meni niđe
ja ni marke za zdravstvo dala nisam
žao mi gledati one koji jesu, a uslugu nikada nisu dobili
Moderator: Krokodil Behko
meni niđe
Fuddo dobre vijesti, ono od jarana mi kome je to hljeb , vakcina za sada radi, jos da prodje 3 fazu ( zastoj fali crnaca i hispanika u testnim grupama) da ne bude napravili vakcinu za bijelu raju, ako prodje 3 fazu u Februaru najkasnije u Martu ulazi u siroku upotrebu u USA. Do tad flu shot ti, zena, djeca . Jer najgore dolazi , sezona gripe ( tad su ventovi svi popunjeni onim sto ih povalja gripa, a jos ce raji da padne imunitet pa ce da bude dodju u bolnicu da odleze gripu a onda ih jos safata Covid-19).Fuddo wrote: 17 Aug 2020, 22:18 Vidis ti kako je nas zadeveralo, ne znamo kud glavom udaramo.
I dok svijet smislja, kako djecu u skolu, kako na poso, kako prezivjeti...onaj kinez tamo smislja novu pakost.
Joj kad im uletimo zDronovima i f35icama
Jebacemo im i hosimina i maocetunga i pleme od kojeg su otpali.
Donalde, pali nosace.
Demonika wrote: 18 Aug 2020, 02:00 meeee je za ofce, ne![]()
ti nastavi
izlječio te je
kat ti zadnju cigaretu
spržio sazad
rocko wrote: 18 Aug 2020, 09:12Fuddo dobre vijesti, ono od jarana mi kome je to hljeb , vakcina za sada radi, jos da prodje 3 fazu ( zastoj fali crnaca i hispanika u testnim grupama) da ne bude napravili vakcinu za bijelu raju, ako prodje 3 fazu u Februaru najkasnije u Martu ulazi u siroku upotrebu u USA. Do tad flu shot ti, zena, djeca . Jer najgore dolazi , sezona gripe ( tad su ventovi svi popunjeni onim sto ih povalja gripa, a jos ce raji da padne imunitet pa ce da bude dodju u bolnicu da odleze gripu a onda ih jos safata Covid-19).Fuddo wrote: 17 Aug 2020, 22:18 Vidis ti kako je nas zadeveralo, ne znamo kud glavom udaramo.
I dok svijet smislja, kako djecu u skolu, kako na poso, kako prezivjeti...onaj kinez tamo smislja novu pakost.
Donalde, pali nosace.
A ako bude kako mislimo da ce biti ima da bude sva drzava u stay at home status , znaci navuci hrane i municije ko da se spremas za '93 ( ono Kordic i Blaskic bi nesta da te upitaju) .
Klara na aparatima
Cuj to, zastoj zbog crnaca?rocko wrote: 18 Aug 2020, 09:12Fuddo dobre vijesti, ono od jarana mi kome je to hljeb , vakcina za sada radi, jos da prodje 3 fazu ( zastoj fali crnaca i hispanika u testnim grupama) da ne bude napravili vakcinu za bijelu raju, ako prodje 3 fazu u Februaru najkasnije u Martu ulazi u siroku upotrebu u USA. Do tad flu shot ti, zena, djeca . Jer najgore dolazi , sezona gripe ( tad su ventovi svi popunjeni onim sto ih povalja gripa, a jos ce raji da padne imunitet pa ce da bude dodju u bolnicu da odleze gripu a onda ih jos safata Covid-19).Fuddo wrote: 17 Aug 2020, 22:18 Vidis ti kako je nas zadeveralo, ne znamo kud glavom udaramo.
Donalde, pali nosace.
A ako bude kako mislimo da ce biti ima da bude sva drzava u stay at home status , znaci navuci hrane i municije ko da se spremas za '93 ( ono Kordic i Blaskic bi nesta da te upitaju) .
Hoces reci da nitko od turista nije bio zarazen kad je krenuo od kuce ?Duminjo wrote: 16 Aug 2020, 21:13Ja ba.. Odu ljudi na more 14 dana, dodju kuci pozitivni i oni vam ga uvezli sada.vila wrote: 16 Aug 2020, 18:22
Isto tako je taj virus uvezen u hrvatsku od strane turista
Glupo je tu bilo koga optuzivati...sto oni nisu testirali svoje drzavljane pri povratku ili jos bolje u odlasku
A lobiralo se na sve strane da se dozvoli drzavljanima eu putovanje bez negetivnog testa
Sto se tice hr...ne vjerujem da zataskavaju bilo , jer bi 9nda sutjeli jos tjedan dva pa cak ni u srpnju ne bi bilo onolikih skokova zarazenih
Apropa testiranja
Od poxetka u hr testiraju samo uz indikacije na covid...ne testira se masovno
I to je njihovo stajaliste od pocetka...ne sad..ne u srpnju...nego od pocetka
Slican princip je i u bih
Cak i u slucaju pozitvne osobee ..ne testira se nitko iz obitelji bez simproma
Mjere izolacije i mjere samoizolacije i to je to
Nema simptoma 14 dana-nema testiranja
Tako je u bih u velikom broju slucajeva
I ne znam zasto se bilo tko cudi rastu zarazenih u hr
To je bilo ocekivano...
Toliki broj turista i ocekivati da nece biti zariste
Ma mos mislit
Testiranje s tim nikakve veze nema
Jedino testirati svakog turista a i to opet nista ne znaci jer vec sutra moze biti pozitivan
Vaznije od testiranja je odgovorno ponasanje nas svih
A iskreno...tu je stanje katasrofalno
Jer naravno...korona je izmisljena...pih korona itd
Svi su krivi samo nisu hrvati
Pa sto im ne uvedoše rampu ko bošnjacima i srbima?vila wrote: 18 Aug 2020, 19:36Hoces reci da nitko od turista nije bio zarazen kad je krenuo od kuce ?Duminjo wrote: 16 Aug 2020, 21:13
Ja ba.. Odu ljudi na more 14 dana, dodju kuci pozitivni i oni vam ga uvezli sada.
Dasta nego uvezli...isto kao sto ga sad uvoze i u austriju i u njemacku
To ti je tako...ako nece potpunu karantenu i hoces ekonomiju i slobodno kretanje...imas i virus
I da...nitko za to nije kriv....osim mozda kineza![]()
vila wrote: 18 Aug 2020, 19:36Hoces reci da nitko od turista nije bio zarazen kad je krenuo od kuce ?Duminjo wrote: 16 Aug 2020, 21:13
Ja ba.. Odu ljudi na more 14 dana, dodju kuci pozitivni i oni vam ga uvezli sada.
To ti je tako...ako nece potpunu karantenu i hoces ekonomiju i slobodno kretanje...imas i virus
Puna makarska bosnjaka...ali onih s eu putovnicamaDuminjo wrote: 18 Aug 2020, 19:41Pa sto im ne uvedoše rampu ko bošnjacima i srbima?vila wrote: 18 Aug 2020, 19:36
Hoces reci da nitko od turista nije bio zarazen kad je krenuo od kuce ?
RivanolKrokodil Behko wrote: 18 Aug 2020, 19:44vila wrote: 18 Aug 2020, 19:36
Hoces reci da nitko od turista nije bio zarazen kad je krenuo od kuce ?
De, jebla te korona. Ubo sam se jučer na trn. Stopalo i taban blago oteknuti, rana čista veli doktor.
Koja je obloga?
vila wrote: 18 Aug 2020, 19:45RivanolKrokodil Behko wrote: 18 Aug 2020, 19:44
De, jebla te korona. Ubo sam se jučer na trn. Stopalo i taban blago oteknuti, rana čista veli doktor.
Koja je obloga?
To su oni sa eurima.. Gdje su oni sa kunama muslimanskim ili oni sa dinarima?