Pravo posteno.
Obrise njena dva posta.
Obrise mojih nula postova.
I onda banuje obje.
Logicno.
Moderator: Krokodil Behko

Pravo posteno.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

20 puta po 2 minute bas?Socrates wrote: 15 Aug 2020, 20:52 Merlinku treba banovat' svaki dan dvadeset puta po dvije minute.
Mislim da nije navikla da živi bez autoriteta iznad nje, pa bi joj to bio dobar trening za nove životne okolnosti.

a spominjale smo te danas :Socrates wrote: 15 Aug 2020, 20:52 Merlinku treba banovat' svaki dan dvadeset puta po dvije minute.
Mislim da nije navikla da živi bez autoriteta iznad nje, pa bi joj to bio dobar trening za nove životne okolnosti.

Da je posteno ti ne bi bio uopste na forumu.Duminjo wrote: 15 Aug 2020, 20:57 Da je pošteno, MunDzi ne bi bila mjesecno tri Dana na Forumu
Al hajd

To ti je ono k'o kad dijete otjeras u cosak na time out kad počne da manifestira otpor prema autoritetu.

Uzmi snickers brtanimals wrote: 15 Aug 2020, 21:00 Najgore je kad te banuju, a ti ljut i ne mozes se braniti..
ne mozes objasniti, ne mozes psovati, svadjati se..
prijetiti..ma..da imas nuklearku, bacio bi je..
ma....

Sta ces sad gledat?animals wrote: 15 Aug 2020, 21:02 Idem gledati utakmicu..
ali samo jos ovo..
neka i merlinke i mundzi i Fude..
pa jebo forum, bez takvi osoba..
ja ih obozavam..
i zato , pustite ih, da ih nema , bio bi mma dosadan ko sa kabibom..
jest najaci, ali strasno dosadan za gledati..
I to kad najmanje budem ocekivala.. Kad budem pisala extra ozbiljne promisljene postovegreeneyes wrote: 15 Aug 2020, 21:00 Nemojte Merlinku i minute zajedno spominjati. Mundzi ce to iskoristiti

Napravi klona pa viči čmolji da je muderator