Sajtovi za upoznavanje
Moderator: spacebound
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22487 times
- Been thanked: 20607 times
- Status: Online
Re: Sajtovi za upoznavanje
Procitah neke postove na prethodnim stranicama... ovdje se ljudi ibrete na neke virtualne veze i slicno, a toga je na mase i kod nas, a o zapadu da ne govorim. Dok sam igrao world of warcraft prije jedno 10 i kusur godina bilo je tih veza i vezica na stotine ako ne na hiljade samo na jednom serveru. Sad je toga 100 puta vise, jer je prisutno svugdje na netu. Mi to jos uvijek (vecina) ne razumijemo, pa ni ja sam, ali ne treba se ibretiti kao da ste pali sa Marsa.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- Zanki
- saudade

- Has thanked: 27945 times
- Been thanked: 31913 times
- Status: Offline
Ali umrla bih ne bi znala da je Solomun iz TravnikaMarlboroGold wrote: 12 Aug 2020, 15:04 Procitah neke postove na prethodnim stranicama... ovdje se ljudi ibrete na neke virtualne veze i slicno, a toga je na mase i kod nas, a o zapadu da ne govorim. Dok sam igrao world of warcraft prije jedno 10 i kusur godina bilo je tih veza i vezica na stotine ako ne na hiljade samo na jednom serveru. Sad je toga 100 puta vise, jer je prisutno svugdje na netu. Mi to jos uvijek (vecina) ne razumijemo, pa ni ja sam, ali ne treba se ibretiti kao da ste pali sa Marsa.
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
Zanki wrote: 12 Aug 2020, 15:07Ali umrla bih ne bi znala da je Solomun iz TravnikaMarlboroGold wrote: 12 Aug 2020, 15:04 Procitah neke postove na prethodnim stranicama... ovdje se ljudi ibrete na neke virtualne veze i slicno, a toga je na mase i kod nas, a o zapadu da ne govorim. Dok sam igrao world of warcraft prije jedno 10 i kusur godina bilo je tih veza i vezica na stotine ako ne na hiljade samo na jednom serveru. Sad je toga 100 puta vise, jer je prisutno svugdje na netu. Mi to jos uvijek (vecina) ne razumijemo, pa ni ja sam, ali ne treba se ibretiti kao da ste pali sa Marsa.![]()
Legenda naša... imao sam priliku da ga upoznam i popričam s njim. Raja lik
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2752 times
- Been thanked: 8615 times
Ljudi se boje da im neko ne narusi privatnost a po Internetu kace djecu, kucu, familiju.. Pisu gdje rade, sa kim i gdje izlaze po kafama i kafanama. Sve zivo sami ponude na tacnu i onda kukaju kako im je privatnost ugrozena..
A koja slucajnost.. obicno se desava da na tu ugrozenost kukaju obicno oni koji znaju svu mahalu pa i dalje, koji raspredaju sve i svakoga oko sebe. Mahalci i mahaluše koji nemaju svoj zivot pa rove po tudjem, izmisljaju probleme i pune glave obicnom covjeku koji dodje na Internet da se druži i zajebava. Cesto se desi da i taj obicni insan upadne u zamku nesvjesno.. Jebiga, insan je, grijesi.
Na nama samima je da vidimo ko je "normalan" a ko nije i Sa kim cemo kakav kontakt ostvariti. Obicno kazu, ko trazi belaja i naci ce ga.. Pa makar i na Internetu
A koja slucajnost.. obicno se desava da na tu ugrozenost kukaju obicno oni koji znaju svu mahalu pa i dalje, koji raspredaju sve i svakoga oko sebe. Mahalci i mahaluše koji nemaju svoj zivot pa rove po tudjem, izmisljaju probleme i pune glave obicnom covjeku koji dodje na Internet da se druži i zajebava. Cesto se desi da i taj obicni insan upadne u zamku nesvjesno.. Jebiga, insan je, grijesi.
Na nama samima je da vidimo ko je "normalan" a ko nije i Sa kim cemo kakav kontakt ostvariti. Obicno kazu, ko trazi belaja i naci ce ga.. Pa makar i na Internetu
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14601 times
- Been thanked: 10087 times
Osim onog Taggeda onomad (prije par godina) nisam se nika dprijavila ni na jedan.
Forum ne smatram platformom za upoznavanje, FB isto tako, mada ima onih koji ga dozivljavaju tako.
Godine provedenih na internetu su stvorile neku barijeru pri komunikaciji sa ljudima, tako da sve cujem sto mi se kaze, ali ne hajem.
Otkud ja znam da li neko s druge strane govori istinu, kako da vjerujem u neke price koje mi veze s mozgom nemaju? Kako da budem empaticna kada mi se napisano lici na najvecu sarenu lazu na svijetu?
Ima nas svakakvih, srecom.
Internet (ovo sto imamo ovdje) dozivljavam kao ubijanje vremena, dobru zezu, ali se bojim onih koji sve ovo shvate previse ozbiljno, pa stvaraju neke teorije zavjere i slicna sranja. Get a life, people!
"Nije zivot jedan Miroslav" (zena)
Forum ne smatram platformom za upoznavanje, FB isto tako, mada ima onih koji ga dozivljavaju tako.
Godine provedenih na internetu su stvorile neku barijeru pri komunikaciji sa ljudima, tako da sve cujem sto mi se kaze, ali ne hajem.
Otkud ja znam da li neko s druge strane govori istinu, kako da vjerujem u neke price koje mi veze s mozgom nemaju? Kako da budem empaticna kada mi se napisano lici na najvecu sarenu lazu na svijetu?
Ima nas svakakvih, srecom.
Internet (ovo sto imamo ovdje) dozivljavam kao ubijanje vremena, dobru zezu, ali se bojim onih koji sve ovo shvate previse ozbiljno, pa stvaraju neke teorije zavjere i slicna sranja. Get a life, people!
"Nije zivot jedan Miroslav" (zena)
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- Duminjo
- Urednik foruma

- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14601 times
- Been thanked: 10087 times
Ma kako to... Sve je prilika za ses dok se ne vidimo...Onda pobjegnu ko djavo od krsta 
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- Duminjo
- Urednik foruma

Kolko sam ljudi upozno sa klixa jbt.. I nikome nista. A sve vamo prica, lud je, vaki je, naki je..
Eno onaj dva puta trajno banovani pitar "Leskarenje".. Sve budala lafo, ovo ono.. Otišo sa coekom na utakmicu. Prije utakmice piva, cevapi.. Nikome ništa, fino se družili, gledali utakmicu, svako sebi.. Tad husref vodio slobodu. Igrala se kup utakmica. Sloboda oderala Sarajevo
Hocu reci, ako si govno i ako trazis belaja, naci ces ga i kod sveca.. Ako si normalan, nemaš problema. Sve ostalo je rekla, kazala, šuplja i trač partija na koju nasjeda ovca bez grama mozga
Eno onaj dva puta trajno banovani pitar "Leskarenje".. Sve budala lafo, ovo ono.. Otišo sa coekom na utakmicu. Prije utakmice piva, cevapi.. Nikome ništa, fino se družili, gledali utakmicu, svako sebi.. Tad husref vodio slobodu. Igrala se kup utakmica. Sloboda oderala Sarajevo
Hocu reci, ako si govno i ako trazis belaja, naci ces ga i kod sveca.. Ako si normalan, nemaš problema. Sve ostalo je rekla, kazala, šuplja i trač partija na koju nasjeda ovca bez grama mozga
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
Tacno je Sloboda tad ubila brasno u vama 
- Duminjo
- Urednik foruma

Ne navijam za Sarajevo.. Hebli te oni
Evo opet igraju sada protiv onog istog gazde
- MrH
- 22 bez glave

- Has thanked: 1690 times
- Been thanked: 1391 times
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8046 times
- Been thanked: 19044 times
- MrH
- 22 bez glave

- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8046 times
- Been thanked: 19044 times
Ne znam. Ja sam skepticna prema ovakvim sajtovima. Sve kontam, tu su likovi koji ili traze zenu za povalit ili su u reali totalno bezvezni da ne mogu naci sebi curu.
Ne mogu zamisliti da tamo ima neko ko bi mene privukao.
Forumi su drugo. Tu mozes zateci ponekog ko nije na forumu iskljucivo iz ova gore dva navedena razloga.
Ne mogu zamisliti da tamo ima neko ko bi mene privukao.
Forumi su drugo. Tu mozes zateci ponekog ko nije na forumu iskljucivo iz ova gore dva navedena razloga.
- Duminjo
- Urednik foruma

- MrH
- 22 bez glave

I ima dosta bolesnika sa laznim profilima.
Znam iz iskustva, pricao mi jaran
Znam iz iskustva, pricao mi jaran
11/11/22
- MrH
- 22 bez glave

- Odraz
- Inventar foruma

- Has thanked: 270 times
- Been thanked: 267 times
Desi se da se osobe upoznaju na tim sajtovima i rodi se ljubav, vjencaju se, tako da mislim da je sve to OK. Gore je zatvoriti se u cetiri zida i ne raditi nista.
A neko je nesiguran pa mu je lakse tako ostvariti kontakt sa nekim.
Uglavnom neka se ljudi zabavljaju, spajaju ...
A neko je nesiguran pa mu je lakse tako ostvariti kontakt sa nekim.
Uglavnom neka se ljudi zabavljaju, spajaju ...
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4401 times
- Been thanked: 3354 times
Moraću i ja na te sajtove, kako stvari stoje 
Traži mi se nešto slatko u zadnje vrijeme
Traži mi se nešto slatko u zadnje vrijeme
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.