MunDzi wrote: 14 Aug 2020, 17:39 Gdje je logika "zabrane rada klubova poslije ponoci"?
Do ponoci se ne mozes zaraziti, nakon ponoci mozes.
Pa mutiro virus u neki drakula mod.
Moderator: Krokodil Behko

MunDzi wrote: 14 Aug 2020, 17:39 Gdje je logika "zabrane rada klubova poslije ponoci"?

Nedavno sam čitala jednog našeg epidemiologa koji je objasnio baš u vezi zabrane rada noćnih klubova poslije jedanaest, dvanaest sati navečer i kaže da kako večer odmiče tako se konzumira više alkohola i ljudi postaju opušteniji, primiču se jedni drugima i u njihovoj svijesti je manje prisutna opreznost, zatim u klubovima je muzika glasna, stalno naginjanje prilikom razgovora i tako slično.MunDzi wrote: 14 Aug 2020, 17:39 Gdje je logika "zabrane rada klubova poslije ponoci"?

Pa ima to objasnjenje neke logike.Nice try wrote: 14 Aug 2020, 17:54Nedavno sam čitala jednog našeg epidemiologa koji je objasnio baš u vezi zabrane rada noćnih klubova poslije jedanaest, dvanaest sati navečer i kaže da kako večer odmiče tako se konzumira više alkohola i ljudi postaju opušteniji, primiču se jedni drugima i u njihovoj svijesti je manje prisutna opreznost, zatim u klubovima je muzika glasna, stalno naginjanje prilikom razgovora i tako slično.MunDzi wrote: 14 Aug 2020, 17:39 Gdje je logika "zabrane rada klubova poslije ponoci"?
Mada je meni upitna ta odluka rada i do jedanaest, ali eto, tako je kako je.

stvarno oboljelih sa upalom pluca visokim temperaturama itd? ili mislis pozitivnih na coronu?dadojović wrote: 14 Aug 2020, 16:56 Kod nas eskalira.
Danas preko 200 oboljelih.
Svaki dan brojke su sve veće.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Aha...sad kada nam je sve puno turista kažemo da imamo stotine oboljelih, a kada nikoga nije bilo tad smo frizirali podatke i govorili da ima malo oboljelih. Logično.insomnia wrote: 14 Aug 2020, 17:35 Ne eskalira kod vas nego se tek otkriva pravi stanje. Jebali ste Evropu gore nego Kina

Izbacice vas iz EUdadojović wrote: 14 Aug 2020, 22:16Aha...sad kada nam je sve puno turista sad kažemo da imamo stotine oboljelih, a kada nikoga nije bilo tad smo frizerski podatke i govorili da ima malo oboljelih. Logično.insomnia wrote: 14 Aug 2020, 17:35 Ne eskalira kod vas nego se tek otkriva pravi stanje. Jebali ste Evropu gore nego Kina

Jašta će.

Jasta ce. Svudje isti qrac sta god radio. Zivi. Nesta fol pazi i eto. Nego ja bez tebe ne mogu da ziviiiim....
 Jebo im drot mater prekinuse mi sijelo. Sad moram il po zeni skakat il nastavit pit.Spavat ne mogu. Iskreno, pije mi se.
 Jebo im drot mater prekinuse mi sijelo. Sad moram il po zeni skakat il nastavit pit.Spavat ne mogu. Iskreno, pije mi se. 

Haj u birtiju jebote koronaHAVANA wrote: 15 Aug 2020, 00:49 Jasta ce. Svudje isti qrac sta god radio. Zivi. Nesta fol pazi i eto. Nego ja bez tebe ne mogu da ziviiiim....
Jasta ce. Svudje isti qrac sta god radio. Zivi. Nesta fol pazi i eto. Nego ja bez tebe ne mogu da ziviiiim....Jebo im drot mater prekinuse mi sijelo. Sad moram il po zeni skakat il nastavit pit.Spavat ne mogu. Iskreno, pije mi se.