Mislm da bi te nabila na one plasticne dilde...
to je indirektno rekla..
Moderator: Krokodil Behko

Mislm da bi te nabila na one plasticne dilde...

Sta ce ti krema pobogu,

Tuzlak nemoj da ti ovdje prosipam pamet kako se prikupljaju dokazi seksualnog delikta od izuzimanja odjeće ,ljekarskog pregleda ,uzimanja brisa ,DNK nismo u 18 vijeku ili Avganistanutuzlak1212 wrote: 22 Aug 2020, 22:14Ja pricam o praksi a ne o teorijispacebound wrote: 22 Aug 2020, 21:28
Ne. I ja sam napisala post da se treba paziti. I lajkala zizine i insomnijine komentare, izmedju ostalih.
Momak mrtav hladan napisa, parafraziram, kad se znaju oskudno oblacit nek znaju i snosit posljedice.
Pa to vam je okrivljavanje zrtve, nazovimo stvari pravim imenom.
Na ovoj temi je glupo spominjati intelekt, obrazovanje, kulturu, obicaje il bilo sta drugo. Ovo je striktno izmedju neke dame kojoj je neki atribut sjevnuo i muskarca tu negdje na klupi koji je pod dejstvom raznih opijata i kojem je dunulo da ga metne pod svaku cijenu. On tu moze biti doktor, policajac il sta god hoces, al od ove pocasti ljudskog drustva ne moze se bjezati, ne moze se negirati postojanje te mane i braniti ovim statovima sto vi pisete.
Treba prakticna reakcija u bitnom momentu i nista drugo te ne moze spasiti od silovanja. Sve osim prakse je suplja prica i ne do Bog da neku od vas to zadesi iskusenje pa da se ovim vasim glupostima morate branit
A u uzoj porodici imam 2 clana u sudu i jednog u MUP-u zaposlene, iz prve ruke ti mogu reci da sud i MUP ne mogu nista pomoci. Vecina silovanja nije nikad na kraju dokazana pa bila-ne bila, optuzeni odu oslobodjeni

Jasta smo nego u 18 vijeku... Cak i o korumpiranosti sudskih vjestaka bi se moglo pisati, kad vec pricamo o dokazimaHurija wrote: 22 Aug 2020, 22:18Tuzlak nemoj da ti ovdje prosipam pamet kako se prikupljaju dokazi seksualnog delikta od izuzimanja odjeće ,ljekarskog pregleda ,uzimanja brisa ,DNK nismo u 18 vijeku ili Avganistanutuzlak1212 wrote: 22 Aug 2020, 22:14
Ja pricam o praksi a ne o teoriji
Na ovoj temi je glupo spominjati intelekt, obrazovanje, kulturu, obicaje il bilo sta drugo. Ovo je striktno izmedju neke dame kojoj je neki atribut sjevnuo i muskarca tu negdje na klupi koji je pod dejstvom raznih opijata i kojem je dunulo da ga metne pod svaku cijenu. On tu moze biti doktor, policajac il sta god hoces, al od ove pocasti ljudskog drustva ne moze se bjezati, ne moze se negirati postojanje te mane i braniti ovim statovima sto vi pisete.
Treba prakticna reakcija u bitnom momentu i nista drugo te ne moze spasiti od silovanja. Sve osim prakse je suplja prica i ne do Bog da neku od vas to zadesi iskusenje pa da se ovim vasim glupostima morate branit
A u uzoj porodici imam 2 clana u sudu i jednog u MUP-u zaposlene, iz prve ruke ti mogu reci da sud i MUP ne mogu nista pomoci. Vecina silovanja nije nikad na kraju dokazana pa bila-ne bila, optuzeni odu oslobodjeni

Maslinovo ulje.

Ne salim se ja, samo ti.

Ma pusti je, gledala sve sezone csi i sad misli da je inspektor nagib.tuzlak1212 wrote: 22 Aug 2020, 22:20Jasta smo nego u 18 vijeku... Cak i o korumpiranosti sudskih vjestaka bi se moglo pisati, kad vec pricamo o dokazimaHurija wrote: 22 Aug 2020, 22:18
Tuzlak nemoj da ti ovdje prosipam pamet kako se prikupljaju dokazi seksualnog delikta od izuzimanja odjeće ,ljekarskog pregleda ,uzimanja brisa ,DNK nismo u 18 vijeku ili Avganistanu

Vazelin

Sto se mene tice, namazi se i agdom ako hos,

Joj ti jos ne kontas..

Nemas ti pojma

Nažalost, ništa im ne treba. Jesi li gledao video koji je par stranica ranije postala @vrhbosnica?tuzlak1212 wrote: 22 Aug 2020, 22:14 i muskarca tu negdje na klupi koji je pod dejstvom raznih opijata

Kisa pada, oprace ga vec..

Mislim da je gore nego zeni..Hurija wrote: 22 Aug 2020, 22:31 Dajj Fuddo ,jako se ruzno osjeća i ponizen je muskarac ako je žrtva silovanja,dokazano je da su i izvršitelji obicno dozivjeli neku traumu u zivotu ili i sami bili zlostavljani

Nemas pojma kako bi me istraumatizirala.Hurija wrote: 22 Aug 2020, 22:31 Dajj Fuddo ,jako se ruzno osjeća i ponizen je muskarac ako je žrtva silovanja,dokazano je da su i izvršitelji obicno dozivjeli neku traumu u zivotu ili i sami bili zlostavljani

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests