navlakom velis ?
ima li ko da je probao.....tj. pruza li mu uzitak taj ...produzetak.....?
Moderators: spacebound, Duminjo
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

pise da je materijal jako rastezljiv

A penis sleeve can help you last longer during sex.Krokodil Behko wrote: 16 Aug 2020, 09:59
Pa valjda se zakljzučak nameće, sam od sebe.
Razni likovi s malim q i čudaci željni pažnje![]()

Venera wrote: 16 Aug 2020, 10:11A penis sleeve can help you last longer during sex.Krokodil Behko wrote: 16 Aug 2020, 09:59
Pa valjda se zakljzučak nameće, sam od sebe.
Razni likovi s malim q i čudaci željni pažnje![]()
detaljan teskt :
https://www.getroman.com/health-guide/w ... s-sleeves/

Promjer te sprave je 4,4 cm i zato te pitam kojeg će mi vraga kad je pravi većeg promjera od te spravice

ne kuzis, to nije sprava, to je rastezljiv materijal,a kad ga nauvec na penis, rastegne se

ma meni je to zanmljivo , divim se ljudskoj mastiDulinho wrote: 16 Aug 2020, 10:19Joj Venera al se ti razumiješ u ove sex igračke, jel ti radiš u Sex shopu ?
![]()

E da upravi si, jučer sam malo gledao neke web shopove i kad sam vidio šta sve ima haha, ljudi stvarno imaju bujnu maštu

Hej, geometričar.. Promjer nije isto što i obim. Prosječni promjer evropskog racqa je baš oko 4cm a obim (opseg) oko 12 cm.

Ne, nego ti ne kužišVenera wrote: 16 Aug 2020, 10:23 ne kuzis, to nije sprava, to je rastezljiv materijal,a kad ga nauvec na penis, rastegne se

Hoces reci da mi treba?Maja wrote: 16 Aug 2020, 10:36 I kupis mrse tu navlaku, isprobas, vidis da nije to to. Sjetis se da nisi bacio racun, vratis je u mob shop. Onda dodje Fufe i kupi je, navuce kad surpraaaajs....buc, buc, gnjec, gnjec.

Ako je sudit po forumskim upisima, mislim da ti ne treba. Tačnije, beskorisna je jer bi spadala

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)