A ja Mundzi..
jest brate ko Iran..
ali bila mi je simpa..
Moderator: Krokodil Behko

A ja Mundzi..

Hvala takodje.Fuddo wrote: 22 Aug 2020, 21:47Nemam ja problem sa zenskim rodom,
Nemam ja problem sa muskim rodom
Nemam problem sa bilo kakvim rodom
Imas li jos kakvu kvalifikaciju, slobodno ubaci, ne kosta te nista.
Ja nemam problem ni s tobom, trkeljam, ubijam dosadu, u stvarnosti me uopste ne zanimas.
Bolim me qratz za tobom, oblacila se, neoblacila se, udala, neudala, stuhala, drogirala se..svemijedno.
Sve sto radis u stvarnosti, radis sebi.
Tako i ti trebas eliminisat emocije, i bices ralnija u neobaveznoj diskusiji.
Nisam bila u Bangladesu, ali poznajem kulturu. Vlada tradicionalni patrijarhat, dakle zene su smjerne, tihe i poslusne, pa su ipak silovane. Dakle teza o odijevanju i 'slobodnijem ponasanju' (ma sta to znacilo) otpada.Sta Banglades?
Kad si ti bila u Bangladesu?
Neces ukinuti silovanja, bez obzira kako se oblacila i ponasala, neki bolesnik ce vec pronaci nacin da napravi zlo.
Mene nece niko nagovoriti da odem ni sa jednim u sobu, ali to ne znaci da je ova djevojka necim skrivila sto joj se desilo. Nije ni ona krenula sa 30 p.pacenickih zvijeri.Ali ako si pametna i odgovorna, prije svega prema sebi,
Sanse da ces biti zrtva silovanja ti se drasticno smanjuju.
Tesko ce tebe neko nagovoriti da sa 30 muskaraca odes do hotelske sobe.
Sta ti jos nije jasno?

Reci to onim 20 000 silovanih Bosanki u ratu.vrhbosnica wrote: 22 Aug 2020, 21:54 Kao sto fudo rece "Ali ako si pametna i odgovorna, prije svega prema sebi, sanse da ces biti zrtva silovanja ti se drasticno smanjuju"
Ne mozes nikako dovesti sanse na nulu, al mozes se cuvati rizicnih situacija

Siluj me.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Ne pricamo o ratu.pricamo o svakodnevnici...Lavlje_srce wrote: 22 Aug 2020, 21:59Reci to onim 20 000 silovanih Bosanki u ratu.vrhbosnica wrote: 22 Aug 2020, 21:54 Kao sto fudo rece "Ali ako si pametna i odgovorna, prije svega prema sebi, sanse da ces biti zrtva silovanja ti se drasticno smanjuju"

To su potpuno drugacije okolnosti.Lavlje_srce wrote: 22 Aug 2020, 21:59Reci to onim 20 000 silovanih Bosanki u ratu.vrhbosnica wrote: 22 Aug 2020, 21:54 Kao sto fudo rece "Ali ako si pametna i odgovorna, prije svega prema sebi, sanse da ces biti zrtva silovanja ti se drasticno smanjuju"

Prepusti se strastima,

Ko mi kaze.

Rat je drugo..vrhbosnica wrote: 22 Aug 2020, 22:03Ne pricamo o ratu.pricamo o svakodnevnici...
Sistematska silovanja i logori za zene ne mogu se porediti sa ovim

Rat je zlo, ne mozes ga porediti sa desavanjima u normalnom drustvu gdje vlada mir i vladavina prava.Lavlje_srce wrote: 22 Aug 2020, 22:07Ko mi kaze.![]()
Koristenje silovanja u ratne svrhe samo dokazuje tezu o kontroli i dominaciji nad zenom kao osnovnom motivu silovanja.

I ti bi bila glavna u kraju

Ma Fudo ti nisi nju razumio..

Efekat je isti. Zenu treba poniziti i slomiti.Fuddo wrote: 22 Aug 2020, 22:10Rat je zlo, ne mozes ga porediti sa desavanjima u normalnom drustvu gdje vlada mir i vladavina prava.
Pises gluposti, al zaista.

Ja pricam o praksi a ne o teorijispacebound wrote: 22 Aug 2020, 21:28Ne. I ja sam napisala post da se treba paziti. I lajkala zizine i insomnijine komentare, izmedju ostalih.Duminjo wrote: 22 Aug 2020, 21:25
Pa napises da se treba paziti i odmah si okrivio zrtvu..
Citaju ljudi sta im odgovara. Jebiga
Momak mrtav hladan napisa, parafraziram, kad se znaju oskudno oblacit nek znaju i snosit posljedice.
Pa to vam je okrivljavanje zrtve, nazovimo stvari pravim imenom.

Ugusila bi me onim sisurinama?

Nebi bilo bolno Fuddo ,uzeli bi neku kremu
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests