Chloe ponesi nam domaćeg kiselog mlijeka ili ajrana i dolaz vamo da joj spjevamo za dušu

Moderator: VIP
Još samo tortu kakvu da ukalupiš, onu s fondan masom, i top si
Sta se imas bojat ba, to te sprzi ko ista ali mora te utrefit. Kae jedan na sedamsto tisci sansa da zakurla grom u tebegreeneyes wrote: 14 Aug 2020, 14:16 Yby, koliko je sjevnulo bacio sam mobitel na beton. Dobroe, nije mu nista![]()
Veca sansa no da te udavi koronaElTriconi wrote: 14 Aug 2020, 17:02Sta se imas bojat ba, to te sprzi ko ista ali mora te utrefit. Kae jedan na sedamsto tisci sansa da zakurla grom u tebegreeneyes wrote: 14 Aug 2020, 14:16 Yby, koliko je sjevnulo bacio sam mobitel na beton. Dobroe, nije mu nista![]()
![]()
A to ti je merak, nekolki milioni napon, nekolko tisci struja, ostanu samo dugmici![]()
bagra wrote: 14 Aug 2020, 17:31 kaze zet hajdavidis, uzosamsi (i ja) tocak evo !![]()
aj, radim evo al ufatim malo vremena.. izletim
pogledam pregledam, postose ja razumijem jel
vidim cupka nogom ceka konacnu ocjenu zirija.
dobar reko. dobrosi proso. a otkle je cojk ?
kontam blizu je tu nedje i iso je pogledat prvo.
kaze - stolac ?!? wtf pa otkUd ozdol jebote led ?![]()
nebi meda od njih
staima kodvas kakoste svi sve oke![]()
bok frende
bok sexi bokovi
prvi put to cujemKrokodil Behko wrote: 14 Aug 2020, 17:49 Dobro smo, inače ti je Stočanka ovdje glavna, pazi malo da ne otpedalaš![]()
Kod mene kao light showgreeneyes wrote: 14 Aug 2020, 14:16 Yby, koliko je sjevnulo bacio sam mobitel na beton. Dobroe, nije mu nista![]()
E čuj, slaba ispašabagra wrote: 14 Aug 2020, 17:56bok frende
bok sexi bokovi![]()
prvi put to cujemKrokodil Behko wrote: 14 Aug 2020, 17:49 Dobro smo, inače ti je Stočanka ovdje glavna, pazi malo da ne otpedalaš![]()
sto, sta, nisam nista vrijedzo![]()
samo kazem - nebi meda ozdol
slaba im ispasa'čele sisaju
kamen, cvijet svakih kilometar dva
Users browsing this forum: No registered users and 10 guests