Nisu hipsteri, nego turci...pizarro wrote: 14 Aug 2020, 01:10 i ja prvi put cujem ovo karpuza, u kojem dijelu bosne se taj hipsterski naziv za lubenicu koristi?
U hercegovini mislim
Moderator: Krokodil Behko
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Nisu hipsteri, nego turci...pizarro wrote: 14 Aug 2020, 01:10 i ja prvi put cujem ovo karpuza, u kojem dijelu bosne se taj hipsterski naziv za lubenicu koristi?

Ma meni ovo interesantno gledati.Mister No wrote: 13 Aug 2020, 23:48 Joj sto rasipa kad jede.
Samo predzadnju karpuzu pojeo kako treba.

U nekim dijelovima Hercegovine.pizarro wrote: 14 Aug 2020, 01:10 i ja prvi put cujem ovo karpuza, u kojem dijelu bosne se taj hipsterski naziv za lubenicu koristi?

Sta je curo moja, još danas?

Ja fine pupe,Fufe wrote: 14 Aug 2020, 12:38 Spejsa sumira rezultate trodnevnog izjedanja slatka i ostalih đakonija
![]()

Ma kakva cura jos danas sta pricas ?

Petak brate. Danas ce nas, valjda, spajati

A tko nas spaja brate zasto ja to nermem povatat, deset dana pricate sparimo se a sta je to, vidjela sam topik

Spaja nas neko iz mase, ko ima volje i dobro oko

O bogo dragi sad mi je sve jasnoDuminjo wrote: 14 Aug 2020, 16:09Spaja nas neko iz mase, ko ima volje i dobro okoZanki wrote: 14 Aug 2020, 16:06
A tko nas spaja brate zasto ja to nermem povatat, deset dana pricate sparimo se a sta je to, vidjela sam topik
nitko nikog ne spaja a svi ko fol spareni
Obicno neko vidi npr da se mudnzi i ja volimo pa nas spoje da se zvanicno ljubimo. I tako.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Što praktične plastične flaše prave za ulje, spljoštene k'o za detrdžent, a nije ove naše okrugle, malo je pritisneš i skvrči se da je više nikad ne moreš vratiti...