Falila si nam.MunDzi wrote: 23 Aug 2020, 02:26 Kad ljudi pocnu poziv pjevaljke okaraktezirati kao element lose majke.![]()
Ublehaska prica.

Moderator: spacebound
Falila si nam.MunDzi wrote: 23 Aug 2020, 02:26 Kad ljudi pocnu poziv pjevaljke okaraktezirati kao element lose majke.![]()
Ublehaska prica.
Prvo mi nikad nisu probleme pravili nijemci kad izlazim iz zemlje. A nisu ni gdje sam ulazila: Francuska, Spanija, Poljska, Holandija, Amerika. Nikad mi niko nikakvu saglasnost oca nije trazio.Demonika wrote: 22 Aug 2020, 01:50deba, ja ni do Hrvatske nisam moglaLuna. wrote: 12 Aug 2020, 08:57
Nije to tako. Ja sam sa djecom, bez muza, putovala po citavom svijetu (iz Njemacke). Nikad mi niko nije trazio njegov pristanak, mada sam ja prvih par puta imala papir s njegovim potpisom. Pitaju samo ako djeca nemaju isto prezime kao roditelj s kojim putuju. Nikad me niko nije pito a isli smo i u Ameriku.
sva maloljetna djeca imaju isto prezime (očevo) i poslije razvoda, titami![]()
To, sto je nekome Bog dao glas i taj neko zaradjuje svojoj djeci hljeb tim glasom, ne znaci da je los covjek a pogotovo ga ne cini losim roditeljem.
O njemu i njoj se pise duze vrijeme. Prvo se pisalo jer je u jeku karijere nestala da bi se posvetila porodici i djeci, a onda su polako ali sigurno poceli isplivavati podaci o njemu kao nekome ko se lijecio od ovisnosti o narkoticima, kao i potencijalnom nasilniku. Uz podatke koji su izasli u javnost u zadnje vrijeme o otmici djece i kradji njene ustedjevine, mozemo legitimno zakljuciti da se radi - o sjajnom covjeku.MarlboroGold wrote: 22 Aug 2020, 12:54 Tanja nije loša pjevačica kakvih ima... ona je jedna od boljih kakvih sve ima loših, a i gore od lošeg.
Lavlje ni ti ne poznaješ Tanju kao osobu. Znaš o njoj kao skoro svi koji su na ovoj temi. Dakle jedno veliko ništa. S druge strane se slažem da ne treba ići putem predrasuda i potcjenjivanja. Najbolje je šutiti i uzeti u obzir činjenično stanje, a to je da joj je muž kreten što je to uradio. To su informacije sa kojima raspolažemo i treba se njih držati. Što je to uradio, odnosno da li je imao dobar razlog (ne znam da ijedan razlog njegov čin može opravdati, ali se može eventualno pokazati donekle malo razumijevanja) - ne znamo dok se ne oglasi.
Jesu, s njegovim roditeljima, a na jednom videu se cuje i glas Bosanke koja ih pretpostavljam (?s vremena na vrijeme) cuva.
jer ti je poznaješ u dušuLavlje_srce wrote: 22 Aug 2020, 02:18Pises gluposti i podcjenjujes osobu o kojoj znas malo/nista, cime samo pricas o sebi i svojim predrasudama. Tanja je daleko najpristojnija i najbolje odgojena pjevacica na toj kompletnoj sceni i sigurno je dobra majka.
može kod nasNora Ibsenova wrote: 22 Aug 2020, 09:49Može,može.Demonika wrote: 22 Aug 2020, 01:37
tu se radi o granicama
nije lik išao iz sela u Srbiji u selo u RS![]()
ja nisam mogla odvesti kći na more dok nisam dobila odobrenje muža, on se lično morao pojaviti i donijeti saglasnost, u ovoj nikakvoj državi bejha,
bez obzira što smo bili u braku
kako li je on onda ušao u Australiju....
U jeku pandemike, zatvorene granice, karantin, ha hu, dade graničnom 20 eura pa prođe.
A i Sejfič onomad ubi dvije cure pa prođe
Može kod nas sve.
gdje sam ja to rekla?
Fufe wrote: 22 Aug 2020, 10:49E nek si ti mjerna jedinica za pametnoLavlje_srce wrote: 22 Aug 2020, 10:17 Od tebe jos nisam procitala nista pametno, ni ovaj put nisi podbacio
Zaboli me. Dnevno 50.000 djece umre od gladi, a ja treba da razmišljam o nekoj kuraveli i njenom čojku narkomanu koji su se popičkali pa sad sud treba da odredi kome će pripast djeca.
Samo sam se osvrnuo na dio tvog upisa u kojem dotičnu po vlastitom priznanju "njegovateljicu velikih jaja" pokušavaš da predstaviš kao sveticu.Pokaži mi groblja muškaraca koje ste vi skratile za glavu![]()
E finta je što i on i djeca imaju australijsko državljanstvo, ona nemaDemonika wrote: 23 Aug 2020, 23:47može kod nasNora Ibsenova wrote: 22 Aug 2020, 09:49
Može,može.
U jeku pandemike, zatvorene granice, karantin, ha hu, dade graničnom 20 eura pa prođe.
A i Sejfič onomad ubi dvije cure pa prođe
Može kod nas sve.
ali da li može u Australiji, gdje se skrasio
pa da puste da im sjedi tamo ako znaju da je djecu oteo
ili ćeš jednostavno uzeti odvjetnika koji će nazvati ambasadu u Australiji i dati im do znanja da su djeca oteta i odvedena bez majčinog odobrenja, a vjerujem da bi to ambasada odmah ispitalaNora Ibsenova wrote: 23 Aug 2020, 23:57E finta je što i on i djeca imaju australijsko državljanstvo, ona nemaDemonika wrote: 23 Aug 2020, 23:47
može kod nas
ali da li može u Australiji, gdje se skrasio
pa da puste da im sjedi tamo ako znaju da je djecu oteo
Kako će ona sad dokazat da ih je odveo bez njenog pristanka? Istupiće neko i reći eh ja sam ih pustio?
A papir, pa može uvijek reć... Bacio sam papir.
Pa dok ona pokrene neki postupak, koji ne može iz Srbije pokrenut nit u ovim situacijama može otić tamo, protečo će vode, a i on će je sigurno na sve moguće načine ocrnit u međuvremenu
Zvuči kao safunjara, znam, ali ovakve i gore stvari su naša svakodnevica
Pricas gluposti. Naravno da moguDemonika wrote: 24 Aug 2020, 00:03ili ćeš jednostavno uzeti odvjetnika koji će nazvati ambasadu u Australiji i dati im do znanja da su djeca oteta i odvedena bez majčinog odobrenja, a vjerujem da bi to ambasada odmah ispitalaNora Ibsenova wrote: 23 Aug 2020, 23:57
E finta je što i on i djeca imaju australijsko državljanstvo, ona nema
Kako će ona sad dokazat da ih je odveo bez njenog pristanka? Istupiće neko i reći eh ja sam ih pustio?
Pa dok ona pokrene neki postupak, koji ne može iz Srbije pokrenut nit u ovim situacijama može otić tamo, protečo će vode, a i on će je sigurno na sve moguće načine ocrnit u međuvremenu
Ne može on tamo reći bacio sam papir, nije u republici šumskoj, niti je sirijski ilegalni imigrant u sred bosne koji može bez papira se vucati naokolo
djeca maloljetna se ne mogu izvesti, niti uvesti igdje bez suglasnosti oba roditelja
Sve mi to možemo "podrazumjevat" ako pričamo o normalnom svijetu.Demonika wrote: 24 Aug 2020, 00:03ili ćeš jednostavno uzeti odvjetnika koji će nazvati ambasadu u Australiji i dati im do znanja da su djeca oteta i odvedena bez majčinog odobrenja, a vjerujem da bi to ambasada odmah ispitalaNora Ibsenova wrote: 23 Aug 2020, 23:57
E finta je što i on i djeca imaju australijsko državljanstvo, ona nema
Ne može on tamo reći bacio sam papir, nije u republici šumskoj, niti je sirijski ilegalni imigrant u sred bosne koji može bez papira se vucati naokolo
djeca maloljetna se ne mogu izvesti, niti uvesti igdje bez suglasnosti oba roditelja
e to je žalosnoNora Ibsenova wrote: 24 Aug 2020, 00:09Sve mi to možemo "podrazumjevat" ako pričamo o normalnom svijetu.Demonika wrote: 24 Aug 2020, 00:03
ili ćeš jednostavno uzeti odvjetnika koji će nazvati ambasadu u Australiji i dati im do znanja da su djeca oteta i odvedena bez majčinog odobrenja, a vjerujem da bi to ambasada odmah ispitala
To što je neka zemlja Australija ne mora da znači da je sve po pe esu.
No ... Sve ovo i pričamo nagađajući da je on njih STVARNO odveo bez njenog pristanka, a ne možemo to znat, jbg.
Ko zna kako će se sve završit, al' sigurno će bit u novinama
Pričaš glupostiinsomnia wrote: 24 Aug 2020, 00:05Pricas gluposti. Naravno da moguDemonika wrote: 24 Aug 2020, 00:03
ili ćeš jednostavno uzeti odvjetnika koji će nazvati ambasadu u Australiji i dati im do znanja da su djeca oteta i odvedena bez majčinog odobrenja, a vjerujem da bi to ambasada odmah ispitala
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests