Realno,
Ja imam 20 puta vece sanse,
Al haj sad.
Moderator: Krokodil Behko

Realno,
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Ma bježi bolan, sta je ovdje svašta pričao o svima, ne znam odakle mu uopste to da prigovara nekom za predrasude.

Ne moze ni sa Bosancima. On moze samo sa insomniom i Duminjom. HAVANA se ne racuna, s njim moze svako.Socrates wrote: 19 Aug 2020, 01:34Ma bježi bolan, sta je ovdje svašta pričao o svima, ne znam odakle mu uopste to da prigovara nekom za predrasude.
On ne može ni sa bijelcima koji nisu Bosanci.

Dok si ti zato osvjezenje forumaLavlje_srce wrote: 19 Aug 2020, 01:37Ne moze ni sa Bosancima. On moze samo sa insomniom i Duminjom. HAVANA se ne racuna, s njim moze svako.Socrates wrote: 19 Aug 2020, 01:34Ma bježi bolan, sta je ovdje svašta pričao o svima, ne znam odakle mu uopste to da prigovara nekom za predrasude.

Nikad u zivotu.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Lavlje_srce wrote: 19 Aug 2020, 01:37Ne moze ni sa Bosancima. On moze samo sa insomniom i Duminjom. HAVANA se ne racuna, s njim moze svako.Socrates wrote: 19 Aug 2020, 01:34Ma bježi bolan, sta je ovdje svašta pričao o svima, ne znam odakle mu uopste to da prigovara nekom za predrasude.

Rekao je on meni sve isto i gore od toga, od toga kako bih 'krala patike' do toga kako mu 'sramotim zemlju', nista manje. Uz ponizavanja kojih je previse da bih ih citirala. Naravno da cu mu preporuciti psihoterapeuta (sto nije isto sto i psihijatar), kad na temi o socijalnim problemima sa migrantima, on ima tripove o ugrozenom bosnjackom nacionalnom identitetu (i nije prvi put). Uzalud tebi objasnjavam, ali eto.Duminjo wrote: 19 Aug 2020, 01:43 Rekla si mu veceras pet puta da je glup, slala ga na psihijatriju i to su ti bili jedini argumenti u ovoj raspravi.

Uzalud ti kmečišLavlje_srce wrote: 19 Aug 2020, 08:34Rekao je on meni sve isto i gore od toga, od toga kako bih 'krala patike' do toga kako mu 'sramotim zemlju', nista manje. Uz ponizavanja kojih je previse da bih ih citirala. Naravno da cu mu preporuciti psihoterapeuta (sto nije isto sto i psihijatar), kad na temi o socijalnim problemima sa migrantima, on ima tripove o ugrozenom bosnjackom nacionalnom identitetu (i nije prvi put). Uzalud tebi objasnjavam, ali eto.Duminjo wrote: 19 Aug 2020, 01:43 Rekla si mu veceras pet puta da je glup, slala ga na psihijatriju i to su ti bili jedini argumenti u ovoj raspravi.![]()

ja migrantima kupim povremeno rucak ili nesto za higijneu, jer ne moraju oni ispastati radi migranta lopovaVrag wrote: 19 Aug 2020, 00:09strasnoJohn Cleese wrote: 18 Aug 2020, 22:59
Pa i jeste strasno da neko ne moze izaci iz stana ne misleci o tome hoce li ga opet pokusati opljackati.

pa kako si prezivio sa 50 frankaanimals wrote: 19 Aug 2020, 09:31 Ja sam bio mgrant, kad sam dosao za Bec..
sa jebeni 100 franaka svicarski u dzepu..
50 kostala karta..50 mi ostalo za preziviti, dok se ne snadjem..
nisam isao nikome, sam se snalazio..niti sam zakon prekrsio, niti sam se kome zalio..
niti mi je ko sta poklonio..
i zato malo oladite sa tom pricom, treba im pomoci..
i ja sam od rata otisao i nevolje..
sve sto sam trebao je posao..nikad na socijali, nisam bio, nita sta dobio od bilo kakve jebene drzave ..
i zato, nek im pomaze ko hoce, jebe mi se za njih..

pa prezivio si, netko ti je pomogao, nisi ni blizu bio u istom polozaju danasnjih migranataanimals wrote: 19 Aug 2020, 09:34 Kako sam prezivio, znam samo ja..
bilo je dana kad nisam imao sta jesti..
ali nikad nisam nista ukrao, niti kome naudio...
Users browsing this forum: gusti1337, HAVANA, Naseef Mushroom and 5 guests