidjet ove pacifiste i humaniste kako rade u nakoj fensi kancelariji s likom koji na poso dolazi iz zatvora...
il kako stoje u redu na kasi pored migranta...dva...tri.
![]()

Čuj grijanja...misliš centralnog...iz graCke toplane il kako li se to već zove?Duminjo wrote: 13 Aug 2020, 21:20jelena... wrote: 13 Aug 2020, 21:19
Jes i da kod njeg na poslu ima svakakvih...radiš svoj poso i nikakav problem - Musolini glavom i bradom.![]()
Hjooj da mi je vidjet ove pacifiste i humaniste kako rade u nakoj fensi kancelariji s likom koji na poso dolazi iz zatvora...
il kako stoje u redu na kasi pored migranta...dva...tri.
![]()
De ti Meni reci kolko dodje grijanja za dvosoban stan od 50-ak kvadrata? Jel oko stoje? Znas li?![]()
![]()

Ja znam primjer...Duminjo wrote: 13 Aug 2020, 20:29 Ja necu nigdje dok mi neko ne izracuna kako se to neki Student sa 450 marki moze osamostaliti
I ako može objasnjenje, zasto sam glup ako ne mislim isto sto misle MunDzi i Socrates
Hvala

Takav kasnije bude Fadil i svima se osveti.vrhbosnica wrote: 13 Aug 2020, 21:29Ja znam primjer...Duminjo wrote: 13 Aug 2020, 20:29 Ja necu nigdje dok mi neko ne izracuna kako se to neki Student sa 450 marki moze osamostaliti
I ako može objasnjenje, zasto sam glup ako ne mislim isto sto misle MunDzi i Socrates
Hvalane znam jel se pika pod samostalan..
Decko iz gorazda, dosao ovdje na studije.. dobio mjesto u domu, placao ga 100km... soba sa cimerom, ukljucujuci rezije i sve..hrana u menzi, obrok pola marke... prevoz na fax svercanje tramvajem...
Njegovi siromasni, nisu imali feninga da mu salju.. on konobarisao i drzao djeci instrukcije... mislim da je zivio od 500km...da nije imao te poslove morao bi nazad kuci... i tako je bilo 5godina, borio se i gurao dok nije diplomirao...
Ovo je ofc drugacije nego placati stan 300km plus rezije, auto i gorivo, itd itd...
Al recimo da je to bila neka vrsta samostalnosti

Evo ja ću ti iz te perspektive reći da je težak život.Duminjo wrote: 13 Aug 2020, 21:27 Kakav je to zivot jednog Studenta koji ide na predavanja, mora spremati ispite i raditi puno radno vrijeme?
Kad ce odrzavati stan pored svega? Hocel uopste imati slobodnog vremena za bilo sta drugo?