Pripazi ubuduce.

Moderator: Krokodil Behko
Pripazi ubuduce.
Hvala Bogu. I ne laskaj si. Nakon pročitanih postova na one dvije teme, sad bih potpisao da ostatak života provedem sam, nego da moram jednu jedinu hevtu živjeti s tobom.
Tragedija je blaga riječ. Ovo bi bio džehenem.
Ti bi došao do dijela svih budućih kukuruz liga i kola, iskinuo i sačuvao te stranice, a ostalo bi zapalio
Zamisli vidim da je Srculence pobijedila. To bi valjda bio kraj knjigeMarlboroGold wrote: 23 Aug 2020, 12:38Ti bi došao do dijela svih budućih kukuruz liga i kola, iskinuo i sačuvao te stranice, a ostalo bi zapalio![]()
Bas tako, slažem se potpuno.Lavlje_srce wrote: 23 Aug 2020, 00:22Mi znamo da ta Knjiga nama nije dostupna, tako da o temi necu ni da razmisljam.
Zamisli piše ti da ćeš se 2022. udati za nekog forumašaspacebound wrote: 23 Aug 2020, 13:45 Znam da ne bi bilo pametno, ali mi se javlja da bi radoznalost pobijedila![]()
Je l ti gledas u dlanFufe wrote: 23 Aug 2020, 13:46Zamisli piše ti da ćeš se 2022. udati za nekog forumašaspacebound wrote: 23 Aug 2020, 13:45 Znam da ne bi bilo pametno, ali mi se javlja da bi radoznalost pobijedila![]()
![]()