Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
vrhbosnica wrote: 19 Jul 2020, 15:52
stožina? ok..zapamticu...
nabolje da vas dvojica nabacujete sijeno, a ja budem gore da ga ugazam i namjestim
jaci ste u rukama
a meni moze jedan radler.mozda ipak 2.. i coko bananicu
Dabome, pa zar da se tvoje rukice muce i bacaju sijeno. Tja, nismo mi Mute pa da dozvolimo da zena baca sijeno
nabolje da vas dvojica nabacujete sijeno, a ja budem gore da ga ugazam i namjestim
jaci ste u rukama
I jos cemo te mi castit
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio
jaci ste u rukama
Dabome, pa zar da se tvoje rukice muce i bacaju sijeno. Tja, nismo mi Mute pa da dozvolimo da zena baca sijeno
Ma paket radlera i paket bananica
kako ce fino da nam bude..turicu nas na stori
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
green ne smije na taj, posto pije, a pijan ne smije upravljati motornim vozilima... bogami ni mahmuran
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
Kakav motorin, pa nisam ja u Posavini, na ravnici jedva i ovu svoju mutu gorenje isceram na neka mjesta. Ljudi se ibrete kudam je gonim, ko divokoza po onim planindurinama
vrhbosnica wrote: 19 Jul 2020, 15:55
kako ce fino da nam bude..turicu nas na stori
I jos cemo sponzorisati da vidi sto vise ljudi kako smo vrijedi
Izacete na spotted sarajevo.
Bice, cao, ja sam Denisa, zelim da znam ko su ova dva momka sto se pjani valjaju po livadi.
Onaj sa kombinerkama u desnoj ruci mi se svidja.
greeneyes wrote: 19 Jul 2020, 16:01
Kakav motorin, pa nisam ja u Posavini, na ravnici jedva i ovu svoju mutu gorenje isceram na neka mjesta. Ljudi se ibrete kudam je gonim, ko divokoza po onim planindurinama
Pa tu onda nece biti dovoljno ni za jedan brezuljak sijena.
Necete imat dje se valjati.
greeneyes wrote: 19 Jul 2020, 16:01
Pa tu onda nece biti dovoljno ni za jedan brezuljak sijena.
Necete imat dje se valjati.
A to ti za Vrhbosnicu i njenu livadu..Vrhbosniceee, evo je vrijedja tvoju livadu. Kaze nece biti ni brezuljak sijena