MunDzi wrote: 14 Aug 2020, 17:39 Gdje je logika "zabrane rada klubova poslije ponoci"?
Do ponoci se ne mozes zaraziti, nakon ponoci mozes.![]()
Pa mutiro virus u neki drakula mod.
Moderator: Krokodil Behko

MunDzi wrote: 14 Aug 2020, 17:39 Gdje je logika "zabrane rada klubova poslije ponoci"?

Nedavno sam čitala jednog našeg epidemiologa koji je objasnio baš u vezi zabrane rada noćnih klubova poslije jedanaest, dvanaest sati navečer i kaže da kako večer odmiče tako se konzumira više alkohola i ljudi postaju opušteniji, primiču se jedni drugima i u njihovoj svijesti je manje prisutna opreznost, zatim u klubovima je muzika glasna, stalno naginjanje prilikom razgovora i tako slično.MunDzi wrote: 14 Aug 2020, 17:39 Gdje je logika "zabrane rada klubova poslije ponoci"?

Pa ima to objasnjenje neke logike.Nice try wrote: 14 Aug 2020, 17:54Nedavno sam čitala jednog našeg epidemiologa koji je objasnio baš u vezi zabrane rada noćnih klubova poslije jedanaest, dvanaest sati navečer i kaže da kako večer odmiče tako se konzumira više alkohola i ljudi postaju opušteniji, primiču se jedni drugima i u njihovoj svijesti je manje prisutna opreznost, zatim u klubovima je muzika glasna, stalno naginjanje prilikom razgovora i tako slično.MunDzi wrote: 14 Aug 2020, 17:39 Gdje je logika "zabrane rada klubova poslije ponoci"?
Mada je meni upitna ta odluka rada i do jedanaest, ali eto, tako je kako je.

stvarno oboljelih sa upalom pluca visokim temperaturama itd? ili mislis pozitivnih na coronu?dadojović wrote: 14 Aug 2020, 16:56 Kod nas eskalira.
Danas preko 200 oboljelih.
Svaki dan brojke su sve veće.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Aha...sad kada nam je sve puno turista kažemo da imamo stotine oboljelih, a kada nikoga nije bilo tad smo frizirali podatke i govorili da ima malo oboljelih. Logično.insomnia wrote: 14 Aug 2020, 17:35 Ne eskalira kod vas nego se tek otkriva pravi stanje. Jebali ste Evropu gore nego Kina

Izbacice vas iz EUdadojović wrote: 14 Aug 2020, 22:16Aha...sad kada nam je sve puno turista sad kažemo da imamo stotine oboljelih, a kada nikoga nije bilo tad smo frizerski podatke i govorili da ima malo oboljelih. Logično.insomnia wrote: 14 Aug 2020, 17:35 Ne eskalira kod vas nego se tek otkriva pravi stanje. Jebali ste Evropu gore nego Kina

Jašta će.

Jasta ce. Svudje isti qrac sta god radio. Zivi. Nesta fol pazi i eto. Nego ja bez tebe ne mogu da ziviiiim....

Haj u birtiju jebote koronaHAVANA wrote: 15 Aug 2020, 00:49
Jasta ce. Svudje isti qrac sta god radio. Zivi. Nesta fol pazi i eto. Nego ja bez tebe ne mogu da ziviiiim....Jebo im drot mater prekinuse mi sijelo. Sad moram il po zeni skakat il nastavit pit.Spavat ne mogu. Iskreno, pije mi se.
![]()