Korona virus
Moderator: Krokodil Behko
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9796 times
- Been thanked: 16465 times
- Status: Online
Re: Korona virus
Hvala Vraze 

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- spacebound
- Urednik foruma
Dramaticno je, kako da nije.Fufe wrote: 16 Aug 2020, 12:43 Koja medijska bolest
U bosni 163 slučaja na 100.000 stanovnika.
Dakle, to bi bilo ko kad bi u gradu tuzli koji ima 100k stanovnika uveo mjere jer je dio stanovnika jednog jedinog nebodera bolestan. Wow, svaka im čast
Da sabereš sve bolesne iz čitave bih, ne bi napunio ni najmanju tuzlansku mahalu.
I šta kažu, situejšn je dramatična![]()
A reci cu ti i zasto. Zato sto su se doktori figurativno i bukvalno zatvorili u svoje klinike, bolnice, domove zdravlja i ordinacije. Ti umri moleci, trazeci, kumeci, preklinjuci i proklinjuci. Nece ti otvorit, ne interesuje ih. Oni imaju protokol. Sta je tebi, kakva ti pomoc treba, zasto trazis i molis ne interesuje ih. U doba pandemije samo iza svojih bedema da cuvaju vlastite guzice.
Hipokrat se u grobu prevrce.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly
- Has thanked: 8833 times
- Been thanked: 5605 times
- Status: Offline
Valjda imate u Derventi negdje da ih rade.spacebound wrote: 16 Aug 2020, 13:54 Zna li neko da li i gdje se moze uradit privatno test na koronu?
Koliko znam radi ih i "Plava poliklinika" Tuzla.
The Dark Side Of The Forum...
- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2682 times
- Been thanked: 8288 times
Pisemo o Hrvatskoj isto ko i o Kini. I clanci su uglavnom kopirani sa hrvatskih Portala. Niko nista ne izmislja, vec pisemo cinjenice. Bezveze ti je ovaj ton.dadojović wrote: 16 Aug 2020, 12:10 Stvarno vas je zabavno čitati.
Klubovi puni turista. Govore im da corona hara, da imamo puno zaraženih, da je opasno i nikoga nije briga. Silom ih ne mogu rastjerati.
Zašto vam je teško prihvatiti da je Hrvatska u nečemu uspješna.
U Hrvatskoj je toliko lošeg, za kritiku, do kraja života ne bi stigli iskritizirati anomalije i loše pojave, a s ovim ste posve promašili. Bez uvrede djelujete zaluđeno, uz tu neobjektivnosti.
Ljudi idu na more kako zbog mora, tako i zbog nocnih izlazaka. Ne može niko nikome reci Dodji kod nas na more pa kad dodjes, onda ti zabrani izlazak u klub. Kad se ide na more, zna se sto se ide.. Trebali ste onda odmah zabraniti ulazak svih turista mladjih od 60 pa neka se brckaju samo preko dana i svi sretni
Nidje veze isto kao i ovo sto kazes da ih se silom ne moze istjerati. Kojom silom? Ovo prvi put cujem od tebe i Malo je besmisleno. A eno ti i usporedba sa migrantima. Oni onako agresivni se mogu zaustavljati po rijekama i sumama a mladi pijani turista se ne moze zaustaviti da udje u klub? Izvini, nema ti ovo nikakvog smisla.
Jebiga, ako Njemačka, Holandija, Slovenija, Austrija i drugi pisu kako zadnjih Dana najvise Virus dolazi iz Hrvatske, zasto im ne vjerovati? Njemački Instituts objavio da je Hrvatska treci uvoznik. Slovenci, da od 33 uvezena slucaja, 27 su iz Hrvatske.
Sve navedene drzave su mnogo ulozile za vrijeme pandemije i organozivale se. Sve su organizivane i demokratske zemlje bez neke korupcije i zajebancija. Vjerovati Hrvatskoj koja je u samom dnu Liste po broju testiranja a ne vjerovati navedenima je budalaština?
Eto ako oni lažu, lazemo i mi.. Izmisljamo i smijesno nas je citati, kako kazes.
Hrvatska je jučer testirala 1538 ljudi, Srbija 8529.
- spacebound
- Urednik foruma
Odakle ti ta informacija za Derventu? Znas li sta vise?Mister No wrote: 16 Aug 2020, 14:10Valjda imate u Derventi negdje da ih rade.spacebound wrote: 16 Aug 2020, 13:54 Zna li neko da li i gdje se moze uradit privatno test na koronu?
- Mister No
Znam da su radili one jeftinije testove (valjda 30 KM kostao), koji su tad bili dovoljni za prelazak u C. G.spacebound wrote: 16 Aug 2020, 14:13Odakle ti ta informacija za Derventu? Znas li sta vise?Mister No wrote: 16 Aug 2020, 14:10
Valjda imate u Derventi negdje da ih rade.
- spacebound
- Urednik foruma
Prvi put cujem, ali nisam se ni interesovala do sad.Mister No wrote: 16 Aug 2020, 14:15Znam da su radili one jeftinije testove (valjda 30 KM kostao), koji su tad bili dovoljni za prelazak u C. G.
- Mister No
Kolegica mi tako rece.spacebound wrote: 16 Aug 2020, 14:16Prvi put cujem, ali nisam se ni interesovala do sad.Mister No wrote: 16 Aug 2020, 14:15
Znam da su radili one jeftinije testove (valjda 30 KM kostao), koji su tad bili dovoljni za prelazak u C. G.
- Taare
- greatest
- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Naravno. Radi se o glupanu koji zastupa mišljenje visokog kapitala i ispunjava njihove želje.
Ko ti je to slago?spacebound wrote: 16 Aug 2020, 14:10 Dramaticno je, kako da nije.
A reci cu ti i zasto. Zato sto su se doktori figurativno i bukvalno zatvorili u svoje klinike, bolnice, domove zdravlja i ordinacije. Ti umri moleci, trazeci, kumeci, preklinjuci i proklinjuci. Nece ti otvorit, ne interesuje ih. Oni imaju protokol. Sta je tebi, kakva ti pomoc treba, zasto trazis i molis ne interesuje ih. U doba pandemije samo iza svojih bedema da cuvaju vlastite guzice.
Odi u tz pa vidi šta je briga o pacijentima.
Doktori rade na maksimumu kako bi pomogli ljudima.
Svi mi se morete obratit
- spacebound
- Urednik foruma
Niko mi nije slagao, licno iskustvo i iskustvo nekog koga poznajem. Evo niko mi ne da majku dovest na pregled jer ima temperaturu.Fufe wrote: 16 Aug 2020, 14:18Naravno. Radi se o glupanu koji zastupa mišljenje visokog kapitala i ispunjava njihove želje.
Ko ti je to slago?spacebound wrote: 16 Aug 2020, 14:10 Dramaticno je, kako da nije.
Pa sad hocu da uradi privatno test, da vidimo je li ili nije. Ako nije sa testom da im odem na vrata ne bi li je napokon neko pregledao. I ne pricam samo o jednoj zdravstvenoj ustanovi
- Taare
- greatest
- spacebound
- Urednik foruma
Nisam, za sad sam kontaktirala zdravstvene ustanove u okruzenju.
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Joj de odvadi malo hljebati. Kaka Tz kake picke materine.
Na stranu sto pobise naroda ko kukanjac pogresnim dijagnozama i lijecenjem
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Taare
- greatest
Haj poslušaj me nešto.spacebound wrote: 16 Aug 2020, 14:24Nisam, za sad sam kontaktirala zdravstvene ustanove u okruzenju.
Ujutro spremi majku, stavi joj masku i vodi je u tuzlu.
Ispred bolnice je veliki šator u kojem sjede medicinari i svako ko želi u bolnicu mora proći taj punkt.
Tu se mjeri temperatura bez da dolaziš u kontakt s drugim ljudima jer se drži distanca i pazi na ostale mjere.
Ako neko ima temperaturu, odmah se šalje na testiranje.
Eto kako ćeš riješiti problem.
Svi mi se morete obratit
- Taare
- greatest
Hej, jbi se ba sa svojim lovačkim i kafanskim pričama.insomnia wrote: 16 Aug 2020, 14:25 Joj de odvadi malo hljebati. Kaka Tz kake picke materine.
Sila kakva je njemačka šalje privatne avione po naše stručnjake.
Jedino nisu dobri krezubim inventarima masnih birtija.
Tuzlanska klinika godišnje isprati dva miliona pacijenata, a ne bude plaćena ni za pola.
Iz godine u godinu rade na 150% kapaciteta.
Svi mi se morete obratit
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Eno prije par dana presudise djevojcici od 15 godina.
Malo dje ima nepotizma, stela i ubleha ko na Gradini
Malo dje ima nepotizma, stela i ubleha ko na Gradini
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
- Taare
- greatest
Aham, ti iz francuske znaš šta je i kako je.
Za ljude poput tebe, pendrek je iz raja izašo.
Da si na tri minute ostavio konjak i latio se googla, našao bi zvanični podatak u kojem stoji da njemački doktori iz godine u godinu ubiju 20+ hiljada pacijenata.
Oficijelni naziv tih ubistava je greška u liječenju.
Kolika je cifra u francuskoj?
Koliko bi se smanjila smrtnost kod ljudi oboljelih od korone samo da se izbace pogrešne metode liječenja?
Naravno da ne znaš.
Al znaš spomenut naše medicinske radnike.
Za ljude poput tebe, pendrek je iz raja izašo.
Da si na tri minute ostavio konjak i latio se googla, našao bi zvanični podatak u kojem stoji da njemački doktori iz godine u godinu ubiju 20+ hiljada pacijenata.
Oficijelni naziv tih ubistava je greška u liječenju.
Kolika je cifra u francuskoj?
Koliko bi se smanjila smrtnost kod ljudi oboljelih od korone samo da se izbace pogrešne metode liječenja?
Naravno da ne znaš.
Al znaš spomenut naše medicinske radnike.
Svi mi se morete obratit
- Vrag
- Forum [Bot]
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 247 times
Slazispacebound wrote: 16 Aug 2020, 14:20Niko mi nije slagao, licno iskustvo i iskustvo nekog koga poznajem. Evo niko mi ne da majku dovest na pregled jer ima temperaturu.Fufe wrote: 16 Aug 2020, 14:18
Naravno. Radi se o glupanu koji zastupa mišljenje visokog kapitala i ispunjava njihove želje.
Ko ti je to slago?
Pa sad hocu da uradi privatno test, da vidimo je li ili nije. Ako nije sa testom da im odem na vrata ne bi li je napokon neko pregledao. I ne pricam samo o jednoj zdravstvenoj ustanovi
- spacebound
- Urednik foruma
Hvala. Ne znam da li cu te poslusati, trebam jos par poziva obaviti ali imat cu na umu i to.Fufe wrote: 16 Aug 2020, 14:28Haj poslušaj me nešto.spacebound wrote: 16 Aug 2020, 14:24
Nisam, za sad sam kontaktirala zdravstvene ustanove u okruzenju.
Ujutro spremi majku, stavi joj masku i vodi je u tuzlu.
Ispred bolnice je veliki šator u kojem sjede medicinari i svako ko želi u bolnicu mora proći taj punkt.
Tu se mjeri temperatura bez da dolaziš u kontakt s drugim ljudima jer se drži distanca i pazi na ostale mjere.
Ako neko ima temperaturu, odmah se šalje na testiranje.
Eto kako ćeš riješiti problem.