MoRe li u pp?

Moderator: Krokodil Behko
Pa sto pitas, vidjet ce Maja
Ja imam preko puta,,svaki dan gledam u njuMerlin246 wrote: 29 Jul 2020, 23:46 Blizu stana imam 2 fitnes centra i ima plesna skola![]()
Mogu i pjeske, za 5 min sam tamo
![]()
Pa sta ako vidi
Kod mene na poslu....Ali vise idem na one grupne treninge. Slaba mi disciplina kad sam sama.Divlja_u_srcu wrote: 21 Aug 2020, 08:09Ja imam preko puta,,svaki dan gledam u njuMerlin246 wrote: 29 Jul 2020, 23:46 Blizu stana imam 2 fitnes centra i ima plesna skola![]()
Mogu i pjeske, za 5 min sam tamo
![]()
![]()
Dori wrote: 21 Aug 2020, 08:30Kod mene na poslu....Ali vise idem na one grupne treninge. Slaba mi disciplina kad sam sama.
A sada ljeti vise volim biti vani, priroda, suma.....Bas nekako "napunim baterije" za sat vremena setnje ili trcanja....
Ti si muškarac.... Vježbaj.
Pa ja sam malo uredovala ishranu. Izbacila hljeb i slatko....I vecere. I nekad naravno, prevarim se. Ako je bas esto dobro, pojedem i stvarno osjetim razliku. Super je dk jedem, ali poslije budem tako teska....Nikakva. Ako rucam salatu, mogu setati i vise od sat vremena....I to bas intenzivan tempo. Skoro rucala sto nisam trebala, vratila se kuci nakon pola sata. Ne ide.
I ja izbacio hljeb,jeo 2 mjeseca krompire ,oslice i pm.Slatko na slici gledo.Smrso 5 kila.Otiso 15 dana na more dobio 5 kila.Nek jebe mater i dijeta i godine i sve.Sta je ovo vako.Sve teze skidati a sve lakse vracati...Dori wrote: 21 Aug 2020, 08:45Pa ja sam malo uredovala ishranu. Izbacila hljeb i slatko....I vecere. I nekad naravno, prevarim se. Ako je bas esto dobro, pojedem i stvarno osjetim razliku. Super je dk jedem, ali poslije budem tako teska....Nikakva. Ako rucam salatu, mogu setati i vise od sat vremena....I to bas intenzivan tempo. Skoro rucala sto nisam trebala, vratila se kuci nakon pola sata. Ne ide.
A imamo sad ljeti dva puta sedmicno trening na otvorenom po 45min. Prvi put upala misica....Sad super ide....
Meni nekako dovoljan taj tempo....
HAVANA wrote: 21 Aug 2020, 08:49I ja izbacio hljeb,jeo 2 mjeseca krompire ,oslice i pm.Slatko na slici gledo.Smrso 5 kila.Otiso 15 dana na more dobio 5 kila.Nek jebe mater i dijeta i godine i sve.Sta je ovo vako.Sve teze skidati a sve lakse vracati...Dori wrote: 21 Aug 2020, 08:45
Pa ja sam malo uredovala ishranu. Izbacila hljeb i slatko....I vecere. I nekad naravno, prevarim se. Ako je bas esto dobro, pojedem i stvarno osjetim razliku. Super je dk jedem, ali poslije budem tako teska....Nikakva. Ako rucam salatu, mogu setati i vise od sat vremena....I to bas intenzivan tempo. Skoro rucala sto nisam trebala, vratila se kuci nakon pola sata. Ne ide.
A imamo sad ljeti dva puta sedmicno trening na otvorenom po 45min. Prvi put upala misica....Sad super ide....
Meni nekako dovoljan taj tempo....![]()
Jos kod tebe tamo najbolje domace vino....Ih....HAVANA wrote: 21 Aug 2020, 08:53 Jes al ja se nalijem piva na moru,ispere me i onda sam smanjeno uracunljiv i gladan.Sad se opet pati.
Ne pijem ti ja to.Od vina nakav tuzan,ko na dzenazi.Kruska i piva.Il stok.
Mi stali jednom, uzeli kanister. Pitam druga je li probao prvo kakvo je? Kaze:"Kakvo ce biti. Eno deda hoda u carapama po vinogradu. Mora da je dobro"
To moju cerku pitaj,ona ga bere za dingac krajem septembra...Sve zna.
Dori wrote: 21 Aug 2020, 08:51HAVANA wrote: 21 Aug 2020, 08:49
I ja izbacio hljeb,jeo 2 mjeseca krompire ,oslice i pm.Slatko na slici gledo.Smrso 5 kila.Otiso 15 dana na more dobio 5 kila.Nek jebe mater i dijeta i godine i sve.Sta je ovo vako.Sve teze skidati a sve lakse vracati...![]()
Ma to je to.....Nije to dijeta odredjeni vremenski period, vec promjena zivotnog stila uopste....Inace sve vratis jako brzo...Mozda i vise.
Meni je drago sto sam nekako odlucila necu slatko. I ne trazi mi se. Dodju gosti, jedu koalce, tortu, ja skroz ok kraj njih....
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests