Koliko ti vremena, energije, truda, emocija...trošiš na homoseksualce....jedan VELIKI dio svoga života.Duminjo wrote: 23 Aug 2020, 14:33Ja samo znam da nije bilo problema.. A zašto, mozemo nagadjati.dadojović wrote: 23 Aug 2020, 14:24
Nije bilo problema zato što nitko nije ima hrabrosti da uz takvo osiguranje napravi problem.
Ako cemo vec nagadjati hajmo onda ovako. Jel bilo nekih grupica odvojenih pored Rute kojom su setali i Jesul te grupice galamile, prozivale i dobacivale setačima? To su mogli uraditi pored takvog strašnog osiguranje Al opet nisu..
Ja koliko znam, nije bilo ni takvih. I koliko sam vidio, sve oko setača je bilo mnogo pusto kao da je grad prazan. Zakljucio bih, na osnovu vidjenog a ne nagadjanja, da nikoga nisu ni zanimali setači.
Cak imamo primjere mnogih ljudi koji stanuju u ulicama kuda su ovi šetali i ti ljudi su im pljeskali i davali podršku.
Apsolutna nezainteresovanost ostalih gradjana za gej paradu i bez potrebe bilo kakva prica sada šta bi bilo kad bi bilo. Dok su sirom evrope gradjani nekih Metropola divljali i premlacivali gejeve, sarajlije su im ocitale lekciju
E meni je to nejasno.