Pa prijatelju, ta izreka kaže "svi su Srbi četnici, a lahko je odvadit"
Ti je propagiras ovdje. A onda meni tvrdiš na ovoj temi da ti nikad nisi rekao da su svi Srbi četnici i da ti nešto pripisujem sto nije istina.
Jel' ima to ikakve logike?
Moderator: spacebound
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Pa prijatelju, ta izreka kaže "svi su Srbi četnici, a lahko je odvadit"

Ako su srbi uradili to sto su uradili i ako i dan danas vode istu politiku na celu sa istim predsjednikom (koji ubjedljivo pobjedjuje zadnjih godina na izborima) i koji je učestvovao u tim cetnickim orgijanjima po sarajevu, ne znam zasto je pogresno kada nas srbin asocira na cetnika pa ga tako i oslovimo. Jer jeste većina takva i to dobra većina..Socrates wrote: 21 Aug 2020, 20:20 A sa tim "svaki Srbin je cetnik" vrijeđate neke ljude ovdje, jbg.
Dobre ljude. Samo zbog toga bi trebali malo ohladiti sa tim. Ako.jednog covjeka sa kojim se ovdje ahbabis uvrijedis time, razmisli. Pričajte o državama i državnim politikama. Društvima uopsteno.
Od Male mama je Srpkinja. Otac joj je Bosnjak. Jel' njoj jednostavno kad to čita?
Malo malo pa je pitam jel' dobro.

Bas..

Nisam reko na ovoj temiSocrates wrote: 21 Aug 2020, 20:45 Pa sta se onda vadi da nije rek'o da su svi Srbi četnici.
Rek'o je i idemo dalje.![]()
To da li je u pravu je za duže rasprave. I uostalom i ne interesuje me.
Kad upoznajem čovjeka niti me briga kako se zove niti kojem se Bogu moli. Meni su imena nevažna.
Kako u životu, tako i ovdje. Sve što je važno, kad se o tome priča je istina. O ratu.
Srbija je postala bolesno društvo. Već odavno. Da li to sve Srbe čini četnicima, pitanje je koje je manje važno.
Ne znam da li je njima većini i uvreda kad im se kaže da su četnici. Zbog toga i jesu bolesno društvo.
Uostalom, Milošević i nije bio četnik. Bio je Jugosloven.

insomnia wrote: 21 Aug 2020, 20:48 Ovo haman ciganija. Citam maloprije update. Dosli su tu 2017-e. U decembru 2019-e podnijeli zahtjev za azil koji je odbijen. Onda nesto kasnije trazili pomoc da ss vrats dobrovoljno u medjuvremenu BiH zatvorila granice pa morali ostati. Sad cekaju sudjenje ali ce najvjerovatnije biti protjerani.
Tetka i tetak tu od 2016 imaju odobren boravak ko izbjeglice (?) ali ce se njihov slucaj ponovo razmatrati

Ako nista ostace do oktobra u Fr. Sudjenje ce se odrzati u oktobru i do tada ne smiju napustati zemljuKrokodil Behko wrote: 21 Aug 2020, 20:50insomnia wrote: 21 Aug 2020, 20:48 Ovo haman ciganija. Citam maloprije update. Dosli su tu 2017-e. U decembru 2019-e podnijeli zahtjev za azil koji je odbijen. Onda nesto kasnije trazili pomoc da ss vrats dobrovoljno u medjuvremenu BiH zatvorila granice pa morali ostati. Sad cekaju sudjenje ali ce najvjerovatnije biti protjerani.
Tetka i tetak tu od 2016 imaju odobren boravak ko izbjeglice (?) ali ce se njihov slucaj ponovo razmatrati
Ma Romi.
Ne mogu naši azil tražiti, već 15 godina.

Ja vec zivim u takvom braku..Socrates wrote: 21 Aug 2020, 20:56 Koliko vas bi izabralo osobu druge nacionalnosti za brak? Bez ikakvih problema?