Čarobni wrote: 18 Aug 2020, 13:21
Socrates wrote: 18 Aug 2020, 13:14
Pa kakve ti dokaze imaš da je ona ista ružno uradila? Rodila se, živjela, voljela dedu k'o i svaki normalan insan.
Za tebe sam siguran da bi bio takav kao sto sam opisao. A ti budi iskren pa priznaj da bi.
Sve bi ti najbolje uradio, a nisi u stanju, recimo, shvatiti sta je normalna procedura kad država podiže optuzbu protiv nekoga.
I nemoj misliti da nisam primjetio da se uvijek javljaš kad se priča o silovanju da sve to relativiziras.
Dakle, realno,
ti bi kao Izetbegovic bio jedna opsta katastrofa.
Opet nagađanja.
Opet nema dokaza. Pozivaš se na principe koje ni sam ne poštuješ.
Sve se vidi iz pisanja.
Svejedno kako ću imati dokaze kakav bi ti kao politicar bio kad nisi sposoban uopste učestvovati u političkom životu države na koju se žalis?
Znači, petljas bezveze o svemu i svačemu a nisi sposoban naći nijednu stranku, ponuditi bilo kakav smisleni program, nekako učestvovati. Provjeriti da li bi iko glasao za tebe, pa i rod rodjeni.
Nisi nikad ni glasao. Za koji se kurac onda žalis?
Kako ti misliš da to funkcionira? Ti se žalis na sve i svašta, a Bog odozgo uvazi tvoje žalbe i odjednom sve promjeni da je tebi potaman?
Ako si lijen, uvijek će vladati onaj koji je sposobniji. SDA mobilizira svoje glasace veoma uspješno, a vi zderite pite i onda se na internetu žalite da nista ne valja.
Za tebe je i dobro da nista ne radiš po pitanju politike, jer da radiš i da si ne d'o Bog uspjesan, ta bi država brzo nestala.
. . . . . . . . .