Moderator: VIP
Zizi505 wrote: 14 Aug 2020, 19:57Poteško doći do ovog grla. Lampa visoka 175 cm, a ovaj dio je malo niže od sredine.ElTriconi wrote: 14 Aug 2020, 19:53
Probaj sarafcigerom, nozem, viljuskom, kasikom, bilo sucim malo to sto je izrezano pomjerit prema sredini i to u dnu malo izdignut.
Treba mi lupa da skontam to što si naveo.![]()
Tbjrb. Hajmo kelime i sehadet na glasElTriconi wrote: 14 Aug 2020, 20:14 Taj ispitivac sa lampicom je sranje, ono providan onaj. Ja sam nedavno boga skrpio kako me jamilo
Najbolji su oni kineski od dvi i nesto sa displejom a ima i skuplja varijanta od ses sedam maraka sa lampicom.
Mal ne osovah, bolan crkne ona lampica a ti rukom jamijesgreeneyes wrote: 14 Aug 2020, 20:15Tbjrb. Hajmo kelime i sehadet na glasElTriconi wrote: 14 Aug 2020, 20:14 Taj ispitivac sa lampicom je sranje, ono providan onaj. Ja sam nedavno boga skrpio kako me jamilo
Najbolji su oni kineski od dvi i nesto sa displejom a ima i skuplja varijanta od ses sedam maraka sa lampicom.
Tako je puklo.insomnia wrote: 14 Aug 2020, 20:13 Ako je bas puklo. Ono puklo ko eksplodiralo onda je garant nesto oko grla odnosno kontakata u istom
Bolje da se ja ne petljam sa strujom, ne znam ništa oko toga.insomnia wrote: 14 Aug 2020, 20:27 Najvjerovatnije. Ako si imalo sklona tome ne treba ti majstor da promjeni grlo.
Users browsing this forum: No registered users and 14 guests