ostao mi je najvise u sjecanju iz vremena u southamptonu, kao stabilan trener koji ima plan i zna sta radi
kao neutralan posmatrac jedva cekam da vidim na sto ce igra liciti.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
ostao mi je najvise u sjecanju iz vremena u southamptonu, kao stabilan trener koji ima plan i zna sta radi

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Username wrote: 21 Aug 2020, 00:21 Alcantaru prodali
Neymara prodali
Sve na foru klauzule
Xavi ni lud nece dok je ova izdajnicka uprava
Unazadili su klub 10god

Alcantara je imao u ugovoru broj utakmica odigranih da se aktivira visoka klauzulaKrokodil Behko wrote: 21 Aug 2020, 00:30Username wrote: 21 Aug 2020, 00:21 Alcantaru prodali
Neymara prodali
Sve na foru klauzule
Xavi ni lud nece dok je ova izdajnicka uprava
Unazadili su klub 10god
Alcantaru je odveo Guardiola, Nakon njega, Luis Enrike jedva izdržao sezonu i po, čini mi se i pobjegao. Ovo ostalo je sve krš i od trenera i od uprave.

Username wrote: 21 Aug 2020, 00:35Alcantara je imao u ugovoru broj utakmica odigranih da se aktivira visoka klauzulaKrokodil Behko wrote: 21 Aug 2020, 00:30
Alcantaru je odveo Guardiola, Nakon njega, Luis Enrike jedva izdržao sezonu i po, čini mi se i pobjegao. Ovo ostalo je sve krš i od trenera i od uprave.
Nisu ga uvodili ni na 5-0, otisao za vrecu brasna
Neymar imao otkupnu 200
U realu nacho ima vecu otkupnu
Sramote klub godinama

tuzlak1212 wrote: 21 Aug 2020, 00:39 Onih 200 i nesto na Neymaru je tad bilo bas puno... Tad je bio za preko duplo najskuplji transfer ikad
A Barca ga i nije bas htjela prodat nego je ovaj insistirao da ide.

Pa Neymar nije prodan nego je sam svoj ugovor otplatio (parama PSGa) i kao free agent otisao u PSGUsername wrote: 21 Aug 2020, 00:42 Za psg i city nista nije puno
Ne ostavljas mogucnost za prodaju nezamjenjivog

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest