Parada ponosa u Sarajevu
Moderator: Krokodil Behko
- Socrates
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 5 times
- Status: Offline
Re: Predloženo da se Vijećnica, Vječna vatra i relej na Humu osvijetle LGBTIQ bojama, na potezu Skaka
Niko vama ne brani da se okupljate u znak proslave tradicionalnih vrijednosti.
Možete i vi sebe organizirati i smisliti neku boju i tražiti da Skaka osvijetli sta god hoćete.
Možete i vi sebe organizirati i smisliti neku boju i tražiti da Skaka osvijetli sta god hoćete.
. . . . . . . . .
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14312 times
- Been thanked: 23861 times
- Status: Online
Re: Predloženo da se Vijećnica, Vječna vatra i relej na Humu osvijetle LGBTIQ bojama, na potezu Skaka
Hurija potari to sve tamo, dosta je bilo zajebancije
Dozvolite da se obratimo
- MunDzi
- Svadjalica

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
Ma tvoja se ne pita ni na jednom bitnom mjestu.Hurija wrote: 23 Aug 2020, 15:23
Onda Sarajevo gledaj na fotkama ili preko Satelita MunDzi, znam ubi te sjeta ,sve sto se starije bice jos veća ,imaš gore novu zajednicu uključuj se u njeno rješavanje problema ,budi aktivna istakni se ,tebi za znanje mogu se zajebavati sa Fuddom u vezi njegovog rodnog kraja i Vukojebina oko Srednje Bosne ali ne poticem odatle nebitno je ,ja sam ovdje u Bosni a ti si daleko i iskreno zaboli me isto nedam da mi na daljinski upravljač takvi tupe kao TI, prijatan ti dan![]()
Mozes ovako virtuelno tupiti o cemu hoces.
Ako onaj ko odlucuje odluci da se vijecnica osvjetli u dugine boje, bice dugine boje bez obzira sto se tebi ne dopada.
Sarajevo gledam cesto uzivo, cesce nego sto ga ti na fotkama vidis.
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22565 times
- Been thanked: 20708 times
Tamo gdje je Zakon (ili Ustav iz kojeg proizilaze ostali zakoni) Bog i batina to ima efekta. BiH je daleko od toga. Nasilja na svakom koraku, a o (ne)procesuiranju istog da ne govorim. Ako već pravna država zakazuje u tom dijelu valjda je do samih ljudi da shvate da to ne trebaju raditi, ali i da trebaju reagovati na nasilje koje vide. Osnove društvene odgovornosti.Socrates wrote: 23 Aug 2020, 15:26 Pozivanje na nasilje je protivzakonito a ne samo kontraproduktivno.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- Socrates
- Forum [Bot]
Ne znam sta ti to znači. A i ne želim da znam, to be honest.
. . . . . . . . .
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
Doduše nekad je baš teško pogotovo ako postoje indoktrinacije iza toga. Isto Don Kihot protiv vjetrenjača.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
Pita se moja vise nego tvoja MunDzi,da se opkladimo da si se odrekla i Bosanskog Državljanstva dusoMunDzi wrote: 23 Aug 2020, 15:33Ma tvoja se ne pita ni na jednom bitnom mjestu.Hurija wrote: 23 Aug 2020, 15:23
Onda Sarajevo gledaj na fotkama ili preko Satelita MunDzi, znam ubi te sjeta ,sve sto se starije bice jos veća ,imaš gore novu zajednicu uključuj se u njeno rješavanje problema ,budi aktivna istakni se ,tebi za znanje mogu se zajebavati sa Fuddom u vezi njegovog rodnog kraja i Vukojebina oko Srednje Bosne ali ne poticem odatle nebitno je ,ja sam ovdje u Bosni a ti si daleko i iskreno zaboli me isto nedam da mi na daljinski upravljač takvi tupe kao TI, prijatan ti dan![]()
Mozes ovako virtuelno tupiti o cemu hoces.
Ako onaj ko odlucuje odluci da se vijecnica osvjetli u dugine boje, bice dugine boje bez obzira sto se tebi ne dopada.
Sarajevo gledam cesto uzivo, cesce nego sto ga ti na fotkama vidis.
Ostalo je cutanje.
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
Dobro ba ljudi... ako odluče da bude duginih boja nema to puno priče. Možete kazniti te ljude na izborima. Imate pravo na to.
- Socrates
- Forum [Bot]
Da se i odrekla, ne znam kakvu to ulogu igra?
Ne živi Mundzi sa vama svakodnevno, al' ti gejevi žive. Oni imaju državljanstvo sigurno.
Ne živi Mundzi sa vama svakodnevno, al' ti gejevi žive. Oni imaju državljanstvo sigurno.
. . . . . . . . .
- MunDzi
- Svadjalica

Jojjjj ti price.Hurija wrote: 23 Aug 2020, 15:36
Pita se moja vise nego tvoja MunDzi,da se opkladimo da si se odrekla i Bosanskog Državljanstva duso, bitno je naravno i koliko se tvoja tamo negdjge pika ,uvjek si došljak i stranac
![]()
Pretpostavka je majka svih zajeba.
Ali dosta govori o onome sto tebe boli.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9899 times
- Been thanked: 11720 times
Ne vidim ni ja.
Što se mene itče, nek je ofarbaju tako zastalno.
ALI
Vječnu vatru označavati takvim bojama, prvenstveno je kretenluk pa tek onda sve ostalo.
Vječna vatra je spomenik žrtvama iz 2.sv.rata. Sljedeći bi komotno mogli biit i potočari.
Već sam rekao, za pare ću im dati, da ofarbaju i moju kuću, u te boje.
Nek mi plate, naravno. Šta misle, da ih pustim da mi šaraju po kući besplatno, jer eto, oni su inn
Ne trebamo i prvi sam protiv toga. Radije da gledamo gej paradu svaki mjesec, ali neki gejevi bi prvenstveno morali položiti test inteligencije, a bogami i historije, tek toliko da i turbe sedam braće, ne ofarbaju u šareno. Ne poštuju historiju i tradiciju, pa stoga ni one ne poštuju njih. Svijet nije počeo s njima, bilo ga je i prije njih,Dori wrote: 23 Aug 2020, 14:16 Ma trebamo se boriti za tradicionalnu porodicu gdje se lome rebra ako nam se svidja neko druge vjere....To je vise prihvatljivo kod nas. Vise razumijemo te roditelje....I treba...jel’....Šta oni imaju sa “vlasima” pričati....
Bilo je i gejeva prije njih. Kažu da homo odnosi, nisu bili strani ni Aleksandru Makedonskom, ali razlika je između njih ogromna. Aleksandar je osvojio skoro svu poznatu civilizaciju, u to doba, a ovi samo da paradiraju okolo, s flašicama za vodu.,
Dori wrote: 23 Aug 2020, 15:01
Pa cuj....nisam slučajno postavila danas onu temu onpovratu donacija. Koliko komentara ima?
Vidio sam ja, sačekaj, dok dođem do te teme.
Šta sve čovjek neće pročitati ovdje.MarlboroGold wrote: 23 Aug 2020, 15:09 Realno BiH nema šta puno razmišljati i kalkulisati oko LGBTIQ prava i ostalog. Samo usvajati da se što prije uđe u EU i NATO.
Gej parade (davno sam rekao i lično) jesu lakmus papir za svako društvo i poželjne su.
ALI
One su samo lakmus papir, a ne sastavni dio hemijske tvorevine koja se njime ispituje, pa tako da se malo smanji riba.
Iz EU prate šta se dešava, u vezi gej populacije u BiH, ali onako kako sam rekao. Niko ne nameće ništa u vezi njih, kao uslov prijema u NATO i EU, niti će.
Krasan diskutant. Pređimo svi u gejeve i budimo dobre komšije, osvjedočenim četnicima i ustašama, pa će nam biti super.
- arzuhal
- Forum [Bot]
- Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
- Has thanked: 593 times
- Been thanked: 1143 times
Ovo za kažnjavanje, fol, na našim izborima... U mene profesor na fakultetu jednom reče kako bismo i mi, građani svih država na svijetu, trebali da imamo pravo da glasamo na američkim predsjedničkim izborima, jer ono što Amerika radi ne tiče se samo nje nego cijelog svijeta, svi stanovnici osjećaju posljedice američkih poteza...
Ne govorim ovo sad zbog svojatanja duginih boja, jebeš to, nego inače...
I činjenica je da moćni odlučuju, nikada mali nisu odlučivali u historiji... Evo zadnji primjer, od prekjučer: dvije sukobljene strane u Libiji, legitimna vlada u Tripoliju (koju podržava Turska) i pobunjenička vlada u Tobruku (koju podržava Rusija), proglasili primirje. Zašto? Zato što su se tako dogovorile Turska i Rusija.
I činjenica je da moćni odlučuju, nikada mali nisu odlučivali u historiji... Evo zadnji primjer, od prekjučer: dvije sukobljene strane u Libiji, legitimna vlada u Tripoliju (koju podržava Turska) i pobunjenička vlada u Tobruku (koju podržava Rusija), proglasili primirje. Zašto? Zato što su se tako dogovorile Turska i Rusija.
Ceterum censeo Republica serviica esse delendam.
- Socrates
- Forum [Bot]
Neće ljudi farbat' nego osvijetliti jednu noć.
Nema ni država 365 da je svaka noc bukirana.
Nema ni država 365 da je svaka noc bukirana.
. . . . . . . . .
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
MunDzi wrote: 23 Aug 2020, 15:42Jojjjj ti price.Hurija wrote: 23 Aug 2020, 15:36
Pita se moja vise nego tvoja MunDzi,da se opkladimo da si se odrekla i Bosanskog Državljanstva duso, bitno je naravno i koliko se tvoja tamo negdjge pika ,uvjek si došljak i stranac
![]()
![]()
Pretpostavka je majka svih zajeba.
Ali dosta govori o onome sto tebe boli.![]()
Jeste mila ,okreće se citavo Sarajevo za tobom ,dosla treba iz Inozemstva ,zaključila bih ovu raspravu sa tobom ,ne zanimaš me oprosti
Ostalo je cutanje.
- arzuhal
- Forum [Bot]
Izjednačiti tradicionalnu porodicu sa obaveznim lomljenjem rebara meni je isto kada izjednačimo LGBT sa silovanjima u zatvorima...
Hočemol tako?
Hočemol tako?
- MunDzi
- Svadjalica

Zasto se ti meni uopste obracas?Krokodil Behko wrote: 23 Aug 2020, 15:43
Ne vidim ni ja.
Što se mene itče, nek je ofarbaju tako zastalno.
ALI
Vječnu vatru označavati takvim bojama, prvenstveno je kretenluk pa tek onda sve ostalo.
Vječna vatra je spomenik žrtvama iz 2.sv.rata. Sljedeći bi komotno mogli biit i potočari.
Već sam rekao, za pare ću im dati, da ofarbaju i moju kuću, u te boje.
Nek mi plate, naravno. Šta misle, da ih pustim da mi šaraju po kući besplatno, jer eto, oni su inn
Moj post je jasan kao suza.
Osim mozda onog oboje.
Mislila sam u skladu s temom, oboje tj osvijetle.
Nisam mislila bukvalno da je farbom oboje.
Spomenula sam vijecnicu.
Nigdje nisam spomenula vjecnu vatru.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14312 times
- Been thanked: 23861 times
- Status: Online
Pa da nam stalno truNpa izaberete, nemerearzuhal wrote: 23 Aug 2020, 15:45 Ovo za kažnjavanje, fol, na našim izborima... U mene profesor na fakultetu jednom reče kako bismo i mi, građani svih država na svijetu, trebali da imamo pravo da glasamo na američkim predsjedničkim izborima, jer ono što Amerika radi ne tiče se samo nje nego cijelog svijeta, svi stanovnici osjećaju posljedice američkih poteza...
Dozvolite da se obratimo
- arzuhal
- Forum [Bot]
Balkan je Bogom dan prostor da vječito bude dio neke snažnije imperije, carstva.
Balkan s malim kraljevstvima i nacionalnim državama je pičkin di*...
Balkan s malim kraljevstvima i nacionalnim državama je pičkin di*...
- arzuhal
- Forum [Bot]
Ja bih glasao za Kemalu HarisovuFuddo wrote: 23 Aug 2020, 15:48Pa da nam stalno truNpa izaberete, nemerearzuhal wrote: 23 Aug 2020, 15:45 Ovo za kažnjavanje, fol, na našim izborima... U mene profesor na fakultetu jednom reče kako bismo i mi, građani svih država na svijetu, trebali da imamo pravo da glasamo na američkim predsjedničkim izborima, jer ono što Amerika radi ne tiče se samo nje nego cijelog svijeta, svi stanovnici osjećaju posljedice američkih poteza...
- MunDzi
- Svadjalica

Vidim koliko te ne zanimam.