Ali... potpuno isključiti nekoga veoma bliskog i do juče važnog iz svog života, mislim da je to nije dobro, a nije ni moguće.
Nismo na dugme, misaona smo bića - na sreću ili na žalost.

Je li to odbrana ili inat Krajiški, ne znam, ali da, dugoročno je vjerovala ili ne. Kao što znam sebi reći da neko ne zaslužuje moje poštovanje i ljubav, a ipak to ima jer srce nadjača sve, tako razum govori da to nije ok ali džaba jače je od razuma.jelena... wrote: 19 Aug 2020, 07:16 Staviti tačku na dotadašnji odnos prema nekome i na pristojan način se distancirati - da.
Ali... potpuno isključiti nekoga veoma bliskog i do juče važnog iz svog života, mislim da je to nije dobro, a nije ni moguće.
Nismo na dugme, misaona smo bića - na sreću ili na žalost.
![]()
Može biti i jedno i drugo.Chloe wrote: 19 Aug 2020, 07:29
Je li to odbrana ili inat Krajiški, ne znam, ali da, dugoročno je vjerovala ili ne. Kao što znam sebi reći da neko ne zaslužuje moje poštovanje i ljubav, a ipak to ima jer srce nadjača sve, tako razum govori da to nije ok ali džaba jače je od razuma.![]()
Ne ponosim se sa sobom po tom pitanju, posebno kad su rodbinske veze u pitanju. Dovodim do neugodnih situacija i druge.Ma nek trpe šta bih im ja...
.... kad volim, volim
kad ginem, ginem....![]()
Sve znam, ali...jelena... wrote: 19 Aug 2020, 10:11Može biti i jedno i drugo.Chloe wrote: 19 Aug 2020, 07:29
Je li to odbrana ili inat Krajiški, ne znam, ali da, dugoročno je vjerovala ili ne. Kao što znam sebi reći da neko ne zaslužuje moje poštovanje i ljubav, a ipak to ima jer srce nadjača sve, tako razum govori da to nije ok ali džaba jače je od razuma.![]()
Ne ponosim se sa sobom po tom pitanju, posebno kad su rodbinske veze u pitanju. Dovodim do neugodnih situacija i druge.Ma nek trpe šta bih im ja...
.... kad volim, volim
kad ginem, ginem....![]()
Ne mogu drugi trpiti, pod uticajem neke tvoje odluke ili čina, a da i ti sama ne trpiš.![]()
U stvarnosti je uvijek i, samo u našim glavama hara to zamišljeno ili.![]()
OK, jasno, to o ponosu si konstatovala i u prethodnom postu.Chloe wrote: 20 Aug 2020, 09:38Sve znam, ali...jelena... wrote: 19 Aug 2020, 10:11
Može biti i jedno i drugo.
Ne mogu drugi trpiti, pod uticajem neke tvoje odluke ili čina, a da i ti sama ne trpiš.![]()
U stvarnosti je uvijek i, samo u našim glavama hara to zamišljeno ili.![]()
![]()
Nije mi na ponos nimalo takvo ponašanje.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests