Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Nora Ibsenova wrote: 17 Aug 2020, 19:05
Šta kaže, u minusu sam uplati
A dobro,
To stvarno nije skupo
Regularan obrok im je dva tri dolara, jer drzava placa razliku.
Al sad ima ekstra,
Nadoda sebi lola milksejkova, sladoleda, ekstra sokica...
Jesi reko laf, svaka ti cast
Ha ja, neka, ima babo para
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
A dobro,
To stvarno nije skupo
Regularan obrok im je dva tri dolara, jer drzava placa razliku.
Al sad ima ekstra,
Nadoda sebi lola milksejkova, sladoleda, ekstra sokica...
Jesi reko laf, svaka ti cast
jelena... wrote: 17 Aug 2020, 17:44
Kad kod nas i srednje postane obavezno, onda ćemo i mi valjda tako....nekako.
A điđe trebaju da bi djeci škola bila što zanimljivija.
Jel istina, da će časovi trajati po pola sata i na koji način to preventira koronu?
Ništa slično nisam čula...nigdje veze.
E, jedini razlog koji meni pada na pamet je nošenje maski...skratiti časove da djeca što manje vremena provedu pod maskama jer će ih morati stalno nositi.
Kako je pod maskama vruce, uzas jedan. Udjem danas u knjizaru i jos par objekata, ma jedva cekao da izadjem napolje. A treba djecu ubijedit da je to korisno i da ne skidaju
Jel istina, da će časovi trajati po pola sata i na koji način to preventira koronu?
Ništa slično nisam čula...nigdje veze.
E, jedini razlog koji meni pada na pamet je nošenje maski...skratiti časove da djeca što manje vremena provedu pod maskama jer će ih morati stalno nositi.
U hejtitetu će biti tako.
Dodik gledo seriju Černobil, pa skonto da će đaci biti manje izloženi radijaciji korona virusa, ako časovi budu kraći. Živa istina.
U hejtitetu će biti tako.
Dodik gledo seriju Černobil, pa skonto da će đaci biti manje izloženi radijaciji korona virusa, ako časovi budu kraći. Živa istina.
Eo proguglah...časovi skraćeni od 20 do 30 minuta, maske obavezne, nastava počinje 1. septembra.
Nigdje ne pročitah razlog, ali jedini logičan mi je ono što sam napisala.
Ma mogu to oni skracivati koliko hoce, ne fercera.
Tamo gdje su poceli ranije, treci avgust, u onoj ludoj dzordziji, eno ih zatvaraju i salji u karantin.
Hiljade djece zarazeno
Kaze onaj na televizoru, nestalo nam ucitelja
Bolesni
Ojebote