Silovanja
Moderator: Krokodil Behko
- Matan
- Sila nečista

- Has thanked: 3996 times
- Been thanked: 7422 times
- Status: Offline
Re: IZRAEL: 30 muškaraca silovalo 16-godišnju djevojčicu u hotelu
Sta se ovo desava sa mojim postovima..
zasto se duplaju..
vjerovatno od piva vidim troduplo...
zasto se duplaju..
vjerovatno od piva vidim troduplo...
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- Čarobni
- Inventar foruma

- Been thanked: 13 times
Ja ne znam otkud ta ideja da hajvani siluju žene prvenstveno s ciljem da ih ponize? U tome ne vidim ništa drugo nego mit.MarlboroGold wrote: 22 Aug 2020, 23:54 Da li je baš nebuloza posmatrajući s aspekta motiva? U oba slučaja je prvenstveno da se ponizi žena/e.
Već smo konstatovali da je argument "oskudno odjevena" poprilično slab, a to znači da je samo silovanje u fokusu. Bilo sistemski kao tokom rata ili ne posljedice su iste. Čak se o sistemskom silovanju može govoriti i u vezi ove djevojke s obzirom da je silovana od strane 30 muškaraca. U pitanju su monstrumi u oba slučaja.
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2803 times
- Been thanked: 8834 times
Sumnjam da silovatelj misli o tome je li zena ponizena ili nije. Da uopste misli sta ona osjeća, ne bi silovao.
I prije samog zločina, kad dolazi do ideje da siluje, vec je ponizio, ne samo tu jednu, nego svaku zenu na svijetu.
Mislim da se radi o "ljudima" koji definitivno nisu u glavi zdravi i koji su izgubljeni na neki način, skroz drugacije dozivljavaju i vide svijet.
I prije samog zločina, kad dolazi do ideje da siluje, vec je ponizio, ne samo tu jednu, nego svaku zenu na svijetu.
Mislim da se radi o "ljudima" koji definitivno nisu u glavi zdravi i koji su izgubljeni na neki način, skroz drugacije dozivljavaju i vide svijet.
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Naravno da jeste. Nisu oni nju silovali ni zbog kakvog ponizenja no da zadovolje svoje zivotinjske nagoneMarlboroGold wrote: 22 Aug 2020, 23:54 Da li je baš nebuloza posmatrajući s aspekta motiva? U oba slučaja je prvenstveno da se ponizi žena/e.
Već smo konstatovali da je argument "oskudno odjevena" poprilično slab, a to znači da je samo silovanje u fokusu. Bilo sistemski kao tokom rata ili ne posljedice su iste. Čak se o sistemskom silovanju može govoriti i u vezi ove djevojke s obzirom da je silovana od strane 30 muškaraca. U pitanju su monstrumi u oba slučaja.
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Socrates
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 5 times
Niti su silovatelji neka rijetkost, niti se ikako može reći da problem oko silovanja nije i sistemski.
Ako je tri od četiri djevojke na americkim univerzitetima doživjelo seksualno nasilje, o čemu mi pričamo? Ako je jedna od deset amerikanki silovana u braku, o čemu mi pričamo? Bog zna koliko ih to ne prijavi.
Ovdje se radi o kontroli muškarca nad ženom, i to jeste sistemski problem.
Ako je tri od četiri djevojke na americkim univerzitetima doživjelo seksualno nasilje, o čemu mi pričamo? Ako je jedna od deset amerikanki silovana u braku, o čemu mi pričamo? Bog zna koliko ih to ne prijavi.
. . . . . . . . .
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 927 times
- Been thanked: 1387 times
Ako je klik za silovanje posljedica trauma u djetinstvu onda bi trebalo raditi opet na edukaciji roditelja, suzbijati nasilje medju djecom i sta ja znam cega jos ima.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 23143 times
- Been thanked: 21163 times
Psihologija kaže drugačije ljudi moji. Čitajte i ne lupajte.
- Socrates
- Forum [Bot]
Pa prvo, seksualno zadovoljenje samo po sebi nije životinjski nagon.
U smislu kako se ovdje upotrijebilo to "životinjski nagon"
Ako upotrebljavas silu da se zadovoljis seksualno, onda to jeste životinjski nagon. Dakle, upotreba sile je ono sto razlikuje ovo dvoje. Kada ljudi upotrijebljavaju silu?
U smislu kako se ovdje upotrijebilo to "životinjski nagon"
Ako upotrebljavas silu da se zadovoljis seksualno, onda to jeste životinjski nagon. Dakle, upotreba sile je ono sto razlikuje ovo dvoje. Kada ljudi upotrijebljavaju silu?
. . . . . . . . .
- insomnia
- Rđav kurac

Ne rece ti meni sta se sve smatra seksualnim nasiljem?Socrates wrote: 23 Aug 2020, 00:19 Niti su silovatelji neka rijetkost, niti se ikako može reći da problem oko silovanja nije i sistemski.
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 927 times
- Been thanked: 1387 times
Zasto zivotinjski nagon ne prirodni nagon?
- Socrates
- Forum [Bot]
Rek'o sam ti da čitaš stručnu literaturu. Neću ti ja objasnjavat'.insomnia wrote: 23 Aug 2020, 00:28Ne rece ti meni sta se sve smatra seksualnim nasiljem?Socrates wrote: 23 Aug 2020, 00:19 Niti su silovatelji neka rijetkost, niti se ikako može reći da problem oko silovanja nije i sistemski.
. . . . . . . . .
- insomnia
- Rđav kurac

Jel to ono i kad je nazove debelom kravom?
- jelena...
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 1 time
I ne samo jedan, nego više njih, ali jedan je dovoljan - jasno.insomnia wrote: 22 Aug 2020, 20:24Pa zvacu ja. Ali na mene dolazi onaj jedan sto nece. Pa sad na koga naleti. Pogledaj onaj eksperiment koji je vrhbosnica postavila. Jako, jako poucan. Svima im se iz govora tijela vidi sta ce se dogoditi ako podje sa njima. Uzmi u obzir da se sve dogadja na javnom mjestu po danu. Zamisli sad mrakacu nekog kluba i pijane ove muskarcejelena... wrote: 22 Aug 2020, 13:17 Ako je bilo šta....pa je vidiš omamljenu i polumrtvu - zvaćeš hitnu valjda?
Na onom snimku (koji nema veze sa ovom temom) njen govor tijela je potpuno neusklađen sa situacijom u kojoj se ona nalazi, o kojoj govori i ona uopšte ne pruža otpor prilikom stalnih fizičkih kontakata koje ja vidim kao nasilne. Mene zato uopšte ne čudi njihov govor tijela i njihova podsvjesna spremnost na sve i svašta.
U mrakači kluba da se mortus pijana ovako igra sa pijanim muškarcima (a i to je igra za koju je potrebno najmanje dvoje) uvalili bi se u probleme tipa: neželjeni fizički kontakti, verbalno nasilje, konflikt, šamar, tuča, pokušaj silovanja...sve to jesu oblici nasilja, ali nisu u ravni silovanja, pogotovo ne grupnog kao u naslovu teme. Silovanje je najteži oblik seksualnog nasilja, najtraumatičniji za žrtvu, a da li će do silovanja zaista doći ili ne, to u ovoj zamišljenoj situaciji zavisi od muškarca, njegove odgovornosti, sposobnosti da se kontroliše i zaustavi u trenutku kada žena ispolji nezainteresovanost ili ga odbije ili pruži otpor.
Prema tome, upozoriti na stalni oprez pri odijevanju i ponašanju je OK, korisno je to i dobronamjerno ako se s istim ne pretjeruje,
ali govoriti o tome u okviru ove teme je off-topic.
Last edited by jelena... on 23 Aug 2020, 01:11, edited 1 time in total.
- Mohr
- Inventar foruma

- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 21 times
Pa... Vi, tamo (kao što ti često imaš običaj/naviku da kažeš "vi tamo", misleći na "nas ovamo", uglavnom pogrdno i sa, najblaže rečeno, porugom) znate o čemu se radi. I otkud sad, pobogu, taj (tako banalan) sistemski problem, u tako vajnoj demokratijiSocrates wrote: 23 Aug 2020, 00:19 Niti su silovatelji neka rijetkost, niti se ikako može reći da problem oko silovanja nije i sistemski.
Ali neka te. Naučit češ i ti, a i krajnje ti je vrijeme, mislim, i nadam se, da ćeš konačno povesti računa o tome, kad nešto danas pišeš/govoriš, obratiti pažnju na to šta si juče trabunj'o
- MunDzi
- Svadjalica

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
Mene interesuje sta se desava u mozgu muskarca koji stoji u redu i ceka svoj trenutak da siluje.
- Matan
- Sila nečista

- Has thanked: 3996 times
- Been thanked: 7422 times
Dobrodosla..MunDzi wrote: 23 Aug 2020, 00:42 Mene interesuje sta se desava u mozgu muskarca koji stoji u redu i ceka svoj trenutak da siluje.
nedostajala si..
ali stvarno...
Ti si zenski Fudo..
bez tebe, nestace sunca.....
Last edited by Matan on 23 Aug 2020, 01:33, edited 1 time in total.
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
Sta moze da se desava.. Kao da imaju mozgove takva bica..Da mozgom razmisljaju takve stvari ne bi radili.MunDzi wrote: 23 Aug 2020, 00:42 Mene interesuje sta se desava u mozgu muskarca koji stoji u redu i ceka svoj trenutak da siluje.
Al kad se vodis samo onom stvari onda dolazi do silovanja, dolazi do glupih izjava na forumima gdje krivis zene silovane, dolazi do ogorcenosti i bolesnih umova jednostavno je sve vise
Ja ne smijem od stanice do stana doci pjeske nocu.. Ne smijem da ostanem duze od 12 sati vani jer me strah da se vracam sama kuci. U ta doba ne smijem obuci ni stiklu ni haljinu zato jer me ti bolesnici gledaju kao seksualni objekat i kad sam do grla zakopcana i jednostavno samo ih je sve vise i vise i sve su ljigaviji
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14524 times
- Been thanked: 24633 times
Nije hijab tek tako propisan da se nosi.
Ima to sve svoje sta i kako.
Ima to sve svoje sta i kako.
Dozvolite da se obratimo
Koliko mentalnih redaljki je dozivjela forumska kolegica od strane saljivdjije iz Illinoisa i jos nekolicine neizivljenih i uspaljenih muskaraca srednjih godina. Cak je i bezopasni Dzordz ucestvovao u orgijama.
-Druze sudija…bio sam pijan…nisam znao sta radim
Kad si bio pijan sto nisi silovao obdarenog crnca od 130kg., a ne njeznu i pametnu djevojku koja se nije mogla braniti?
-Druze sudija…bio sam pijan…nisam znao sta radim
Kad si bio pijan sto nisi silovao obdarenog crnca od 130kg., a ne njeznu i pametnu djevojku koja se nije mogla braniti?
Glup sam!
- insomnia
- Rđav kurac

Ne bjezimo mi ni od muskarcica