Alija je u Ameriku vazda dobro dosao.
Nekima smo blokirali racune.
A nekima i metak u tintaru smjestili dok smo ih hapsili.
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Alija je u Ameriku vazda dobro dosao.
nijeSocrates wrote: 18 Aug 2020, 02:11 Ružno je ba suditi nekome na osnovu imena i porijekla, u bilo kojem kontekstu. Ništa o ženi ne znate a udarili ste ovdje uglavnom o njenom dedi i daidzi (?).
Ja da to radim, ja bih se k'o četnik osjećao.
Ako vam SDA smeta i smatrate da je stranka koja ruši državu, izađite na izbore. Srušite ih.
Nisam ni rekao da rušite izbore, nego SDA na izborima. Onaj koji "ruši" izbore, opasno se igra sa budućnošću svoje zemlje i djece.Demonika wrote: 18 Aug 2020, 02:36nijeSocrates wrote: 18 Aug 2020, 02:11 Ružno je ba suditi nekome na osnovu imena i porijekla, u bilo kojem kontekstu. Ništa o ženi ne znate a udarili ste ovdje uglavnom o njenom dedi i daidzi (?).
Ako vam SDA smeta i smatrate da je stranka koja ruši državu, izađite na izbore. Srušite ih.
da je to moje ime i porijeklo ja bih se stidila, a ne bih ga koristila za izbore
ne možeš srušiti namještene izbore
Ma ne brinem se ja za njih. Svuda se krade, svuda ima svasta... Ali oni daju i narodu sta para za normalnog zivota. Ovo je cirkus. Samo daj meni i mojim, gazi sve drugo, gusi, nikad dosta. Ma da upola kradu a ono pola smislenije utrose u ovoj maloj zemlji bi puno bolje bilo. Smijesno je o drugim i pricati. Nema drugi sta uraditi, konci su u rukama znamo koga. I da dodje drugi pocinje igranka i brzo je gotov. Ne zanosim se uopste tim stvarima. Cekam da pomru. Mozda tad dodje neko ko ce bar malo manje krast i imati vise skole, ideja i pameti.Al odose djeca, odose iz svog u tudje. Grob im j.... materin, gladni, kreteni. Sposobni samo za ovo sto rade. Moze im se.insomnia wrote: 17 Aug 2020, 23:50Ma ne brinem se ja za njega. Nije taj daleko od sehare. Jbt cerka 15 godina platu 3000€
Lik stavio u oficijelnu biografiju da je zavrsio nekake dvije zajebane skole. Nidje ga u tim skolama. Kae to je greska neka. A tek sta su para uzeli sa fiktivnim zaposlenicima u EU parlamentu. E tu su glavesine bile umjesane. Od Marine Le Pen pa preko ostalih
Kako misliš ništa o njoj ne znamo?Socrates wrote: 18 Aug 2020, 02:11 Ružno je ba suditi nekome na osnovu imena i porijekla, u bilo kojem kontekstu. Ništa o ženi ne znate a udarili ste ovdje uglavnom o njenom dedi i daidzi (?).
I ova ti žena kriva što ste vi nesposobni glasati da ih skinete? Niti je A prozborila oko politike, a već ste joj presudili kao da je Elena Causesku. Možda je bolja od svih vas zajedno. Barem hoće učestvovati.Čarobni wrote: 18 Aug 2020, 11:43Kako misliš ništa o njoj ne znamo?Socrates wrote: 18 Aug 2020, 02:11 Ružno je ba suditi nekome na osnovu imena i porijekla, u bilo kojem kontekstu. Ništa o ženi ne znate a udarili ste ovdje uglavnom o njenom dedi i daidzi (?).
Živimo pod dinastijom Izetbegovića više od 20 godina.
Alkoholičar u familiji sigurno nije zajeb'o stotine hiljada ljudi, a desetine hiljada njih, svojom politikom, protjer'o iz BiH bez ispaljenog metka, ha?Socrates wrote: 18 Aug 2020, 11:51I ova ti žena kriva što ste vi nesposobni glasati da ih skinete? Niti je A prozborila oko politike, a već ste joj presudili kao da je Elena Causesku. Možda je bolja od svih vas zajedno. Barem hoće učestvovati.Čarobni wrote: 18 Aug 2020, 11:43
Kako misliš ništa o njoj ne znamo?
Živimo pod dinastijom Izetbegovića više od 20 godina.
Ako ćete suditi po dedama, daidzama i tako dalje, sasvim sam siguran da ste i vi u familiji imali alkoholičara, betera i sta ti ja znam, pa de i da se vama sudi na osnovu toga. Ispričajte, slušamo.
Doduše, koliko vam je lijeno glasati, a sve neki pametnjakovici na internetu kad treba pljuvati, sasvim sigurno ste beteri.
Pa eto, ako nije, još bolje. De da tebi sudimo na osnovu njega. Ako je on bio alkoholičar, ti si nesposoban i još gori od njega.Čarobni wrote: 18 Aug 2020, 12:00Alkoholičar u familiji sigurno nije zajeb'o stotine hiljada ljudi, a desetine hiljada njih, svojom politikom, protjer'o iz BiH bez ispaljenog metka, ha?Socrates wrote: 18 Aug 2020, 11:51
I ova ti žena kriva što ste vi nesposobni glasati da ih skinete? Niti je A prozborila oko politike, a već ste joj presudili kao da je Elena Causesku. Možda je bolja od svih vas zajedno. Barem hoće učestvovati.
Ako ćete suditi po dedama, daidzama i tako dalje, sasvim sam siguran da ste i vi u familiji imali alkoholičara, betera i sta ti ja znam, pa de i da se vama sudi na osnovu toga. Ispričajte, slušamo.
Doduše, koliko vam je lijeno glasati, a sve neki pametnjakovici na internetu kad treba pljuvati, sasvim sigurno ste beteri.
A šta ćeš sudit' i na osnovu čega? Koga je alkoholičar na guzove progur'o u fotelju?Socrates wrote: 18 Aug 2020, 12:06Pa eto, ako nije, još bolje. De da tebi sudimo na osnovu njega. Ako je on bio alkoholičar, ti si nesposoban i još gori od njega.Čarobni wrote: 18 Aug 2020, 12:00
Alkoholičar u familiji sigurno nije zajeb'o stotine hiljada ljudi, a desetine hiljada njih, svojom politikom, protjer'o iz BiH bez ispaljenog metka, ha?
Zašto onda da bilo ko sluša ovo tvoje mumljanje o potpuno nevinoj ženi?
Pa sudiću i njemu i tebi jer ste nesposobni. Kako ti možeš njoj, mogu i ja vama. Njemu ću suditi jos sto je bez ikakve pobune trpio komuniste decenijama. Tebi ću suditi sto nikad nisi izašao na izbore nego samo bezveze pričaš. Na osnovu ovoga ce se suditi i tvojoj djeci i djeci tvoje djece.Čarobni wrote: 18 Aug 2020, 12:16A šta ćeš sudit' i na osnovu čega? Koga je alkoholičar na guzove progur'o u fotelju?Socrates wrote: 18 Aug 2020, 12:06
Pa eto, ako nije, još bolje. De da tebi sudimo na osnovu njega. Ako je on bio alkoholičar, ti si nesposoban i još gori od njega.
Zašto onda da bilo ko sluša ovo tvoje mumljanje o potpuno nevinoj ženi?
Dinastija Izetbegović ima svoju kriminalnu historiju. Ova nevina žena, kako kažeš, je 1/1 zavisna od svoje dinastije. Njene kolegice, sa istim nivoom obrazovanja rade u buticima, prodaju odjeću.
Ako vidiš da smjena ne ide izborima, a svi se kao nešto bune protiv SDA, onda se organizuje politička stranka koja to moze uraditi. Jel' SDA kriva što su oni u stanju mobilizirati svoje glasače a ostali su gola hargija?Duminjo wrote: 18 Aug 2020, 12:24 Joj kad kaže "vi birate, vi glasajte, vi smjenite"
Pa jebemga, svako glasa sam za sebe. Coek izadje i glasa za skroz nekog drugog a ti mu kažeš "eto vi ste izabrali Bakira"
Ono baš kad ne znas sta ces eto "glasajte, mijenjajte"
Samo sila i kazne mogu natjerati ove sto ne glasaju da podju glasati.. To je glupo i nikakve rijeci ne dolaze do njih.
Kad na to sve neglasanje dodas da je zemlja najkorumpiranija u evropi, dobijes sta dobijes..
Pa gdje vidis SVE?Socrates wrote: 18 Aug 2020, 12:29Ako vidiš da smjena ne ide izborima, a svi se kao nešto bune protiv SDA, onda se organizuje politička stranka koja to moze uraditi. Jel' SDA kriva što su oni u stanju mobilizirati svoje glasače a ostali su gola hargija?Duminjo wrote: 18 Aug 2020, 12:24 Joj kad kaže "vi birate, vi glasajte, vi smjenite"
Pa jebemga, svako glasa sam za sebe. Coek izadje i glasa za skroz nekog drugog a ti mu kažeš "eto vi ste izabrali Bakira"
Ono baš kad ne znas sta ces eto "glasajte, mijenjajte"
Samo sila i kazne mogu natjerati ove sto ne glasaju da podju glasati.. To je glupo i nikakve rijeci ne dolaze do njih.
Kad na to sve neglasanje dodas da je zemlja najkorumpiranija u evropi, dobijes sta dobijes..
Tako politika funkcionira. Sposobniji pobjeđuje na izborima.
Pa ako je 25%, sta se koji kurac imate zalit'? Manjina ste, trpite, ostalima je dobro.Duminjo wrote: 18 Aug 2020, 12:37Pa gdje vidis SVE?Socrates wrote: 18 Aug 2020, 12:29
Ako vidiš da smjena ne ide izborima, a svi se kao nešto bune protiv SDA, onda se organizuje politička stranka koja to moze uraditi. Jel' SDA kriva što su oni u stanju mobilizirati svoje glasače a ostali su gola hargija?
Tako politika funkcionira. Sposobniji pobjeđuje na izborima.
Ne bune se svi. Buni se 25% naroda (koji opet svoje ostale glasove raspodjeljuju na deset drugih umjesto na jednu), 26% glasa za iste a 49%ostalih boli k......
A što se Male iz naslova tice, Sarajevo je mahala.. Zna se kako se u bosni upisuje Fax, kako se dobivaju poslovi i koje kvalifikacije se traze.. Mani suplje da je mala nevina.. Evo vec u ovom itervjuu imas nesto sto je mnogo slagala i zbog cega normalan insan ne bi trebo glasati za nju. Spominjala se ta laž Ma prethodnim stranicama a ti i dalje pises kako je nevina..
Mislim.. Jebe Mi se.. Kazem nako kako vidim. U politici i ovim stvarima svako "gleda" na svoj način. Nemam se namjeru ubjedjivati
Ne poznajes ni nju, ni Sarajevo ni nas..Socrates wrote: 18 Aug 2020, 12:45Pa ako je 25%, sta se koji k.... imate zalit'? Manjina ste, trpite, ostalima je dobro.Duminjo wrote: 18 Aug 2020, 12:37
Pa gdje vidis SVE?
Ne bune se svi. Buni se 25% naroda (koji opet svoje ostale glasove raspodjeljuju na deset drugih umjesto na jednu), 26% glasa za iste a 49%ostalih boli k......
A što se Male iz naslova tice, Sarajevo je mahala.. Zna se kako se u bosni upisuje Fax, kako se dobivaju poslovi i koje kvalifikacije se traze.. Mani suplje da je mala nevina.. Evo vec u ovom itervjuu imas nesto sto je mnogo slagala i zbog cega normalan insan ne bi trebo glasati za nju. Spominjala se ta laž Ma prethodnim stranicama a ti i dalje pises kako je nevina..
Mislim.. Jebe Mi se.. Kazem nako kako vidim. U politici i ovim stvarima svako "gleda" na svoj način. Nemam se namjeru ubjedjivati
I opet stavljate ženi nešto za što nemate dokaza. Završila je skolu, sasvim je solidna u fotografiji, a to što je direktorica muzeja posvecenog njenom dedi je normalno.
Da se otvori muzej mom dedi, ja bih bio najbolji direktor. Neću valjda nekim uhljupima to dat'.
Koliko vas poznajem sa Foruma, svi bi vi gori bili od nje da ste Izetbegovici.
Jel' ovo nagađanje ima neku poentu?Socrates wrote: 18 Aug 2020, 12:25Pa sudiću i njemu i tebi jer ste nesposobni. Kako ti možeš njoj, mogu i ja vama. Njemu ću suditi jos sto je bez ikakve pobune trpio komuniste decenijama. Tebi ću suditi sto nikad nisi izašao na izbore nego samo bezveze pričaš. Na osnovu ovoga ce se suditi i tvojoj djeci i djeci tvoje djece.Čarobni wrote: 18 Aug 2020, 12:16
A šta ćeš sudit' i na osnovu čega? Koga je alkoholičar na guzove progur'o u fotelju?
Dinastija Izetbegović ima svoju kriminalnu historiju. Ova nevina žena, kako kažeš, je 1/1 zavisna od svoje dinastije. Njene kolegice, sa istim nivoom obrazovanja rade u buticima, prodaju odjeću.
I sve vas treba poslati u zatvor. I prije i poslije rođenja
I naravno da je zavisna od familije. Ti bi eto da si rođen Izetbegović radio u fuckin' metalostrugarnici or whatever. Sve bi ostavio zbog principa i otis'o u rudnik da kopas ugalj. Uostalom, mogao si to i sad. Što nisi?
Users browsing this forum: amidza idriz and 6 guests