Samo da pitam
Moderator: VIP
- Lanci
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 94 times
- Been thanked: 49 times
- Status: Offline
Re: Samo da pitam
isti problem imaju i moji sa kojima se stalno cujem koriste isti int,,,danas bas nikako nije moglo stalno prekida konekcija uzasno 
I keep my personal life private,so don’t think you know me!
You know what I allow you to know.
Danas je najgore u zadnjih mjesec dana. Pet puta sam nešto od 1GB pokušao download, nema šanse da završi pa moram ponovo.
- Lanci
- Forum [Bot]
jeli kod vas ima isto ako hocete brzi int onda je skuplji mislim jel imate neke opcije da mozete birati..ili samo jedna jacinaTempy wrote:Danas je najgore u zadnjih mjesec dana. Pet puta sam nešto od 1GB pokušao download, nema šanse da završi pa moram ponovo.
-
Ruana
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9685 times
- Been thanked: 11429 times
To je zato što je isteklo osiguranje tvom računaruRuana wrote:Zna li neko zasto mi slovo j, p, t i ? nekada nece da rade na tastaturi.
- Lanci
- Forum [Bot]
Krokodil Behko wrote:To je zato što je isteklo osiguranje tvom računaruRuana wrote:Zna li neko zasto mi slovo j, p, t i ? nekada nece da rade na tastaturi.
gleda na novu tastaturu
-
Ruana
Nije jos, kupila ga prosle godine a ima osigurane na dvije godine, vec sam ga jednom slala na reparaciju nesto bruajalo u njemu. Sad vise ne bruji ali ova slova ne rade.Krokodil Behko wrote:To je zato što je isteklo osiguranje tvom računaruRuana wrote:Zna li neko zasto mi slovo j, p, t i ? nekada nece da rade na tastaturi.
I krokodile ja ozbiljno pitam, hajde reci nesto pametno ja se ne razumijem u ovo cudo.
-
Ruana
Lanci wrote:Krokodil Behko wrote:To je zato što je isteklo osiguranje tvom računaruRuana wrote:Zna li neko zasto mi slovo j, p, t i ? nekada nece da rade na tastaturi.
gleda na novu tastaturu
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7868 times
- Been thanked: 18602 times
Meni je na staroj tastaturi slabo radio caps lock i sve sam pisala malim slovima. Ali mi je bila stara tastatura pa je otišlo.
A za adsl sam i ja čula od jako puno ljudi da im je spor i da prekida zadnjih par mjeseci.
Dešava li se vama ikad da stavite slušalice u laptop ali se ništa ne čuje. Meni se ponekad desi da mi youtube nema nikakvog tona i onda uđem preko mozille (a bila sam na chromu) i radi normalno.
A za adsl sam i ja čula od jako puno ljudi da im je spor i da prekida zadnjih par mjeseci.
Dešava li se vama ikad da stavite slušalice u laptop ali se ništa ne čuje. Meni se ponekad desi da mi youtube nema nikakvog tona i onda uđem preko mozille (a bila sam na chromu) i radi normalno.
-
Ruana
Ako te Jasmin cuje da stalno pricas sa svojima, drzi se ..........Lanci wrote:isti problem imaju i moji sa kojima se stalno cujem koriste isti int,,,danas bas nikako nije moglo stalno prekida konekcija uzasno
-
Blackhawk
Ja ne smijem faliti previse da mi ne urekne...Tempy wrote:ponekad sporo
da i ja pitam : Puca li kod vas internet konekcija ADSL BH Telecom?
Al et otkako prikljucio nikad problema stim, osim kad ima cijela bosna ili kanton kad bude neki veci kvar..
Inace sto placam to i dobijam i to cijeli mjesec...
A ima naravno razlicitih brzina... 20. 30. 40-- 50 KM.. odaberes sta ti pase
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7868 times
- Been thanked: 18602 times
Ruana wrote:Ako te Jasmin cuje da stalno pricas sa svojima, drzi se ..........Lanci wrote:isti problem imaju i moji sa kojima se stalno cujem koriste isti int,,,danas bas nikako nije moglo stalno prekida konekcija uzasno
- Lanci
- Forum [Bot]
Maja wrote:Ruana wrote:Ako te Jasmin cuje da stalno pricas sa svojima, drzi se ..........Lanci wrote:isti problem imaju i moji sa kojima se stalno cujem koriste isti int,,,danas bas nikako nije moglo stalno prekida konekcija uzasno![]()
![]()
![]()
-
Ruana
http://bosanski-forum.com/viewtopic.php ... 4&start=60Lanci wrote:Maja wrote:Ruana wrote:Ako te Jasmin cuje da stalno pricas sa svojima, drzi se ..........Lanci wrote:isti problem imaju i moji sa kojima se stalno cujem koriste isti int,,,danas bas nikako nije moglo stalno prekida konekcija uzasno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sad mi reci koje jasmin
Kako ono ide caka da "odcementiram" "cementiranu" (neprocitanu) poruku?
E sad necu ni kako ja hocu
-
dacina_curica
Gdje nam je ona tema o likovima sa drugih foruma? Naumpade mi jedna forumashica sa saX i zid.ba (cijeli dan crkavam od smijeha) pa da vidim je l' je nako vec spomenuo.