Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Nora Ibsenova wrote: 18 Aug 2020, 11:36
Al to naravno ne odgovara tvom narativu pa ćeš sad odbacit svaku mogućnost da pilula nekom može biti i pozitivno iskustvo.
Narativ? Nema tih novotarija kod Ljubinke, ona je old school, u nje su isključivo: jebativ, guzitiv, pičkativ, čunativ i dupetiv. I još par nekih manje poznatih modaliteta...
Al to naravno ne odgovara tvom narativu pa ćeš sad odbacit svaku mogućnost da pilula nekom može biti i pozitivno iskustvo.
Narativ? Nema tih novotarija kod Ljubinke, ona je old school, u nje su isključivo: jebativ, guzitiv, pičkativ, čunativ i dupetiv. I još par nekih manje poznatih modaliteta...
jah, sve se seksamo , ili da i seksu dodamo manje poznati modlaitet
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
I kako sada napisati nešto, a da ne ispadne uvreda?
Ne može se žena u četrdesetim ili pedesetim porediti sa mlađim djevojkama jer su joj šanse za trudnoću minimalne. Zato i može manje se fokusirati na kontracepciju.
almir90 wrote: 18 Aug 2020, 12:25
Ne može se žena u četrdesetim ili pedesetim porediti sa mlađim djevojkama jer su joj šanse za trudnoću minimalne. Zato i može manje se fokusirati na kontracepciju.
ja je nisam nikad korsitila, a seksam se godinama
tema je vezanja jajcanih kanala , a nitko od vas n ebi ni pristao na vezktomiju
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
almir90 wrote: 18 Aug 2020, 12:25
ja je nisam nikad korsitila, a seksam se godinama
tema je vezanja jajcanih kanala , a nitko od vas n ebi ni pristao na vezktomiju
Normalno da ne bih pristao, to sam jasno napisao već.