jah
u kojoj si ti deželi
Moderator: Krokodil Behko

Gledat ih ne smijes.
kod vas il kod merkelke

Mores mastatDemonika wrote: 18 Aug 2020, 02:24kod vas il kod merkelkeFuddo wrote: 18 Aug 2020, 02:16
Gledat ih ne smijes.
Prestanite glumit nake zajebane likove po internetu.
Nit vas ko sta pita, nit ce vas kad pitat.
Uostalom, sta da se zaljubis u nekog Abdulaha iz Maroka?
KuS onda?
valjda smo dobro došli
ono, prava za svakoga, blm![]()
zašto ne na PoljinamaFuddo wrote: 14 Aug 2020, 13:22 Ja bih im svima da drzavljanstvo, i besplatnih livada prema Vojkovicima i Vracama da sebi kuce prave.
Neka ljudi, mogu zatrebat.
Ljudi su bogastvo.

Kad otvoris Bingo, pravi zahtijeve.

Vjezbaj

Seljaci vize kavaskije

I na njih naravno, a kad je ko sišao s brda u grad - ne znam.grunf wrote: 18 Aug 2020, 01:56Mislis na Srbe sa okolnih brda koji su poslije WWII rata sisli u grad?jelena... wrote: 18 Aug 2020, 01:46
Nije tačno...mržnju prema nekom gradu znaju ispoljavati u ogromnim količinama i oni koji su u tom gradu rođeni, u istom decenijama živjeli, ali više ne žive tamo.
To nisu Sarajlije. To su dosljaci i oportunisti.

Demonika wrote: 18 Aug 2020, 02:24kod vas il kod merkelkeFuddo wrote: 18 Aug 2020, 02:16
Gledat ih ne smijes.
Prestanite glumit nake zajebane likove po internetu.
Nit vas ko sta pita, nit ce vas kad pitat.
Uostalom, sta da se zaljubis u nekog Abdulaha iz Maroka?
KuS onda?
valjda smo dobro došli
ono, prava za svakoga, blm![]()
jelena... wrote: 18 Aug 2020, 08:35I na njih naravno, a kad je ko sišao s brda u grad - ne znam.grunf wrote: 18 Aug 2020, 01:56
Mislis na Srbe sa okolnih brda koji su poslije WWII rata sisli u grad?
To nisu Sarajlije. To su dosljaci i oportunisti.
Ako je neko rođen u Sarajevu i živio tamo par decenija svog života, onda je Sarajlija; ako je rođen u Beogradu...onda je Beograđanin itd...uostalom, možemo mi nagađati do besvjesti, čovjek je ono što za sebe kaže da jeste.
Oportunisti, koji svoj oportunizam na odvratan način racionalizuju i sve što se češće susreće i duže sluša, taj oportunizam se zapravo svodi na mržnju i puki primitivizam.
Tako da ti ne stoji ova da ogromnu mržnju prema nekom gradu mogu ispoljiti samo oni koji nisu iz tog grada. Nažalost.

Nisam nigdje na forumu uspjela pročitati taj vaš razgovor.Krokodil Behko wrote: 18 Aug 2020, 10:29
Meni je Julija rekla, kako su pravi Brčaci smao oni koji su svjesni da to uopšte nije grad, a sve ostale ona naziva Brčadija.

jelena... wrote: 18 Aug 2020, 10:56Nisam nigdje na forumu uspjela pročitati taj vaš razgovor.Krokodil Behko wrote: 18 Aug 2020, 10:29
Meni je Julija rekla, kako su pravi Brčaci smao oni koji su svjesni da to uopšte nije grad, a sve ostale ona naziva Brčadija.
Link?

OK, kad je tako lijepo rečeno, haj...pa da svi pročitamo, jupiii.Krokodil Behko wrote: 18 Aug 2020, 10:58jelena... wrote: 18 Aug 2020, 10:56
Nisam nigdje na forumu uspjela pročitati taj vaš razgovor.
Link?
E ne sjećam se sad tačno. Vidiću kasnije, sigurno ću ti dati link![]()

grunf wrote: 18 Aug 2020, 01:38Ovaj ilegalni nivo budalastine i mrznje prema glavnom gradu moze napisati samo neko ko nije iz Sarajeva.Fuddo wrote: 14 Aug 2020, 13:22 Ja bih im svima da drzavljanstvo, i besplatnih livada prema Vojkovicima i Vracama da sebi kuce prave.
Neka ljudi, mogu zatrebat.
Ljudi su bogastvo.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest